Cloud adlı üyeden alıntı
hokahey, kusura bakma ama kardeşim, aslında şunu demek istemiştim, şunu kastetmiştim, lafı .ıçından anlamayın diyorsun. Tamam da o zaman madem onu demek istediğini sonradan güzelce ifade edebiliyordun da, niye baştan iyice düşünüp yazmadın? Senin ilk yazdıkların da, drtayfun'un da yazdıkları tepki görecek şeyler. Bu tip forum, sosyal medya ortamlarında bir anlık öfke ile ya da anında cevap yazacam modunda olmak işte böyle adamın gününü rezil edebilir. (Neyse ki siz size yazılanlardan vicdan yapıp, üzülen birisiniz, bu iyi bir şey, bunun değerini bilin) Bu sebeple yazdıklarınızı gönder butonuna basmadan önce bir değil, iki kez okuyup yollayın. Hatta yazın ve yollamadan kalkıp bi hava alın, bi su için, bi kahve yapın ve kendinize şunu sorun: "Bunları yazmam şart mıdır, yazmamın gereği var mıdır?" Ben bu şekilde çoğu zaman ya yazmaktan vazgeçiyorum ya da yazdıklarımı düzeltiyorum. Belki yüz yüze gelse can ciğer olacak insanlar burada mimiklerimizi göremediğimiz, ses tonumuzu duyamadığımız için birbirimize giriyoruz. İşte bu yüzden 5 kere düşünüp, bir kere yazmak lazım. Bir anlık öfke ile atılan twitlerden mahkemelerde sürünen, içeri giren insanlar var bu ülkede yazık.
Yani kusura bakmayın ama hata başta sizden kaynaklı, dönüp yazdıklarınızı okursanız anlayacaksınız.
Konu çok hassas ve ilk andaki sinirinizle ya da heyecanınızla yazmak ortamı gerer, geriyor. ve ne yazık ki burada bu hep oluyor, kendime hep sorarım konu dışına niye yazıyorum, bir daha yazmayacam diye, ama bazen gelen yorumlara insan biri buna cevap vermeli diyerek yazmak istiyor, çünkü o kadar çok saçmalayan, düşüncesiz insan var ki.(Siz ille de öylesiniz demiyorum, herkes yapabiliyor)
Bu da benden son mesaj olsun.
Hadi bana eyvallah.
Bi daha konu dışına yazarsam, hatta bi daha zorunlu olmadıkça mesaj yazarsam....