Kaskına Güvenenler Belgesi / Aykırı Motorcular Belgeseli
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ülkemizde günden güne sayısı artan motovloggerlar,Bilgi Şehri youtube kanalı tarafından "ti"ye alındı.
Özellikle kuralsız sürüşleri,kavga çıkarıcı tutumlarıyla tepki çeken bazı motovloggerların mizahi açından eleştirildiği video oldukça beğeni kazandı.
Reklamlar
-
-
Vlog mudur
Blog mudur
Her ne saçmalıksa artık..
Adam boş boş saatlerce muhabbet ediyor motorun tepesinde
birileri de bunları takip edip 50 dk. lık kaydı 50 dk. harcayıp izliyor.
Allah akıl versin bu fikirsiz olupta tek fikri kamera ile böyle saçmalık yapmak olanlara..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pangaea adlı üyeden alıntı
Ben bu videoyu çok beğenmiştim,bir de manşetten paylaşım dedim
-
moderatörlere söyleyelim iki konuyu da aynı klasöre koysunlar. yeni klasör oluşturmaya gerek yok direk bu konunun klasörü olabilir.
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Vlog mudur
Blog mudur
Her ne saçmalıksa artık..
Adam boş boş saatlerce muhabbet ediyor motorun tepesinde
birileri de bunları takip edip 50 dk. lık kaydı 50 dk. harcayıp izliyor.
Allah akıl versin bu fikirsiz olupta tek fikri kamera ile böyle saçmalık yapmak olanlara..
Gerçek anlamda bilgi veren ve boş muhabbet yapmayan kanallarda motosiklete başlayan, başlamayı düşünen insanlar için seyri güzel videolar olabiliyor. Örneğin çok teknik detay ve DIY tarzı paylaşımları olmasa da Tek Tabanca youtube kanalı benim 29 yaşında motosiklete başlamamı sağlayan kanaldır. Hiç ilgim alakam yokken bu adam yüzünden bu illete bulaştım
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
yanlız çok eğlenceli olmuş güldürdü beni sabah sabah teşekkürler
-
Konuyu hortlatıyorum ama günümüz motovlogları anlatan çok güzel bir montaj olmuş özellikle 1:22 noluyo öyle o ne öyle niye sağımda duruyon asdfdsaf
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)