alkolün ve ehliyetin kazaya etkisi kusur belirlemiyor kardeşim sen okuduğunu anlayamıyosun sanırım.. yeni kanundan haberin yok.. bilmeyen insanında her konuda bilmişlik yapması durumu bu olsa gerek..
bak yukarıda yazdım alkollü adam geldi ve ben düz yolda giderken önüme kırdı.. sol ön çamurluğundan vurdum ama suç yarı yarıya verildi.. alkollü biriyle benim reflekslerim aynı olabilirmi sence? adam düz yolda ivmeleyerek yürüyordu resmen.. ama kanuna göre polis alkol cezası kesti ve kazada her iki tarafta aynı durumda bana göre dedi.. yani herkes kendi hasarını karşılayacak eğer itirazı olan varsa mahkemeye gitsin dedi.. önce oku anla, sonra idrak edip cevap verirsen sevinirim..
ayrıca ehliyetsiz birisi araba kullanamaz.. bak adı üstünde ehliyetsiz.. yeterlilik sınavını geçmemiş ve eğitimini almamış.. ne yapacağı belli olmayan 17 yaşındaki sıpanın önünde olduğunu bilecek müneccim isen sen ona göre takip edersin, ama demek ki bizim arkadaş senin gibi minnecimlerle arası sıkıfıkı olan biri değilki bilememiş öndekinin kim olduğunu..
bilende konuşuyo bilmeyende maksat bilgili görünmek sanırım
not: sanırım senin bu konuya gereksiz ve bilgisiz yorum yapmanın sebebi 'herkesin kıskandığı ülkemde' cümlesi içindi, ama sen sen ol öyle her şeye elinde tuzla koşma, boşver, hazım zor olsada sen dene, alışacaksın zamanla...