Kader geçmiş olsun. MT Sizi Çok Seviyorum Sizinle Gurur Duyuyorum. Mühendis Abimizin dediği gibi Mahkeme Gününü merakla bekliyorum.
Kader geçmiş olsun. MT Sizi Çok Seviyorum Sizinle Gurur Duyuyorum. Mühendis Abimizin dediği gibi Mahkeme Gününü merakla bekliyorum.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Tamam hasan çaktırma..donniedarko adlı üyeden alıntı
S&S
abi ben yeni üye oldum bu siteye ve ilk defa bukadar etkin bir topluluk buldum karşımda. normalde otomobil merakım var ama motorsiklet ehliyeti ile ilgim bu yönede kayıyor. dediğiniz gibi internet doğru amaçlarla kullanıldığında çok etkili bir silah. dayanışmaya devam. tebrik ederim.muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Başıma bir şey geldiğinde arkamda böyle büyük ve samimi bir güç olacağını bilmek harika bir duygu. Hepinize teşekkürler.
Mahkeme günü orada olacağım inşallah!
ve o 22 yaşındaki zavallı!.. Artık ayağını denk alırsın herhalde. Çarptığın, taciz ettiğin motosikletliler elinden şekerini düşürdüğün çocuklar gibi değildir.
yaw samet kardesim.. su imzanı degiş nolur..Allah korusun yaw..sametcakar adlı üyeden alıntı
S&S
paşamzuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam hepberaber gidiyormuyuz şimdi mahkemeye..
kader ne zaman nerde kız mahkeme
bugün de ne çok yeni üyemiz oldu bir anda artık site yönetimi bu durumu bi değerlendirsin
tabiki gidiozda bu imzada olmamıs..sametcakar adlı üyeden alıntı
S&S
bu arada televizyonlardan da röportaj talepleri geliyor arkadaşlar kaderi akşam da tvlerden izleyebiliriz
Organize olalım hasan..benide CNN INt. dan aradılar meneceri olarak.. hatta da El cezire var...donniedarko adlı üyeden alıntı
S&S
oy oy oy. kadere film teklifleride gelir artık...
motosikletçi kızım hazin aşk öğküsü....
Arkadaşlar TGRT ana haberlerde bu akşam ben varım izleyin ok şimdi aradılar birazdanda roportaja gidicem görüşürüz akşama kameralara el sallarım
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
şaka yapmıyorum yaw ciddiyim
evet işte budur ya!! hepinizle gurur duyuyorum... NE MUTLU MT LİYİM DİYENE!!!
Dorado V5
Kırmızı MT tşötü ile gidersen ii olur dememize gerek yok dimi sevgili Kader.. Eger yoksa Erhan sana hemen temin edecektir..destinyofrock adlı üyeden alıntı
S&S
Bu akşam herkez TGRT haberleri seyredecek bundan emin olabilirsin.
vay vay
gercek ten gurur duydum
Akşam da haberlere bi bakalım neler konuşulacak
[B]RR gençliği[/B]
İşte budur karrrrrrrdeşim. dayanışma budur. MT üyesi olduğum için bir kez daha sevinçliyim.
kader MT yi çok iyi haykır TV den, motosikletin de bu yollarda olduğunu artık herkez anlasın.
Süper vallaha,gazete,televizyon derken sende artık bi nevi ünlü sayılırsın Umarım mahkeme günü herşey güzel olurdestinyofrock adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)