Motosikletçi Dayanışması - Hürriyet Gazetesi Haberi
Reklamlar
-
02 Ağustos 2006, 08:49
Hürriyet Gazetesinde yayınlanan haber;
Motosikletçi dayanışması
Motosikletiyle giderken bir otomobil Kader Bilgi’ye çarpıp kaçtı. Otomobilin plakası polise verildiği halde bir türlü bulunamayınca, devreye Bilgi’nin internetteki ’www.motosiklet.net’ sitesini kullanan arkadaşları girdi. Kısa sürede otomobilin yeri saptandı ve zanlı yakalandı.
HOSTES adayı Kader Bilgi, motosikletle giderken kendisine çarpıp kaçan sürücüyü, üye olduğu internet sitesi ’motosiklet.net’teki arkadaşlarının dayanışmasıyla polise yakalattı.
Kader Bilgi, 16 Temmuz Pazar günü, motosiklet grubuyla Kilyos’a gitmek üzere Bağcılar’dan yola çıktı. O-2 otoyolunun Beşiktaş-Sarıyer ayırımına geldiğinde, sola sinyal verdi. Arkasından hızla gelen otomobil, motorun ön çamurluğuna çarptı. Bariyerlere çarpan Bilgi’nin, sağ omzunda çatlaklar, sol bacağında ezilme oluştu. Otomobilin sürücüsü 100 metre ilerde bir süre durduktan sonra kaçtı. Arkadaşları Bilgi’yi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüler.
ARKADAŞ YARDIMI
Tedavisi yapıldıktan sonra Şişli Polis Merkezi’ne giden Bilgi ve arkadaşları, otomobilin plakasını polise verdiler. Ancak kaçak sürücü bir türlü yakalanamadı. Bilgi, internet üzerindeki ’www.motosiklet.net’ web sitesinin forumuna yazarak, başına gelenleri anlattı. Kendisine çarpan otomobilin plakasını verdi ve yardım istedi. Kısa süre sonra Bilgi’nin mesajına gelen cevapta, bu otomobilin 4. Levent Sanayii Mahallesi’nde park edildiği bilgisi vardı. Bilgi, hemen polise başvurarak elindeki bilgiyi paylaştı. Polis otomobilin yanına giderek, çevrede sahibini aradı. Otomobil 22 yaşındaki marangoz Mehmet Çağlayan’a aitti. Çağlayan, karakolda ifade verdi. Sürücüyü mahkemeye veren Kader Bilgi, "Bırakıp kaçmasaydı, şikayetçi olmayacaktım. Ama hayatımı hiçe saydı. Şu anda belki de yaşamıyordum. Cezasını mahkemede alacak" diyor.
BÜYÜK MOTOR İSTİYOR
Babasının da motosiklet kullandığını ve kendisinin küçük yaşlardan beri motosiklete ilgi duyduğunu anlatan Kader Bilgi, ailesinin karşı çıkmasına rağmen motosiklet kullanmayı sürdüreceğini söylüyor. En kısa zamanda, şimdikinden daha büyük hacimli bir motor almak istediğini belirten Kader Bilgi, şöyle dedi:
"Motor kullanmak zevkli olduğu kadar da zor bir iş. Ama kadın sürücü olmak daha da zor. Sözlü tacize uğradığınız bile oluyor. Otomobil ve daha büyük araç kullanan sürücülerin, artık motosiklet kullananları fark etmeleri ve yolların onların olduğu kadar bizim de hakkımız olduğunu unutmamamaları lazım."
Kaynak: Hürriyet - Mürteza AKKAYA
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
-
02 Ağustos 2006, 08:54
way beeee...
ne demelıyım bılmıyorum
ama mutlu oldum...
(kaderrrr resmınıde eklemışler....)
____it's my life_1982____
-
02 Ağustos 2006, 08:57
abi budur yaaa cok sevindim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
02 Ağustos 2006, 09:07
dayanışma örneği... keşke toplumun her alanına bu dayanışma yansısa... emniyetli sürüşler...
