Motora binmeye devam etmek istiyorsan mutlaka seyret (video)
Reklamlar
-
Küçük ya da büyük her türlü kazada neredeyse ilk olarak ellerimiz asfalt ile temas ediyor.
Düşme anı ve elin korunması ile ilgili olarak Knox markasının hazırladığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.
Video linki: https://youtu.be/NtFtqY2xPB0
Knox marka eldivenleri Motomax mağazalarından temin edebilirsiniz.
http://www.motomax.com.tr/eldivenler...b=0&marka=Knox
Reklamlar
-
-
-
Metal mi çakmışlar, ee. ben de çakarım beş tane raptiye.
Fikir için tşkler.
-
Sizdekiler yazlık mı,kışlık mı ?
-
Meraklı Genç adlı üyeden alıntı
Sizdekiler yazlık mı,kışlık mı ?
Bana mı sordunuz? Öyleyse, dalgasına söylemiştim.
-
Ahı gitmiş vahı kalmış yazlık eldivenlerime baktım da en kısa sürede değiştirmem şart oldu. Ha Knox olmaz başka birşey olur ama slider olayı mantıklı görünüyor.
-
Yok Motomaxe sordum :D Yanlış mı oldu
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ahı gitmiş vahı kalmış yazlık eldivenlerime baktım da en kısa sürede değiştirmem şart oldu. Ha Knox olmaz başka birşey olur ama slider olayı mantıklı görünüyor.
https://www.feyizoglu.com/Forte-GT-1...ah-_51884.html
Geçen sene 65tl'ye aldım. Bir kazaya karıştım. Avuç içindeki slider kaydı ve beni korudu Ekipmansız gezmeme gibi bir fetişim var. Bu ara mecbur ayakkabıları normal giymeye başladım. Kışlık bot mahvediyor içinde ama kader gülerse yenileyeceğiz onu da...
-
Bildiğim kadarıyla Rev'it ve Held de slider kullanıyor.
-
800 tl eldivene vereceğime 200 veririm kalanına kask vb üstüne ekleme yaparım. Tabii ki eller de çok önemli ama o kadar fiyatı abartı görüyorum şahsen
-
Çin'den 4 dolara aldığım probiker yazlık eldivenlerde de slider var, tutmaz bu reklam 😜
-
ben eldiven alırken dikkat ettiğim en temel özellik korumadan sonra olası bi kavgada yumruk attığımda karşı tarafa sağlam hasar verebiliyor mu?
-
Baba 800 tl verdik korur mu?
KDV' si içinde
https://www.youtube.com/watch?v=yXGChx-M-_I
-
Arkadaşlar 220 ile doluya girdim 180 de arka teker kitledi elimde orjinal alpine stars gp pro eldiven vardı gerçi yer ıslaktı fakat 50-60m sürüklendim sadece bi parmağın ucu yırtıldı üstümde kot altımda uzun don içlik vardı parçalandı hepsi kaliteli ekipman gerçekten çok çok çok işe yarıyor
-
Muadillerine göre en en fazla korumayı sağlayan eldiveni millet yerin dibine sokmaya çalışmış. Knox korumalı ekipman üreticilerinin Volvo'sudur beyler, uygun fiyata azami korumayı alırsınız. Pahalı diyenler; pahalı olan eldiven değil, sizin gelir seviyeniz düşük.
-
uygun fiyata derken? 1200 lira mı uygun fiyat?
-
CrazyBullet adlı üyeden alıntı
Muadillerine göre en en fazla korumayı sağlayan eldiveni millet yerin dibine sokmaya çalışmış. Knox korumalı ekipman üreticilerinin Volvo'sudur beyler, uygun fiyata azami korumayı alırsınız. Pahalı diyenler; pahalı olan eldiven değil, sizin gelir seviyeniz düşük.
Knox korumalı ekipmanın volvosudur diyorsunuz.. Forumda çok bilgili ve ilgili kişiler olup bu söylediğinize bir tarafıyla gülebilecek çok kişi var. Kendinizi gülünç duruma düşürmektense motosiklet eldivenlerini yapıldığı malzemeleri ve üzerlerinde kullanılan koruma teknolojilerini araştırmanızı tavsiye ederim. Eldivenin fiyatı 1200 tl. Bunun kişilerin aylık geliri ile bağlayan zekanızı takdir ediyorum.
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Knox korumalı ekipmanın volvosudur diyorsunuz.. Forumda çok bilgili ve ilgili kişiler olup bu söylediğinize bir tarafıyla gülebilecek çok kişi var. Kendinizi gülünç duruma düşürmektense motosiklet eldivenlerini yapıldığı malzemeleri ve üzerlerinde kullanılan koruma teknolojilerini araştırmanızı tavsiye ederim. Eldivenin fiyatı 1200 tl. Bunun kişilerin aylık geliri ile bağlayan zekanızı takdir ediyorum.
Knox Handroid'e alternatif eldiven söyle de ben de öğreneyim. Bol keseden sallamışsın, kendinden önce forumdaki başka kişileri öne sürmen özgüven eksikliğinin, üçüncü çoğulla hitap edip zekama laf etmen, kinayeli sinkaf kullanman köy kurnazı bir retoriğe sahip olduğunun göstergesi. Lütfen Knox'a altenatif bir marka model paylaş. Bilmiyorsan forumdaki abilerine sor belki onlar söyler.
-
Vay be bir eldiven mevzusunda bile kavga çıktıya. Kendini gülünç duruma düşürme, zeka, kinaye, sinkaf, köy kurnazı, sen gitte abilerin gelsin.
Durun bir dakika bakkala gidip bir çekirdek alıp geliyorum. Duvarın üstüne çıkıp oturunca devam edersiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)