bravo dayanışma işte bu sizleri yürekten alkışlıyorum
bravo dayanışma işte bu sizleri yürekten alkışlıyorum
[B]S.ESMER[/B]
BAŞLANGICI OLAN HERŞEYİN BİR SONU VARDIR
Bende bugun okudum, gazetede sabah.
hakkaten kutluyorum mt.net camiasını.
Soda Ayran Cool
bende izledim cok gururlandım...
bi o kızın ustundeki tısortu cok begendim ben izmirdeyım kargoi ile bana kaca patlar alıcam uygunca lutfen rica ediyorum bilgilendırın ...
devinim arkadaşım msn varsa yolalrmsın özelden veya benım bilgilerden msn mı alıp eklermsın??
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Herhalde sitemizin en güzel tanıtımlarından biri
MT.NET budur yaw
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Gercekten Gurur duydum.Bizde bu dayanısma oLdugu sürece motosikLet sürücüLerini adamdan saymiyanLar emin oLun daha temkinLi oLacaktır.Pasam bu arada KeLaajj PozisyonLarındasın
Born To Be wild,Live to Ride...
tebrik ediyorum bu gün iş çıkışı bir beyaz eşya satıcısının vitrinindeki televizyonda gördüm çok güzel bir gelişme motosiklet kullanıcılarının kaza haberleri ile değilde daima böyle güzel sorumluluk ve dayanışma örneği gösteren haberlerle medyada yer almasını diliyorum...
Son zamanlardaki organizasyonlar ve kader'in haberi, bizlerin aslında sadece mangal ve piknik yapan, sıradan içe kapalı bir oluşum olmadığımızı herkese anlatmıştır sanırım.
Bravo arkadaşlar söyleyecek söz bulamıyorum....
kader televizyonda güzel çıkmışsın..
o çarpma seneryoları falan..
abi reklam veya filim teklifi gelirse bak kötü röllerde ben oynucam yoksa küserim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Tebrikler Arkadaşlar sonun da şan şöhret te geldi e daha ne?
birde şu haberi kamerayla çeken falan yokmu biri upload ediversin buraya linkini koysun hade bakem
CBR 125 R
DEVİNİM KARDEŞİM,
kasklı olunca fotodan tanımazsın beni canım eheheh.demek haberi sen yaptın e senden baskası da yapmazdı.bana bak yine motor üstünde anons cekme hee.
fikir hasan'dan(AA) geldi.murteza abi'de(Hürriyet-Havalimanı) haberi yaptı.ona bıraktık ilk gün
bizimkilerle de görüstük ama 2 gün önce motosiklet kazasından sonra Süleyman Memnun'u almıslar Çiğdem Anat'ın AJANS porgramına.görüselim bir ara turgut.geçen şirketin önünde biraz bağırttım makineyi duysaydın çıkardın heralde
Evet işte böyle sesimizi, sitemizi duyurduk.Daha da duyuracagız..Aramızdaki medya mensubu arkadaşların bize olan yardımları dahada artarak devam edecektir..
Sevgili Hasan önce sana ayrı teşekkür..hem medya bacagı hemde menecerliğin için..Sevgili Murat sanada tesekkur birlikteliğin ve desteklerin için.....Devamında StarTv den Turgut kardeşim sana da cok tesekkur. Hem kaliteli ve seviyeli röportajın hemde gercek motorcu ruhu tasıyor olmandan dolayı. Ayrıca yayın sonrası beni arayıp sorman hem işini ne kadar ciddiye aldıgını hemde bizleri anladıgının en önemli göstergesi..
Ayrıca TGRT haberden ve teror kardeşimin çabaları ile İHA dan gelen diğer arkadaşlarada özel teşekkür.
Yayın sonrası Turgut ile telefonda da konusurkene "Abi seni site sahibi yazmışız yaw" dedi.
Bende "tüh şimdi birileri tırsar yaw acaba erhan siteyimi devretti paşaya" die dedim..Gülüştük..
Neyse sonuçta gerçekten sitemizin duyrulması ve birlik beraberliğimizin gösterilmesi anlamında anlamlı bir gün yaşadık..
Bizi izlemeye devam edin..
S&S
NOT..BU ARADA BEN SEYREDEMEDİM HİÇ BİRİNİ KAYIT YAPAN YOKMUUUUUUUU
rica ederim alican abi ben faturayı adrese gönderirim sen merak etmezuhtupasa adlı üyeden alıntı
Ok. dir hasancım.. 986,369,254 $ borcundan düşerim lafı olmaz..donniedarko adlı üyeden alıntı
S&S
dostlarım hepinizi tebrik ediyorum keşke bu röportaj bir kazadan sonra olmasaydı önemli olan sitemizin reklamı ve trafikte artık bizimde olduğumuzun insanların farkına warması
emeği geçen herkesi tek tek öpüyorum
kader t-shırt ü ters giymişsin yawww
hönk tamam vazgeçtim fatura matura yok çıkmak istediğin başka kanal olursa haberim olsun lütfenzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldinDEVİNİM adlı üyeden alıntı
valla dun sahilde gazeteyi aldım eline bi bakdım İlk sayfada sağ alt köşede tanıdık bir surat ben bunu bi yerden tanıyom dedim ama nerden bi baktım kader valla aşmışız olayıda haberimiz yok
öncelikle geçmiş olsun diyorum Kader arkasımıza ve gercek ten mükemmel bir dayanısma olmus. Haberi duyunca cok gurur duydum arkadaslık dedigin böyle olmalı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)