Sigarayı Bıraktı,Biriktirdiği Paralarla 100,000 Km Yol Yaptı !
Reklamlar
-
hachiko adlı üyeden alıntı
"40 kilometre boyunca hiç insan görmedim"
Yolculuk esnasında yaşadığı bazı sıkıntılardan da bahseden Değerli, "Gürcistan'ın en yüksek ve en büyük dağlarından bir tanesinin yoluna girdim, kimsenin olmadığı. Kestirme olsun diye dağ eteğinin yolundan gitmek istedim.
Yaklaşık 60 kilometrelik bir yol vardı, ortalama 40 kilometre boyunca hiçbir insan görmedim, yollar çok bozuktu. Motosikletle baya zorluklar çektim o yolda. 2 kilometrelik bir bölümü dere gibi bir yerin içerisinde gittim, orada baya bir korktum. Azerbaycan sınırında biraz sıkıntı yaşadım, benim motosikletimi tamamen aradılar, her şeyi indirdiler ve didik didik aradılar beni. İran'da çok güzeldi. İran'da navigasyonlar çalışmadığı için çok yol kaybettim. Sadece bir sapağı kaçırdığım için 200 kilometre dağ yolundan gitmek zorunda kaldım. Tabi bu yaşadıklarım o zaman sıkıntılı geçti ama şimdi güzel anılar olarak kaldı. İran'da insanlar çok yardımsever, yolda giderken durdurup benimle fotoğraf çekinmek isteyenler, motosikletim hakkında soru soranlar, beni evlerine davet edip ikramda bulunmak isteyenler oldu. Evlerinde misafir etmek isteyip, bana yardımcı olmaya çok çalıştılar" ifadelerini kullandı.
O da bişey mi ben her gün kartal'dan maslak'a gidip geliyorum. Daha bir gün insan evladına rastlamışlığım yok.
Motosikletli Kaplumbağa...
Reklamlar
-
Ben sigarayı bıraktım motor aldım , yeme içmeyi bırakırsam 100bin km yaparım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Abi naparsam yapayım oluru yok. Ben zaten bırakamam diyorum ve yanılmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Yazın Ayaş'ta ya da Beypazarı'nda kamp yapıcam 1 gün, sende buyur gel ben sana biraz katkıda bulunayım
Sen Angara'damısın ? kara ambar motorcular derneğine üye yapalım buradaysan 😁
-
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Biraz absürt bir konu olmuş başlık 100.000 km yaptı anlatılan üç ülke gezdi 10.000 km yaptı. Birde hanım ve iki çocuk var sen geziyorsun eve gelip her halde anlatıyorsun yengenin çoluk çocuğun canı çekmiyor mu biraz sorumsuzluk örneği gibi olmuş.
Bana cevap hakkı doğdu :D Bende burda üyeyim. çocuklardan önce hanımla geziyorduk, haliyle çocuk olunca beraber motora binemiyoruz. Tabii ki gelip anlatoyorum evde gezilerimi. 3 yaşındaki çocuğun canı motosiklet çekmilyor emin olabilirsin. Ayrıca
aileme her hafta tam bir gün ayırıyorum, beraber eğlenip, geziyoruz. Her yıl yaklaşık 20-25 gün de kendime ayırıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
54RR adlı üyeden alıntı
Bende madeni para biriktiriyom, daha 4 litre yağ parası çıkışmadı. Bunlar nerden buluyor bu kadar madeni parayı yahu
işimiz gereği çok bozuk para oluyor (internet Cafe)
Birkan07 adlı üyeden alıntı
3 kere bıraktım sigarayı;
1.de nargileye başladım ( hala devam ediyorum.) kısa bi süre sonra tekrar başladım.
2.de pipoya başladım ( pipom kırıldı tekrar almadım. ) kısa bi süre sonra pipo+sigara oldu. Pipom kırıldıktan sonra yeniden sigaraya ağırlık verdim.
3.de puroya başladım ve ardından tekrar sigara.
Şu an hem sigara, hem nargile, hemde puro içiyorum. 4.ye cesaretim yok, Allah korusun bonzaiye doğru gidiyo yol
Siz siz olun sigarayı bırakmayın
Ben de zamanında "dünyada sigarayı en son ben bırakırım herhalde" diyordum. Çok kez bıraktım, en uzun 15 gün bırakabilmiştim. Şimdi 10 yıldır tek bir tane bile içmedim
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Zirveye çıkmışken bi keyif cuarası yaksaymış.
Keyif çayı demledim tam orda :D
bektanist adlı üyeden alıntı
Haber eski olsa bile konu hep yeni. Sigarayı bırakalım 3 ay oldu koku alma ve tat alma duyularim arttı nefes daha rahat alıyorum herkese tavsiye ederim.
haber daha 4 günlük, tebrik ederim seni
hachiko adlı üyeden alıntı
İyi de trt bile bunu yeni haber diye paylaşmış sabah :D
Her gün bir yerde çıkıyor zaten. Normalde yerel bir gazete ile öylesine yapılan bir röpörtajdı. Çok fazla dallanıp budaklandı ;)
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Günde sigaraya 10tl ayda 300tl yılda 3600tl 7 yılda 25200tl eder bindiği
motosiklet 45000tl
Zaten "içmediği sigara parası ile motosiklet aldı" denmiyor, "gezdi" deniyor ;)
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Sen Angara'damısın ? kara ambar motorcular derneğine üye yapalım buradaysan ��
Hocam nick'e bakılırsa bir de at yarışı bağımlılığından şüpheleniyorum.
-
-
pctechnic adlı üyeden alıntı
Bana cevap hakkı doğdu :D Bende burda üyeyim. çocuklardan önce hanımla geziyorduk, haliyle çocuk olunca beraber motora binemiyoruz. Tabii ki gelip anlatoyorum evde gezilerimi. 3 yaşındaki çocuğun canı motosiklet çekmilyor emin olabilirsin. Ayrıca
aileme her hafta tam bir gün ayırıyorum, beraber eğlenip, geziyoruz. Her yıl yaklaşık 20-25 gün de kendime ayırıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
işimiz gereği çok bozuk para oluyor (internet Cafe)
Ben de zamanında "dünyada sigarayı en son ben bırakırım herhalde" diyordum. Çok kez bıraktım, en uzun 15 gün bırakabilmiştim. Şimdi 10 yıldır tek bir tane bile içmedim
------------------------------------------------
haber daha 4 günlük, tebrik ederim seni
Her gün bir yerde çıkıyor zaten. Normalde yerel bir gazete ile öylesine yapılan bir röpörtajdı. Çok fazla dallanıp budaklandı ;)
Zaten "içmediği sigara parası ile motosiklet aldı" denmiyor, "gezdi" deniyor ;)
--------------------------------------------
-
-
Riptalon adlı üyeden alıntı
Hocam nick'e bakılırsa bir de at yarışı bağımlılığından şüpheleniyorum.
Yok hocam , çok şükür o hastalık yok . Çocukluğumun nicki boldpilot , o zamanlar bu atın hikayesine denk gelmiştim bi belgeselde , anlamıda hoşuma gidince 15 yıldır kullanıyorum bu nicki 😊
-
nines adlı üyeden alıntı
Maalesef aynı durum benim içinde geçerli.
-
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Sen Angara'damısın ? kara ambar motorcular derneğine üye yapalım buradaysan
Yok abi Antalya'lıyım damat geliyoduk Angara'ya oda olmadı çok vaktim geçti polatlıda.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)