Herkesin bütçesine uygunmuş. Sıra olur, hemen sipariş vermeli.
Herkesin bütçesine uygunmuş. Sıra olur, hemen sipariş vermeli.
Kızmayın ama fiyat bence cok uygun....Haa ben verirmiyim elbette yakınından bile gecmem ama 160-180'e 1200GS , 60 bine X adv listelenen güzel ulkemizde bu fiyat deveye dikendir. Yamaha genel fiyat politikasını bu motora uygulamamis. Supertenere'yi 95'e satan Yamaha'dan en az 100-120 fiyat beklerdim bu motor icin.
Bence sokaklarda niken gorecegiz.
bu ne lan motosiklet mi bu?
Belki kullanmakta olduğum motora teknik olarak 10 basar ama motora benzemiyor bu, keyif alamadıktan sonra n'aapiim 3 tekeri?
fiyat ciddi iyi yanlız.ben 140 130 binleri rahat görür demiştim.özel üretim bir motor kıyaslayabiliceğiniz hiç bir model yok.prototip bir motor olarak bence fiyatı gerçekten uygun heleki bu dolar euro kuruyla olmasına rağmen.arkadan mt09 önden tmax gibi duruyor bence güzel tabi gerçeğini görmek lazım.kim alır derseniz zenginler alır show motoru olur ama bu 3 tekerli iş yapan cinsten showda kalmaz.millet gitti bombarier 3 tekerli moto bişiden aldı bu daha çok motora benziyor ayrıca yarı yarıya daha ucuz oluyor.mt09sp 62.000 tl olduğuna göre bu mühendislikle uygun kalıyor.kaldıki zaten zengin milletiz çok da dert etmeyin bir focus golf parası değil yani
Bu alette ya da diğer piaggo mp3 te; kontra verilebiliyor mu ?
birde yamaha OR2T 4W modeli olacaktı...
Dunyada 100 adet satilacak motorlardan biri iste. 3 tekerli scooterlara dunyada ne olduysa bu da o
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Bununla şerit filtreleyeceksin. Çok canlı, çok heyecanlı olur
satar niye satmasın piaggio mp3 kadar satar ortalama .. bu tür projelerin satmamasının nedeni insanların alışık olmaması ve temkinli ve tepkili yanaşmaları.. dünyadaki pek çok 2 teker kullanıcısı tepkiyle yanışıcaktır bu gerçek .. parası olan imkanı olanda motora hevesi olup korkan çekimser kalan insanlarıda motora teşvik edebilir..
yani bir binip bakmak lazım binmeden kesin bir şey dememek lazım.. benim tek gördüğüm virajları çok daha iyi alıcağı kesin bir nevi sanki kurslarda alan eğitim öğretim motorları gibi onlarında yanlarında demir tekerlekli şeyler olurya virajda düşme diye motor çok yattığında..
Dengesi bozuk; ama denge duyusu gelişmiş bir insan olarak gözüm epeydir bu motorda. Muhtemelen önce tricity alıp, alışınca bunu kullanmaya başlarım. Yakışıklı alet bence.
Ayrıca üç teker olması çok yadırganmış; ama Japonya'da yaşadığınızı düşünün. Çok fazla dağ var ve hali ile bolca kıvrımlı dağ yolu mevcut. Virajlarda daha güvenli olur gibi.
Deveyi diken, insanı niken aklar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)