fazla söze gerek yok olay budur azmin elinden bişi kurtulmaz
fazla söze gerek yok olay budur azmin elinden bişi kurtulmaz
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam bize diyecek bi kelam bırakmamışsın
burayı bir motosiklet ailesi olarak görüyorsak bazen aile içinde ufak tefek aksiyonlar olabilir. önemli olan sonun da gene hep beraber olabilmektir. kamera karşısında sarfettiğin kelamlar MT üyesi olsun olmasın tüm iki teker kullanıcılarının yararına oldu.
ağzına diline sağlık
Şu an buradaysan bunun kıyısı köşesi yok kardeşim,sen şu an tam ortasındasın , biz bu topluluğu hak ettiği yere getirmek için yola çıktık, allahın izniylede MOTOSİKLET.NET ve üyelerinin neler yapabileceğini herkes görecek, senide aktif olarak aramızda görmek bizi sevindirir.nautilus adlı üyeden alıntı
iyiki warsın MT iyiki varsınız dostlarım herşey süper olucak görünüyor biz burdan bir hareket başlattık resmen bir çığ gibi büyüyerek dewam ediyor ben bu siteye üye olduktan sonra hayatım hiç eskisi gibi olmadı hep bi yenilik hep bir heyecan yakında ehliyetimide alıyorum kısmet olursa ilerde bide motor aldım mı siz motorcuların motorlarından aldığı zevki bende alıcam elimden geldğince tüm organizasyonlarda olmaya çalışıyorum ve gene çalışacağım aramıza yeni üyeler katmak ve bu çığ gibi büyümeye ve sesimizi duyurmaya dewam etmek istiyorum inş. benzin olayını protesto gününde de sesimizi duyuracağız herkese emekleri için teşekkürler
sağolun warolun iyiki warsınız hepinizi seviyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
süper süper süper...
Ducatista:)
arkadaşlar bu olayın tvlere ve gazetelere taşınmasını organize eden bütün a rkadaşların gözlerinden öpüyorum özellikle DONNİEDARKO ve diğer gazeteci arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
savaaaş beni öpmeeeee
S&S
biz işimizi yaptık savaş abi. parmağa değil, gösterdiği yere bakmak lazım ama parmağın sahibini de unutmamak lazımSAVASXXL adlı üyeden alıntı
paşa senın kelinimi öpecem beee
kader kardeşimizi öperim birde hasan(donniedarko) kardeşimizi öperim yeter...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
beni öpen yok mu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
o zaman yarın öp yaw..hem izlemiş olursun akşam haberleri, hemde traş oliim yarın bare...SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
Daha sonra söz alan "www.motosiklet.net" üyelerinden Alican Celayir, "Kader bize formla başvurdu. Başvurusunu internet üzerinden yayınladık. Şahıs bulundu ve tespit edildi. Olay bu şekilde devam etti" ifadelerini kullandı.
Kader Bilgin ve Alican Celayir, tüm sürücülerden motosiklet kullananlara yardımcı olmalarını ve motosikletli sürücüleri yok saymamalarını istedi.
paşam harbidende bölemi dedin yaf ben böle yazdım ama
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
yok len ne formu ne basvurması.. kader arkadasımız bizimle konuyu forum ortamında paylastı dedik..
S&S
paşa
güneşmi geçti başına
ne konuştuğunumu hatırlamıyon
ayıp bee
muhahhaaaaa
vay bee kaderin telefonu full meşkull
bende 2 gun öncekı halimi hatırladım bir anda birini kapatıp birini açııyordum telefonun...
Herkese canı gönülden teşekkürler görmeliydiniz flaslar patlıyo 3 kamera hepsi ayrı ayrı aldı habere beni off ben varya ne konuştum site acayip reklam yaptı en önemliside amacımıza ulaştık ve ben buranın üyesi olarak gurur duydum kader bilgi olarak sizlere çok teşekkür ederim
len sizin dilinize düşen yandı yaw..len bu muhabir forum morum anlamıo anlasıldı...
S&S
arkadaşlar öyle böyle dayanışma sonucu olay tatlıya baglandı...
bende ünlü olacam yawww ..
insanlar ya TV ye ..
yada gazetelere cıkıyo..
bende motorla bogazköprüsüne cıkıp tüm MT yi çagırıcam..
van.. hakkari ..hatay ..sinop..
''nekadar MT varsa gelsin yoksa motorla atlicam'' diyicem görün bak..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
paşam ses kayıtların bende bak yayınlarımzuhtupasa adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
seni ünlü yapacam demiştim kader bak üstüme düşeni yaptım bundan sonrası artık sana kalmış göster kendinidestinyofrock adlı üyeden alıntı
len arada bizde kaynadık bu yastan sooora..donniedarko adlı üyeden alıntı
s&s
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)