Daha Önce Ayaklarıyla Motosiklet Süren Maganda Yine Terör Estirdi..
Reklamlar
-
Elemanlar ciddi ciddi kendilerini savunmak için 22 dk konuşmuş. Ne b.k yaptıklarını bilen, izlenme sayısı kasan iki bebe. Yorum yapmaya gerek yok, kendilerinden başkasına zarar vermeden gitmek istedikleri yere varırlar umarım.
Reklamlar
-
mfBulut adlı üyeden alıntı
Bu eleman çocukları ne kadar etkilemişse; sitede, parkta veya çocukların bisikletle gezdiği herhangi bir yerden geçtiğimde hemen “Abi sen de O.M. gibi tek teker sürsene. Abi sen de onun gibi yanlasana. Abi bize zehri versene” gibi yorumlarla karşılaşıyorum.
Bende Denizkentte dinlenmek için durduğumda söylediklerinin aynısını yaşadım. Youtube'da bir şeyler ararken sadece adını anımsadığım bu arkadaşın ismini bütün çocukların bilmesi çok sıkıntılı bana kalırsa.
Yollar artık onların evi oldu, hareket de ifade aracı.
-
Kasved adlı üyeden alıntı
Bende Denizkentte dinlenmek için durduğumda söylediklerinin aynısını yaşadım. Youtube'da bir şeyler ararken sadece adını anımsadığım bu arkadaşın ismini bütün çocukların bilmesi çok sıkıntılı bana kalırsa.
Gerçekten üzücü bir durum maalesef. Bende çocuklar bana bunları söylediğinde sadece YouTube’da yayın yapan biri olduğunu biliyordum. Hiç izlememiştim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)