Harika, sabırsızlıkla bekliyorum haberleri... Arkadaşlar imkanı olanlar varsa kaydedebilirler mi?
Harika, sabırsızlıkla bekliyorum haberleri... Arkadaşlar imkanı olanlar varsa kaydedebilirler mi?
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
İşte BUDUR....zuhtupasa adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR BU SİTEDEKİ BULUŞMA AMACIMIZI ŞÖYLE BİR KENDİMİZE GELİP YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMEK GEREKİYOR...
BU SİTENİN AMACI MOTOSİKLET KULLANICILARININ BULUŞMASI DAYANIŞMASI VE KAYNAŞMASI AMACINI TAŞIMAKTADIR...
MOTOSİKLET ALMAK İSTEYEN BİR ARKADAŞ BURADA ALACAĞI MOTOSİKLETE KARAR VEREBİLİYOR...
MOTOSİKLETİ SEVEN AMA SADECE İLGİ DUYAN HAYATI BOYUNCA MOTOSİKLET KULLANMAMIŞ İNSANLARIN HOBİLERİNİ ARAŞTIRMALARI İMKANINIDA BU SİTE SAĞLIYOR..
BULUŞMALARI KAYNAŞMALARIDA PİKNİKLERLE SOHBET ORG İLE İNSANLAR BU SİTE ÜZERİNDEN YAPIYOR...
İŞTE ÖNEMLİ OLANDA İNSANLARIN BURADA BİŞEYLERİ PAYLAŞARAK GERÇEK VE DAİMİ DOSTLUKLAR YAKALAYABİLMESİDİR...
BU İŞE VESİLE OLAN ÖNCELİKLE SİZLERE (ZÜHTÜPAŞA VE KADER E) CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
ELİNİZE KOLUNUZA AYAKLARINIZA SAĞLIK
SESİMİZİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ.....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Superrr bir haber... Ne derler ! İŞTE BUDUR...
Cüneyt Eralp
Amanın ne güzel yetişebilirsem izilicem haberleri.Kasete cd ye filan çekin unutmayın.
akşam habeleri sabırsızlıkla bekliyorum bakalım paşam ve kader bana el sallamışlar mı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ne demek sevgili Savaş Kardeşim...Birlikten kuvvet doğar demişler..Sen gittin çaba harcadın, emek harcadın koca bir TV programına 100 küsür kişi ile MT nin katılımını sağladın..Keza göksel ve muhendis 1959 ve donierko kardeslerin cabası ile Darülacezeye anlamlı bi ziyaret yaptık..Kader kardeşim aslında tatsız bir olayla ama tüm motosiklet camiasının sesininin duyrulmasına vesile oldu.SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Erhan kardeşimin katkılarıyla bende elimden geldiğince, dilimin döndüğünce
TV kanallarında bizleri ve motosikletleri farkedin mesajı vermeye çalıştım..
Herkes şunu anlamalıki artık; burası gerçek bir motosiklet ve motosikletçi sitesi..Biriz,birlikteyiz ve hep böyle olacaz.. Aksi için veya gereksiz günlük aksiyonlar için uğraşanlar boşuna çabalamasınlar..
S&S
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Atatürk gibi yazmışsın Paşam...
Dostluk mesajların için teşekkürler sana...
Savaş kardeşimizede unutmadan sonsuz teşekkürler...
Cüneyt Eralp
siteye bir ünlü daha geliyo desenize ünlü olan olana maşallah biri de bizim elimizden tutsa artık
doğru söze ne denir
paşam koymuş noktayı virgülle ünlemle uğraşmaya gerek yok
birlik ve beraberliğin bir takım değerlerin bekçileri neferleri burada ve hep var olacak...!!!
Paşam herkez senin gibi düşünmediğinden dolayı üzülüyorum gerçekten.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Sitemizin ve motosiklet camiasının sesinin duyurulmasında yol alan herkeze sonuna kadar destek ....zuhtupasa adlı üyeden alıntı
gerçekten motosikletci gibi davranmanın vakti gelide geçiyor bile...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
işte bi paşadan da böyle bi yazı beklenirdi akşam haberleere bakmaya gerek yok paşam orda da döktürmüşdür kesin böyle yazan bi adam kim bilir nasıl konuşmuşturzuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam çok yaşaaaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar son günlerde olanlar tahminimce Darülaceze ziyaretiyle başladı, bugünlerde olan aktiviteler, sesimizi kamuoyuna duyurabilmek için bir fırsattır, sağolsun arkadaşlarım tek tek isim vermiyeceğim bunu çok iyi bir şekilde değerlendirdiler GALİBA BUGÜNLER MOTOSİKLETLİLERİN KIRILMA GÜNÜBUNDAN SONRA HER AKTİVİTEDE MUTLAKA MOTOSİKLET.NET ÜYESİ BULUNMALI.
Aynen katılıyorum...MOTOSİKLETLİLERİN VE GERÇEK MOTOSİKLET SEVDALILARININ DA DİYEBİLİRİZ DİMİ ÜSTAD..muhendis1959 adlı üyeden alıntı
s&s
İşte MT..! İşte Dayanışma..! İşte zuhtupasa..!
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için sözünün anlam kazandığı ender ortamlardan birindeyiz.Bundan duyduğum mutluluğu anlatamıyorum ama hepinize sonsuz sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunuyor, uzun bir süre daha birlikte olmayı diliyorum.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yürü be. Söylenecek bişey kalmamış
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Kıyısından köşesinden de olsa bu sitenin üyesi olmak çok gurur verici...
Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
ucundan köşesinden değilnautilus adlı üyeden alıntı
kendini motosiklet.net üyesi olarak gören herkeze bu onur layıktır...
Motosiklet sevdası olmayanlara ,buraya sadece geyik için girip çıkanlara, bunlar ders olsun, sosyal olmazsan yok olursun bu böyle bilinezuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)