Ayaklarıyla motosiklet süren maganda yakalandı..
Reklamlar
-
20 Haziran 2018, 22:09
Ozellikle rahmetlinin vefatindan sonra gerizekaliligin prim yaptigi fenomenlikler turedi.
- teker yapan 09lular
- reyzik (racing) motorlarla 300 videosu cekenler
- emniyet seridinde 160 yaparken o seride aciliyetten giren araclara kufur eden gerizekali motorculara alkis tutanlar
Bitmissiniz lan siz.
Reklamlar
-
20 Haziran 2018, 22:40
Dainese deri montsuz olmaz aga.1 dolarlık parmaksız eldiven üstüne
-
20 Haziran 2018, 23:26
son videosunun başında...
- Binlik makina kullanırken bot ve dizlik kullanıyorum.
- Binlik makina kullanırken en az arayi marayi kask kullanıyorum elesikilerle olmaz ölürsünüz...
-
20 Haziran 2018, 23:36
Toplumun genelinde bu şekilde bir düşünce yapısı olduğu için arkadaşa kızamıyorum. Kendi kendine geberip gidecek olsa buraya yazmaya dahi gerek duymazdım ama hani bir laf var ya "ölmeyi bayılmak sanıyor" diye, tam yeri burası sanırım.
-
21 Haziran 2018, 00:18
mbcengiz adlı üyeden alıntı
Bu pulsarla duran arabanin arkasindan bindiren eleman degil mi? bu zamana kadar hayatta kalmasi buyuk basari.
Aynen taa kendisi...
-
21 Haziran 2018, 00:50
bugün beni trafik polisi çevirdi ve motorun sigortası yok bilin bakalım ne oldu?
-
21 Haziran 2018, 01:35
-
21 Haziran 2018, 09:18
Arkadaş çok genç daha önce 3 5 videosuna denk geldim. Hepsi yanlış ben yetiştirilmesinde ve ailesinin bunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu tip çok kitlelere sahip olan çok küçük arkadaşların izleyici kitlesi 12 20 arası. Umarım canına bir zarar vermeden sevdiklerini üzmeden devam eder.
Videosunu izlediğimde kendisi şöyle birşey söylüyor.. 70 ile tekerde gidiyorum düşersem ben ölürüm trafiği ve kimseyi tehlikeye attığım yok.. Henüz ciddi bir kazaya karışmadığı ve acemi olduğu buradan belli.
-
21 Haziran 2018, 11:48
halo1925 adlı üyeden alıntı
evet çocuk bayağı abartmış cezayı sonuna kadar hak etmiş cezayı. fakat keşke birkaç pist yapsalar da böyle çocuklar gitse pistte eğlense. her yer stadyum doldu stadyum yerine birkaç tane pist yapsalar hem motor sporlarında gelişiriz hem de trafik kazalarında ciddi düşüşler olur. istediğimizde girebildiğimiz bir pist olsa sokakta motor kullanmazdım ben şahsen. sadece viraj yapmaya şehir dışına gidiyorum motorla. şimdi yolda yakalansam ceza yiyeceğim viraja hızlı girmekten şerit ihlalinden. ama tabi ki forumda viraj yapmayı sevmeyen kesim bu yazdıklarıma da laf edecek
Bu iğrenç mahlukların derdi viraj veya hız yapmak değil. Annesinin mesleği hakkında tahminde bulunmakta zorlanmadığım bu şahısların etrafına elli tane pist koy yine bu hareketleri yapacaklar. Hayatta hiç bir başarısı bulunmadığı için, kendini bu şekilde tatmin ediyor. Az biraz eğitimle bir maymunun rahatlıkla yapabileceği hareketleri yaparak bir başarı elde ettiklerini zannediyorlar.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
21 Haziran 2018, 23:12
çok iyi olmuş çokta güzel olmuş.adam teker yapma ve trafik terörü kanalı kurmuş resmen.akşam haberlerinde de gösterdiler 2300 tl sanırım ceza yemiş bu önemli değilde söylediklerine göre kalıcı olarak ehliyetli men edilmiş.bidaha trafiğe çıkamicak denildi ne kadar doğru bilmiyorum
-
21 Haziran 2018, 23:35
Ne olmasını bekliyordunuz. Bütün motor muhabbetleri aynı değilmi. İlk soru kaç yapıyor. Gayet normal toplum böyle gerzeklere aç. Biri yapsın izliyim mantığında. Motpr dünyasının yarısından çoğu bu genç gibi
-
22 Haziran 2018, 01:20
burak burk adlı üyeden alıntı
çok iyi olmuş çokta güzel olmuş.adam teker yapma ve trafik terörü kanalı kurmuş resmen.akşam haberlerinde de gösterdiler 2300 tl sanırım ceza yemiş bu önemli değilde söylediklerine göre kalıcı olarak ehliyetli men edilmiş.bidaha trafiğe çıkamicak denildi ne kadar doğru bilmiyorum
Ehliyetsiz ve plakasız teker yapar yine ve devamında, para cezası değil daha yaptırımı ve caydırıcılığı yüksek birşey olması gerek ki ibret-i alem olsun.
