Vespa'dan 50 cc Scooter Satışa Sunuluyor
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
B sınıfı ehliyetlerle kullanılabilen,vergisiz,sigortasız segment olan 50 cc motosikletler kervanına Vespa,Primavera modeliyle katıldı.
Euro 4 normlarına uygun bir şekilde tasarlanan model,50 cc scooterlar içinde ürettiği beygir gücüyle ve fiyatıyla ön plana çıkıyor.
Yaklaşık olarak 4,5 hp'lik bir güç sunan 50 cc'lik motor bloğu,ayrıca 3,5 nm olarak maksimum torkunu sunuyor.
Gösterge paneli dijital olan model Vespa'lara has olan klasik stilin teknoloji ile birleşmesini sağlıyor.
6 litre benzin deposuna sahip modelin yaklaşık menzili kullanıma bağlı olarak 220-280 km arasında.
Model ayrıca enjeksiyonlu.
Son hızı ise yaklaşık 65 km/h.
Vespa Primevera'nın satış fiyatına gelince 16 bin 400 TL.
Reklamlar
-
16.400 fiyat fena değil ama şöyle 9000 tl olsa alırdık köşede dursun akmaz korkmaz 16 bine liraya abs li maxi scooter var be arkadaş
-
geçen yıl amsterdam da görmüştüm ,
istanbulun yokuşlarında sırtınıza alıp devam edebilirsiniz , az daha koyup ybr almak varken üstelik.....
ben o paraya f 800 s aldım , 800 cc , 85 HP ..... şaka gibi
-
Güzel kazanan bi mimar avukat vs. gibi bir esnaf olsam alırım bi tane dükkanımın hem dekoru olur hem bankaya, kuruma sağa sola götürür getirir hem ekmeğini suyunu da düşünmem (vergisi sigortasndan bahsediyorum)
-
Hmm.. kaç tl .. hmm.. neyyy..
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
Yoldan önce, Yoldaş gerek..!
İnstagram: sdemircann
-
hem güçsüz hem çok yakıyor hemde pahalı, ne bu böyle? 100 km gidiyor 3 litre yakıyor ve çok güçsüz hemde pahalı. euro 4 diyorlar o zaman abs de var bunda.
beş para etmez hiç haz etmedim. motor mu bu be?
-
çok iyi aslında fiyatı dışında.50 cc den 5 beygire yakın güç enjeksiyon vespa kalitesi.11 12 bin tl olsaydı çoğu kişinin bir vespası olabilirdi.sym peugeot gibi 50 cc moto satan firmaların fiyatlatı 6000 7000 tl arasında olduğunu düşünürsek 11 12 olması makul olabilirdi.16.400 den 1 tane satamazsınız.
-
Bu motora 3 bin den fazla vermek caiz olmaz. Bildiğin para israfı...
-
ona o parayı vereceğime ikinci el mt-07 alırımcılar vardı bi ara
-
burak burk adlı üyeden alıntı
çok iyi aslında fiyatı dışında.50 cc den 5 beygire yakın güç enjeksiyon vespa kalitesi.11 12 bin tl olsaydı çoğu kişinin bir vespası olabilirdi.sym peugeot gibi 50 cc moto satan firmaların fiyatlatı 6000 7000 tl arasında olduğunu düşünürsek 11 12 olması makul olabilirdi.16.400 den 1 tane satamazsınız.
ben peynir ekmek gibi satılacak diyorum risk budur
-
Yazlık bölgelerde çok satılacağını düşünüyorum.
-
bu fiyatlarla bu halk ne yapacak, evet vespa farklı bir kategori, motorları biraz daha lükse giriyor ama bu fiyatlar değil, bu fiyatlarla bu firmaların işi çok zor, bu firmaların da aslında yapacağı bir şey yok, bu durum tamamen ekonomimizle alakalı..
-
Biride çıkıp demiyorki ,"ağa bu nedir" diye.
-
-
Pangaea adlı üyeden alıntı
Aga bu nedir?
Sırtında röpteşambır , elinde iki kadeh tutan modeli.
-
-
Bok gibi param olsa alır duvara asarim .
-
-
fuarda özel yapım kırmızı bi vespa vardı 50 bin küsür fiyatta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)