Gerçekten herkesin örnek alması gereken bir dayanışma
Gerçekten herkesin örnek alması gereken bir dayanışma
Çırpınırdı Karadeniz,bakıp Türkün Bayrağına
abicim süpersin bittim bu söze gazman'ın suçluları yakaladıktan sonra verdiği mesaj geldi aklımademonicdreams adlı üyeden alıntı
aslında TGRT nin binası önünde de toplanıp destek versek çok daha iyi olurdu. elimizde MT pankartı sonra alt ekranın alt köşesinde de biz çıkardık.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Sabah okudum bende haberi, emeği geçenlere teşekkürler
destinyofrock (Kader) arkadaşımız bana veya skullhunter 'a öm yoluyla ulaşırsa, ya da telefon numarasını bilen arkadaşlar bize bildirirse, kendisiyle röportaj isteyen bir kaç kanal var, yönlendirelim.
way way way akşam haberleri haa millet o kadar uğraştı yok beşiktaşta basın açıklaması yok okanın programı sesimizi duyurmak için bişey yapamadık...
kader sesimizi duyurcak akşama
kız bir iki defa daha düştünmü sesimizi dünya bile duyar walla
sadece kendini değil sitemizide meşhur edersin artık
sen hepsini ayın 13 ündeki sabah kahvaltısına çağır toplu demeç verirsin artıkın
Şimdilik TGRT STAR VE İHA KAMERALARIYLA OLCAK ROPORTAJ AKŞAM ANA HABERLERDEYİZ
gerçekten duygulandım işte dayanısma işte motor kardeşliğii...
Ünlü olmak böyle bir olay işte. tebrikler.. o hıyarın yakalanmasınada acaip sevindim...
Haber süper, Kader bizide çıkarsana Tvye bizde ucundan gözükelim
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
haber sevindirici tabi bir ara siteye pek giremiyodum yoğunluktan herhalde bu arada oldu bu olay ben hiç hatırlayamadım çünkü
ama böyle biş dayanışma ile birinin hakkını aramamız ve sonunda başarıya ulaşılması çok güzel tabii
motosiklet.net e teşekkürler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
işte arkadaşlar olay budur
gün geçtikçe fark ediliyoruz
emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim
kaza için çok üzüldüm geçmiş olsun
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
FARKEDİN ARTIK FARKEDİN ... oluyor galiba arkadaşlar hadi hayırlısı !kader sana güveniyoruz anlat sıkıntılarımızı !
emeği geçen arkadaşlar sağolsunlar
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
+100000 katılmamak elde değil...muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
KADER cim malum 2mizde medyatiğizdestinyofrock adlı üyeden alıntı
ya bu normal insanların içinde nasıl duruyoruz anlam veremiyorum
bu 44 numara ayakkabı kımın laaaa
çok sevindim birilerininde bizi farketmeye başladığına
müslüm abi belirtmiş evet bu bir başlangıçtır eğer bu organize davranışlara devam e dersek sesimizi duyurmak için çok yollar katedeceğiz....
mutlaka haber ver o gun 150 -200 motosiklet adliye önünde olalım.....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Helal olsun be...Bir kez faha bu siteye üye olduğum için kendimle gurur duydum.
arkdaşlar diyecek bişey bulamıyorum sizi seviyorummm
Sitenin büyüklüğü ve arkadaşların dayanışması diye ben buna derim başka söze gerek yok Kader Bilgi’yede buradan geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyorum seni ve sizin gibi bayan arkadaşları aramızada görmekten gurur ve onur duyuyoruz....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
abi birilerinin seni farketmemesi mümkün mü?? 210 boy ve 200 kgSAVASXXL adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu arada haber sadece internet sitesinde değil, gazetede de çıktı geniş bi şekilde ve illk sayfada haberiniz ola
gerçekten gurur verici ben böyle bir siteye üye olduğum için gurur duydum.
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
ARKADAŞLAR..can_dosay adlı üyeden alıntı
BU AKŞAM HEMEN HEMEN TÜM ULUSAL TV KANALLARININ ANA HABER BÜLTENLERİNİ İZLEDİĞİNİZDE BÖYLE BİR SİTENİN ÜYESİ OLDUĞUNUZ İÇİN DAHA ÇOK GURUR DUYACAKSINIZ SANIRIM...
Az önce Kader arkadaşım ve ben TV kameraları önünde idik.
(Site yetkilisi olarak benim orada olmam gerektiğini ileten adminimiz erhan a ayrıca teşekkürler )
Hem arkadaşımızın yaşadığı olayları hemde MT ve motosikletlerin daha çok önemsenmesi adına önemli açıklamalarda bulunduk..İzleyin bakalım neler diceksiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)