-
22 Haziran 2018, 07:37
Mersin İl Temsilcisi
Herkesin hayatına kimse karışamaz
Haa! Biri o çeşit sürer biri bu şekil biner!
Büyük trafik kanunu ne demiş?...
Ehliyetsiz, güvenliksiz, hayati tehlikeli..
Ne didinn?
Amerikanyada bi hacker yakalanmıştı, adama bilmem kaç yıl bilgisayara dokunamama cezası vermişlerdi. O tarih geldiğinde yeniden mülakata alınıp iflah olmamışsa süre uzatılabilecekti.
Trafik cezası da bu şekilde verilseydi keşke. Herhangi bir araçla ( kaykay dahil ) trafiğe çıkmak yasak, yayan ise denetimle!
Gör bak, arkasında alkışlayan velet kalıyor mu bu yutıbır'ın!
-
22 Haziran 2018, 08:12
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Ehliyetsiz ve plakasız teker yapar yine ve devamında, para cezası değil daha yaptırımı ve caydırıcılığı yüksek birşey olması gerek ki ibret-i alem olsun.
. Para cezasının haricinde ekstra olarak sosyal ceza da verilmeli mesela devlet kurumlarımda yarım gün çalıştırmak gibi çay servisi temizlik işleri gibi
-
23 Haziran 2018, 08:18
Bu şey değilmi ya ellerini havaya kaldırarak oh be diyen sonra önündeki kamyona arkadan vuran ?
-
23 Haziran 2018, 09:18
Anfibi adlı üyeden alıntı
Bu şey değilmi ya ellerini havaya kaldırarak oh be diyen sonra önündeki kamyona arkadan vuran ?
Pulsar 200ns ile benzilkten yanlayarak çıkıp,ellerini bırakıp, beyaz renkli işıklarda duran pik-up'a arkadan gömmeden önce sinkaflı bir küfür sallayan genç taa kendisi...
-
27 Haziran 2018, 22:38
Malesef şu video ülke adına yaşadığım karamsarlığı daha da arttırdı.
Eğitimsiz cahil herifin biri trafikte saçma sapan hareketler yapıyor, altına da bu saçmalığı destekleyen yüzlerce yorum geliyor. Akıl alır gibi değil. Ve en kötüsü de insanlar olabileceklerin farkında değiller. Dolayısıyla bu hareketleri kendileri de yapıyorlar veya yapacaklar. Domino etkisi diyebiliriz sanırım.
-
28 Haziran 2018, 08:03
Youtube'da bu dingillerden onlarca var hepsini şikayet etmek gerek. Sizin bunu haber yapmanız da iyi olmuş bence. Adamın videosunun altında ki yorum yapan topluluk felaket ötesi zaten.
-
30 Haziran 2018, 20:57
Darısı trafikte teker yapan malum MT-09 kullanıcısının ve diğerlerinin başına. Umarım tek tek ifşa olup belalarını bulurlar
-
30 Haziran 2018, 21:24
Shaggyxd adlı üyeden alıntı
Darısı trafikte teker yapan malum MT-09 kullanıcısının ve diğerlerinin başına. Umarım tek tek ifşa olup belalarını bulurlar
Bunun Kerem Hero denen değişik bir modeli daha var....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)