Ocak Ayında Motosiklet Satışları Bir Önceki Yıla Göre %22,6 arttı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
Çok merak ediyorum 250 cc ye kadar olan motosikletlere uygulanan %8 ötv, %22 ye çıktığında da verilerde yükselme olacak mı ?
-
250 cc üstünde satış yok gibi sanki
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Çok merak ediyorum 250 cc ye kadar olan motosikletlere uygulanan %8 ötv, %22 ye çıktığında da verilerde yükselme olacak mı ?
Olacak..................
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
Motosiklet satışları bu fiyatlara rağmen nasıl artıyor diye merak ediyorsanız bkz. Giffen Paradoksu. Bir malın fiyatı yükselirken talebi de yukseliyorsa o ülkede ciddi bir ekonomik sorun var demektir.
-
bende diyorum adamlarda diyor para sıkıntısı 3 5 kişi dışında kimsenin sorunu değil.ötv oranı bence en az %40 olmalı ki satışlar azalsın.adamlar yıllarını verdiler bu işlere.adam gütmeyi sizden öğrenecek değiller.çokda güzel yapıyorlar bu işi ayakta alkışlıyorum ve destekliyorum.10 lira almak varken niye 3 lirayla yetinsinler donuna kadar
-
Motosiklet sayısı artıyor, motosiklete harcanan para azalıyor. Düşük cc artıyor, yüksek cc azalıyor. Doğal olarak ta düşük cc den alınan vergi artıyor. O para bir şekilde milletten çıkacak. Öyle veya böyle. Kaçış yok.
-
Fiyatlar birşekilde hep artma eğiliminde. Millet altını bırakıp motora yatırım yapmaya başlayabilir. Zira daha hızlı bi artış var değerde 😄
-
Başımızdakiler, trafik sorununa en iyi çözüm olan motosikleti bile bize çok görüyorlar.
Bu sene satışlar düşer muhtemelen ötv %22 oranına erişirse.
-
Tahminimce millet düşük cc ve stokta kalan ybr cbf gibi motorları alıyor.Yeni fiyatlar malum yüksek.
-
Bu istatistikleri sene sonuna yaklaşırken tekrar görmek isteriz.
-
siptar23 adlı üyeden alıntı
Başımızdakiler, trafik sorununa en iyi çözüm olan motosikleti bile bize çok görüyorlar.
Bu sene satışlar düşer muhtemelen ötv %22 oranına erişirse.
Senin sorununla ilgilenmiyorlar. Çöken hazine kasasına daha çok para sokup açığı kapatmağa uğraşıyorlar. Bunu göremiyorsak işlerin vehametini daha sert vergiler geldiğinde de anlayamayacağız demektir. Ben olan taksikleri bitirip. Daha fazla açığa geçmeden kendi ekonomimi daha stabil hale getirmeğe çalışıyorum. Bana kalırsa yılın 2.yarısına girerken baya zorlanacağız gibime geliyor.
Hem sıcak hava dalgası hemde vergi dalgası altında ezilmemek adına...
-
sırf satışlar arttı demek için istatistik taklaları. pazarın büyüklüğü avrupa ülkesi gibi profili ise güneydoğu asya.
hangi marka ciddiye alır bu pazarı
-
yıl 2013 ilk motosikletimi aldım yıl oldu 2018 aynı motosikleti kullanıyorum yıl 2028de motosikletsiz bir hayat olacak gibi
-
Demek ki her şey yolunda. Şöyle de güzel bir ÖTV zammı gelirse dadından yenmez, satışlar patlar iyice, 2şer 3er alır halkımız.
2019 ilk çeyrek satışlarında da yine artış olur bu gidişle. Özellikle 0-50 cc kategorisinden sağlam atak bekliyorum, demedi demeyin
-
Memleket süper. E hakikaten satış artmışken buradan devlete ek gelir düşünmemek olmaz.
-
bu artışı gören hükümet durur mu, yapıştırır ötv zammını..
-
Bu istatistik kurumunun işi full manipülasyon yapmak. Yüksek çıkarmak için hesap hilesi yapmışlardır. Motor satışı istatistiklerinin şişirilmesi de muhakak başka bir genel tabloya etki ediyodur.
-
Millet gelecek zammı önceden haber alıp alacağını almış sanki ??
-
Her zam döneminde “Eveet,bu zamdan sonra satışlar düşer,firma indirime gider mecbur” dendi ama tam tersine firma ve vergiler ittirdikçe “biraz daha biraz daha” dedi tüketici.Çünkü her yıl satışların artmasıyla bu sonuç ortaya çıkıyor.
Seneye fiyatlar ve satışlar da artmaya devam edecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)