SON DAKİKA : Yamaha Niken'in Türkiye Fiyatı Belli Oldu..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu niken..tekere gelir mi bilemen...
-
Deveye diken , Japonsever'e Niken.
-
az nikmişssiniz yetmez bu. Az daha niken
-
Ya şunu dükyanın önüne çekeceksin feci birşey ya her an robot olacakmış gibi duruyor..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
iyidir hojdur ama bizena
-
Başındaki N harfini kaldırıp başka bir şey ekledim. 90bin TL daha bir yakıştı.
Ama şekli 5 yıldız.
-
Tek gördüğüm ekstra lastik masrafı
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Önde her parçadan ikişer tane var. Bunun sonucunda;
2 kat fiyat,
2 kat ağırlık,
2 kat yakıt tüketimi olacaktır.
Tek avantajı da yolda ön tekere taş deydi düştüm derdi yok. Bir tekere taş gelirse diğeriyle toparlar.
Bence kullanışlı bir tasarım değil. Yıllardır buna benzer 3 tekerlekli motosikletler üretiliyor. Hepsinde benzer dezavantajlar mevcut.
Zamanında bunları söylemiştim. Fiyat konusunda haklı çıktım resmen normal bir motosikletin 2 katı fiyatı istiyorlar.
Tekere gelmez ama çok güzel stoppie yapılır bununla.
-
piaggio dada mp3 vardı , pegeout da metropolis , hondada neowing bmw dede vardı galiba ama tutmuyor bu tip projeler geçmişle örnekleri mevcut.
-
The can me but the ? See can me but the ?
-
Sürüş dinamikleri nasıl nasıl bir his veriyor çok merak ediyorum yokmu zengin birisi inceleme çeksin
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
The can me but the ? See can me but the ?
hahaha
see can daha makbuldür bizde, zevk alırız genel olarak
-
-
logaritma adlı üyeden alıntı
piaggio dada mp3 vardı , pegeout da metropolis , hondada neowing bmw dede vardı galiba ama tutmuyor bu tip projeler geçmişle örnekleri mevcut.
mp3 ve metropolis scooter... Neowing konsept, üretime hiç girmedi. Yani bu motosiklet, üretime giren araç olarak türünün ilk örneği.
Şahsen merak ediyorum. Motosikletlerin en zayıf noktası ön tekerin çekişi. İnsanlar genelde sürüş hissinin normal bir motosiklete benzediğini söylemişler. Eğer öyleyse ilginç olabilir...
Bu arada fiyat olarak bir çok Avrupalı büyük naked'tan çok daha ucuz.
-
Deveye diken, insana niken..
Sanırım dengesizler için bu icat. :D
En büyük olayı da sanırım üzerinden in yürü git ve zincir bakımında orta ayak yada sehpa arama derdine son..
Lastikler bitince hayırlı işler tabiki.
1 takım lastik + 1 ön
-
hasmet adlı üyeden alıntı
mp3 ve metropolis scooter... Neowing konsept, üretime hiç girmedi. Yani bu motosiklet, üretime giren araç olarak türünün ilk örneği.
Şahsen merak ediyorum. Motosikletlerin en zayıf noktası ön tekerin çekişi. İnsanlar genelde sürüş hissinin normal bir motosiklete benzediğini söylemişler. Eğer öyleyse ilginç olabilir...
Bu arada fiyat olarak bir çok Avrupalı büyük naked'tan çok daha ucuz.
Piaggio mp3 türkiyede bile satıldı.İlk örnek değil yani.
Ama çim biçme makinesinden güçlü olan ilk motor
-
Aaaa yamaha triportör çıkarmış
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
En büyük olayı da sanırım üzerinden in yürü git ve zincir bakımında orta ayak yada sehpa arama derdine son..
Lastikler bitince hayırlı işler tabiki.
1 takım lastik + 1 ön
Değil malesef. Kendi kendine dik duramıyor. Birinin gidonu düz tutması lazım. Dolayısıyla kırmızı ışıkta falan düz durur, gidon elle sabitlendiği müddetçe. Ama park halinde yan ayak üzerinde duruyor bildiğiniz motosiklet gibi.
Lastik harcama olayına gelince. Zaten güçlü nakedlarda arka lastik daha çabuk tükeniyor. Bunda muhtemelen ön lastikler arkalardan yarı yarıya daha az değişecektir diye tahmin ediyorum. Bu arada ön lastikler 15 inç, tipik 17 değil...
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Piaggio mp3 türkiyede bile satıldı.İlk örnek değil yani.
Ama çim biçme makinesinden güçlü olan ilk motor
Mantık aynı ama yapı olarak skuter'lardan farklı. Tekerlek boyu ve süspansiyon çok farklı dizayn gerektirmiş. Büyük tekerleklere rağmen 45 derece yatabilmesi de hiç fena değil.
-
Kaba bir hesapla fiyati dolar bazindan aldığımız zaman 20 bin dolar civarlarına geliyor. Kdv ve otvyi çıkarırsak fiyat 15 bin belki 13-14 bin dolar civarlarina geriliyor.
Doların 4.5 lira euronun 5 lira olmadığı ve alım gücünün hayli yüksek olduğu modern bir ülkede bu motosikletin fiyatı gayet normal ve uygun. Yamahaya kızacağınıza ülkeyi bu hale getirenlere kızın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)