helal olsun arkadaşlar, bu forumların amacı sadece mesaj atmak değil. bunu anladık ve biliyoruz en sonunda.
dayanışmanın ne olduğunu gösterdi mt, takdir ediyorum destek olan herkesi..
helal olsun arkadaşlar, bu forumların amacı sadece mesaj atmak değil. bunu anladık ve biliyoruz en sonunda.
dayanışmanın ne olduğunu gösterdi mt, takdir ediyorum destek olan herkesi..
holllleeeeyyyy
kıs kader meşur oldun meşur
çok güzel harika 10 üzerinden 10 arkadaşımız sayesinde tüm hürriyet okurlarına bi msj vermiş olduk ;
"Otomobil ve daha büyük araç kullanan sürücülerin, artık motosiklet kullananları fark etmeleri ve yolların onların olduğu kadar bizim de hakkımız olduğunu unutmamamaları lazım."
işte bunu sevdim
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Okuurken tüylerim diken diken oldu.Gurur duydum.Hiç bir suç cezasız kalmaz...
Gzel haber tam ve yerine cuk diye oturmuş. Farkı ne diye sorarsanız işte bu derim
Kader sayende biraz daha görünür olduk sağolasın. "Babaadam" lar olmasa ne yapardık değilmi Sağolsunlar. Bu mevzudanda "Zafer"le Çıktık ne mutlu bize. Sana tekrar geçmiş olsun.
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Günaydın arkadaşlar hepiniz sağolun bende sizin kadar sevindim sonunda sesimizi duyurduk evet ve inşallah dahada duyurmaya devam edicez tv programları vs.. vs..
ŞAKA BİR TARAFA MAHKEME GÜNÜ GERÇEKTEN HABER VERİCEM VE O GÜN BÜYÜK GÜN OLUCAK...!
Yardımlarından dolayı Zafer abiye mehmet arkadaşımıza ve sitedeki herkese teşekkürler hep destektiniz sağolun
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
Asayis berkemal , iste motorculuk iste dostluk. Tebrikler dostlar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
eline koluna sağlık kardeşdonniedarko adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Kız kader tanımazsın artık bizi..
Şaka bi tarafa müslüm üstadın dediği gibi; herkes görsün buradaki "gerçek motorcu"ların neler yapabileceğini..
Sevgi, saygı ve dayanışmanın; sadece eğlencelerde, yeme içmede değil
gerektiğinide neler yapabileceğini tüm Türkiye' ye gerçek MT birlikteliği ile bir kez daha gösterilmesinde üzücü bir olayla da olsa vesile oldun Kader kardeşim.. Napalım böyle bir olayla tanıdı herkes seni ama olsun..Senin o sıcak kalbin ve motor, motorcu sevgin iyiki varmış..
Müslüm üstada katılmamak mümkün değil.. Önerisindeki gibi bir mahkeme katılımı gecen sene olmustu. Ve basında oldukça ses getirmişti..Bende katılıyorum..Mahkemeye çıkarma yapalım ve herkese sanal gibi görünen ama aslında gerçek bir birlikteliğin nasıl olabileceğini gösterelim derim..
Bildir mahkeme tarihini, aç Müslüm hocam topiği ve yaz beni 1. sıraya..
S&S
Bu haberi okuduktan sonra hepinizin kıymetini daha iyi anladım arkadaşlar!
KARANLIGA KUFREDECEGINE BIR MUM YAK!!!
benim motor da ünlü oldu kader sayesinde satılık ünlü motor bu arada kaderin menajerliğini üstlendim taleplerinizi bana iletin lütfenalper_tim adlı üyeden alıntı
Anaaaa kız kadeeer.. Gecen akşam okan da yanımda otururkene "abi senden baska menejer istemem" dememişmiydin.. Nerden cıktı bu hasan.. derhal telif hakları dosyanı acıorum bak ona göre...donniedarko adlı üyeden alıntı
en hakiki menejer...
tamam anlaşabilirizzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Evet teşekkürler sayende diyelim gazeteci arkadaşada teşekkürler ve eline koluna sağlık arkadaş gerçekten iyi oldudonniedarko adlı üyeden alıntı
ben sadece işimi yaptım asıl ben teşekkür ederim böyle bir mesajı hürriyet gibi bir gazetede vermemize vesile olduğun için. gerçi bi ara umutsuzluğa kapıldık ama beklediğimize değdi doğdusudestinyofrock adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)