Erdoğan istedi, Kenan Sofuoğlu kariyerini noktaladı !
Reklamlar
-
Kenan Sofuoğlu: Cumhurbaşkanımın İsteği Üzerine Kariyerimi Noktalıyorum..
Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, jübile yapma kararı aldı.
Kenan Sofuoğlu: Cumhurbaşkanımın İsteği Üzerine Kariyerimi Noktalıyorum,
Yarış kariyerini buhafta sonu İtalya'da yapılacak yarışlar sonrasında bırakacağını açıklayan Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımın isteği üzerine kariyerimi noktalıyorum" dedi.
İşte Kenan Sofuoğlu'nun açıklaması:
"CUMHURBAŞKANIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE YARIŞ KARİYERİMİ NOKTALIYORUM!"
"Bu hafta sonu italya'da "JÜBİLE" yapma kararı aldık. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu. Gözüm arkada kalmayacak çünkü ülkemizi dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik, Şanlı Bayrağımızı onlara teslim ediyorum. 20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya şampiyonalarında yarışabilmekti şükürler olsun ki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti. Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var! Bizi bu yolda destekleyen ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım. Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya'da jubile yapacağız."
Kaynak: Sondakika.com
Reklamlar
-
millet vekili olacak demek ki. tam halk adamı hakan şükür gibi
-
Hayırlı olsun. Kendi oğlum olsaydı, hiç izin vermezdim zeten.
-
...Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği
talimatı ...
Vay be diyorum.
Başka birşey diyemiyorum.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Samimi söylüyorum çok komik.
-
Umarım ülkede motosikleti tümden yasaklamazlar.
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya'da jubile yapacağız."
Yaw bi hafta daha bekleyeydin de ben de seyredeydim...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Sonra da diktatör diyince kızıyorsunuz..Gider ayak bi kaç kişiyi daha götürse..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Milletvekili adayı olacak sanırım
-
Bir yazıda milli takımlar antrenörü diye geçiyordu. Milletvekilliğine gerek yok
-
Bunlar kula kulluk edenler işte...
-
İmam hatipli değilseniz farklı yollara başvurmanız gerekir. Kenan akıllı adam vesselam.
-
''Başkanım istesin kocama sunmadıklarımı sunmaya hazırım'', ''Kocanı boşa gel dese hemen haremine girerim. Amin!
Ohooo daha neleri var.Yarış bırakmış sadece.
-
Beyler fazla abartmıyor musunuz? Bırakıldıysa mutlaka Motor Sporları üzerine öenmli bir konuma getirilmesi tavsiye edilmiştir. Neden havalanamıyoruz. Fazlalıklarımız olduğu için...
-
milletvekilliğini geçtim, direkt gençlik ve spor bakanı olabilir
-
"Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın sigarasına el koydu" haberi geldi aklıma.
Çok seviyorum Reis'imizi. Nerede kötü alışkanlıklarımız var hepsine müdahil olup bizi yaşama döndürüyor yeniden.
-
cumhurpaşkanımız istediği için forum üyeliğimi sonlandırıyorum...
-
Zamanı çoktan gelmişti, kendisini bir çok defa ispatladı. Umarım yeni yarışçıların yetişmesinde daha aktif görev alır bundan sonra
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)