cb250r a 25bin giydirirler
Sağ iki sütunu ekonomi bakanına havale ediyorum, niye öyle az?
bir arkadaş ben konuyu açarken açmış sanırım kusura bakmasın görmedim açtığını
35 bin tl motorun fiyatı.Satışı 57 bin tl.
22 bin tlcik vergi ahahah bitanede devlete r25 alıyorsunuz
Devlete aldığımız motorlar birikip uçak oluyor, Transformers gibi.
Sıfır motosiklet almak isteyince devlet (temsili)
NC 750 X : 26.104 TL KDV ve ÖTV dahil 42.200 TL
Bu durumun sorumlularına edilecek kadar ağır bir küfür henüz küfür arşivimde yer almıyor.
6bin liraya pcx 12bin liraya joymax pahalı gelmişti zamanında, bilsem turşusunu kurardım. Valla içim yanıyor.
ekinler dize kadar
azcık gel bize kadar
sana bir fiyat listesi göstersem
kasıktan ....
not: vergisiz fiyattan da ek vergiler olan %6 ve %20 oranlarını çıkarın tablo daha net olur.
Bajaja zam geliyormuş. Dolar arttığı için tekrar zam geliyor
Bence geç bile kaldılar, xmax i satmasam mı ne
Benim için oldu bile.. r25 ten ona geçerim diye düşünüyordum. En iyisi gidip r25 i bi yıkayayım..
Çinlee cublara zam eylemesinlerde gerisi umrum deel billahi.
Ulan düştüğümüz hale bak, bu tabloyu çizdirenler utansın.
Ya eyvallah vergi alın devletsin sonuçta mecbur alacaksın. Ama 50 binlik motora 45 bin lira vergi koyarsanız bunun adı başka bir şey olur. 2 motor alıyoruz aslında biz, ama elimize 1 motor geçiyor.
Motosikletinde bir cazibesi kalmadı artık. Araba fiyatlarıyla artık kafa kafaya geldiler. Herkes mantıklı düşünsün, 50 bine orta segment bir araç mı alırdınız yoksa motosiklet mi? Bu sorunun cevabı %95 araba olacaktır eminim.
Bende ne pis dönemde motora başladım arkadaş tam alıştım 8 bin km yaptım artık bir üst model alırdım diyordum; anca babayı alırım. Hoş param olsa da bu kadar parayı bir motor için hayatta vermem, değmez. Yemişim motor fantazisini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)