İlk motorum olduğu için yorum yapabilecek bilgiye sahip değilim ne yazık ki...
Ehliyet sınavını beklediğim içinde şu an için sadece kapalı alanda kullanıyorum. (Aslında kullandığım kapalı alan bir nevi zorlu yol test pisti)
Ancak almak isteyen arkadaşların sormak istediği bir şey var ise imkanım dahilinde cevaplamaktan mutlu olurum...
Benim bikaç sorum olacak.
Üzerinde hangi lastikle geliyor?
Abs bosch un mu?
IMU dedikleri tam olarak ne işe yarıyormuş?
dostum bende aldim yeni 200 km oldu
Sanırım Honda'yı sevmeye başladım,zira senelerdir Yamaha aşığı biriydim.son motosikletim Honda marka ve bu cb250r fiyat/performans olarak harika diyebilirim.amortisör,fren sistemi,elektronik herşeyde bende mt25 önde ama tasarm olarak daha iyisi olabilirdi.çok satacaktır eminim güle güle kullansın alan vatandaş.
naked sınıfını bu hale getirenin allah evlerine ateşler salsın diyorum. güzelim segmentin içine ettiniz lan! ss'den bir farkı kalmadı mk!!!
ne çantaymış arkadaş 100 liraya hallettim ben http://i.hizliresim.com/8zPE47.jpg
Honda'nın memlekette 250cc. civarı commuter-şehir motoru yokken bu motoru getiriyorsun.
Böyle bir motoru varken bunu getirmezsin. Allah akıl fikir versin, ne diyeyim başka. çantasını da koysun, motor ufak demesin, artçısını da bindirsin, fıtı fıtı gezsin millet.
Kuryesi de alır, yaşlısı da alır kullanır.
iyi günler cb250r için lastik tavsiyeniz var mı ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)