-
02 Ağustos 2006, 09:16
işte dayanışma budurrrrrrrrr söyleyebilecek fazla şey bulamıyorum helal olsunnnnnnnn
-
02 Ağustos 2006, 09:22
Şimdi okudum ve hemen siteye haber vereyim dedim ama benden hızlılar var be yav
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4853202.asp
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
-
02 Ağustos 2006, 09:35
ARBETUS adlı üyeden alıntı
İlk ben vereyim dedim umarım daha önce verilmemiştir.
motosikletçi dayanışması
sanırım konuyu yanlış yere açmışım beni affedin. aynı konu taziye bölümünde açılmış sevgili modlar ikaz etmeden silebilirsiniz.
topic acmayi bilseydim..senden once topic acip herkese soliyecektim ama topic acmayi bilmiyom..:((bende okumustum saolasin dostum...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
02 Ağustos 2006, 09:40
Super Moderator
bende şimdi okuyodum gazeteden hemen siteye girdim ve haberi burda da gördüm işte dayanışma dediğin böyle olur artık bu dayanışmayla bizleri mecbur fark edecekler sesimizi duyurmaya dewam
kaderrrr meşhur oldun kızzzzzz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
02 Ağustos 2006, 09:46
dayanışmanın ve mt. nin büyüklüğü, olması gereken.
çok gurur duydum
-
02 Ağustos 2006, 09:51
-
02 Ağustos 2006, 09:52
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
02 Ağustos 2006, 09:52
olur böyle vakalar,
motuskilet.net yakalar
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
02 Ağustos 2006, 09:54
günaydın
haberi okumak o kadar güzelki.
hepiniz değerli cok değerli insanlarsınız arkadaşlar.
iyiki varsın MT
-
02 Ağustos 2006, 09:56
Sabah haberi okuyunca anladım ki uzun zaman olmuş buraya girmeyeli. Helal size arkadaşlar. çok sevindim. Demekki iyi bir dayanışma var. Demekki boş bir site arkadaşlığı değil sizin arkadaşlığınız. İşte bu. ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu Motorsiklet.net'liyim diyene
-
02 Ağustos 2006, 09:59
teprik ediyorum arkadaşlar
-
02 Ağustos 2006, 09:59
-
02 Ağustos 2006, 10:01
bu haberi okurken gurur duydum artizt olcan kız kader...
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
02 Ağustos 2006, 10:03
İşte arkadaşlar bu hepinize örnek olsun,bir elin nesi var iki elin sesi var,ben MT ye üye olduğumdan beri anlatmaya çalıştığım şeylerden biride buydu, şu an elimizde öyle bir güç var ki çoğumuz bunun farkında değiliz, dünyanın en güçlü silahı bence İnternet, eğer bizler birbirimizle kilitlenebilirsek motosiklet kullanıcılarının başına bu tür şeyler gelmez, bu haberi okuyanlar artık bizden çekineceklerdir.
Benim Kaderden istediğim başka birşey daha var, mahkeme günü, adliyenin önünü motor dolduralım, bu vurdum duymaz adamı pretosto edelim, hatta yüzüne tükürelim.İstersen bunla ilgili başlığı da ben açarım.
-
02 Ağustos 2006, 10:19
kader meşhur oldun kız
arkadaşlar öncelikle elbette kader arkadaşımızın böyle bir olaydan hem maddi hemde manevi sıyrıklarla kurtulmasına çok sevindim.. ayrıca çarpıp kaçan insan kılıklı nın da yakalanması büyük bir başarı.... motosiklet.net iyiki varsın
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
02 Ağustos 2006, 10:26
bende okudum ıse gıdınce topıcı acarım dedım bı baktım acılmıs 2.sayfaya gelmıs topıc..tekrar gecmıs olsun ve tekrar tebrıkler..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler