Red Bull Air Race Airport ve mareşal Tito'nun uçağıyla kısa bir tur...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok ballısın çokkk ne güsel uçaklar var oyle her renkten her boyda sarışını gümüş rengi esmeri.............
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok ballısın çokkk ne güsel uçaklar var oyle her renkten her boyda sarışını gümüş rengi esmeri.............
insanın şöyle bi terst sürüşü yapası geliyo ama fazla yaklaştırmıyorlar
-
ne güzel mankenler ay pardon uçaklar onlar
3 numaralı olan favorim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
yani hasan valla bravo sana kardeşim şurda yanyana tükkan komşusuyuz
bi alo demiyon oralara kadar gidiyorsun bide resim çekip geliyosun çok kırıldım çoooook
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
yani hasan valla bravo sana kardeşim şurda yanyana tükkan komşusuyuz
bi alo demiyon oralara kadar gidiyorsun bide resim çekip geliyosun çok kırıldım çoooook
dazlakları almıyorlarmış göksel o yüzden haber vermedim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burası daha iyiymiş
-
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
ABOVVVVVVVVVVVVV KAVGADA SÖYLENMEZ ADAMA
ÇOK AĞAR KONUŞTUN HASAN BU KADARINI KALDIRAMAZ ADAMCAZ...
KEL AMA GURURLU Bİ KEL...
kaldırır kaldırır savaş abi o kelin içinde bir mücevher gizli
-
28 Temmuz 2006, 16:17
-
28 Temmuz 2006, 16:43
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
senden de bişel kaçmıyo yani göksel yaw şaka bi yana sadece basına açık bir programdı hatta sınırlı sayıda basın mensubuna açık diyeyim
-
28 Temmuz 2006, 16:54
Hasan'la beraber motorla gittik ama şunu söyleyeyim.biz motorcular olarak daha ilgi çektik
Hasan efendi,çekmedik bi motorlarla uçakları yav.
bu arada arkamız dönük foto koymussun.biraz hava ataydık be eheheh
-
28 Temmuz 2006, 16:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ABZAH adlı üyeden alıntı
Hasan'la beraber motorla gittik ama şunu söyleyeyim.biz motorcular olarak daha ilgi çektik
Hasan efendi,çekmedik bi motorlarla uçakları yav.
bu arada arkamız dönük foto koymussun.biraz hava ataydık be eheheh
sorma ya demin fotoğrafları eklerken neden motorları çekmedik diye geçti aklımdan neyse seneye artık.. bu arada motorlarla içeri girince milletin işi gücü bırakıp bizi izlemesi güzeldi murat çıkışta yaşadığın şoku atlatabildin mi ??
-
28 Temmuz 2006, 22:50
redbull airrace organizasyonla ilgili bişeyler yazmamışsınız dostlar ben tv den izlemiştim hatta peşembe günü yani 27 sinde yeşilköy havalimanı yanında uçuş yaparken rastladım çektim arabayı seyrettim biraz gökyüzü yıkılıyormuş dermişim sevgiler....
-
29 Temmuz 2006, 00:38
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
berkforce adlı üyeden alıntı
redbull airrace organizasyonla ilgili bişeyler yazmamışsınız dostlar ben tv den izlemiştim hatta peşembe günü yani 27 sinde yeşilköy havalimanı yanında uçuş yaparken rastladım çektim arabayı seyrettim biraz gökyüzü yıkılıyormuş dermişim sevgiler....
air race ile ilgili daha önce bir konu açılmıştı o yüzden ben ayrıntıya girmeden sadece oradaki izlenimleri kısaca paylaşmak istedim
bu arada ilk sayfaya bir link attım oradan yarışla ilgili her türlü ayrıntıya ulaşabilirsiniz
-
29 Temmuz 2006, 18:28
ınsanı ucurdugu kesın bu ucakların
[I][B][U][/U][/B][/I]MOTOSİKLET:ÖZGÜRLÜGÜN TEKER TAKILMIŞ HALİ...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
-
30 Temmuz 2006, 17:05
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya arkadaşlar yarıştan da bi sürü resim çektim ama nasıl atacam buraya ya offf öyle de yorgunumki neyse yavaş yavaş başlayayım akşama anca biter
-
30 Temmuz 2006, 17:10
donniedarko adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar yarıştan da bi sürü resim çektim ama nasıl atacam buraya ya offf öyle de yorgunumki neyse yavaş yavaş başlayayım akşama anca biter
dostum aynı yorgunluk bende de var şu an...bence vur kafayı yat şimdi...ama kaçta kalkcan...gece nasıl tekrar uyuycan oda ayrı mesele...güzel fotolar sağol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
30 Temmuz 2006, 20:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler