Metela adlı üyeden alıntı
cidden senin kadar demagoji yapanı görmedim,demagogsun kabul et!!! ben burada ekonomik bir konuyu açıyorum ve her başlığa yazılacak bir sebep varsa kabul ederim ki eminim milletin çok haklı sebepleri vardır. çünküüüü!
Hiç hafıza falan yok sende,daha yaşın yetmez, kırk seneyi geçtim ne anam ne babam bu ülkede 16 seneden fazladır kesintisiz belediyelerden, tüm devlet kademelerine sadece kendi adamlarını koyup yöneten bir hükümet görmedi
doları 1.2 liradan 3.8 liranın üstüne çıkartan, devalüasyon üstüne devalüasyon yaşayan, ohal gibi anormal bir durumu 2 senedir bu millete yaşatan bir yönetim de görmedi!
bugün burada bu olanların hiç bir sağa sola çarpıtılacak bir sebebi yok, tek sebep bu ülkeyi 16! "on altı" diyorum, kafan mı basmıyor! ülke tarihini aç bak yeter ya nasıl nesillersiniz siz, hiç mi tarih okumuyorsunuz, bu ülkede işlerin sarpa sardığı bir çok dönem oldu ama bu dönem kadar başına buyruk bir dönem olmadı, ben sana laf anlatamam çünkü anlamazsın, sana peşin söylüyorum ve şu yazdıklarından anlıyorum, sen daha sorumluluk almamışsın, doğru düzgün ekonomik bir düzen kurmamış, ne uzun yıllar özel sektörde ne kamu sektöründe ne de esnaf olarak çalışmışsın, ne aile sorumluluğu doğru düzgün almışsın, ben senin gibileri hemen anlıyorum,klavyede ahkam kesmekten başka bir şey yapmıyor, ay sonunu getirmenin derdi ile uğraşmıyorsunuz, burada zaten boş yazanların büyük kısmı bu şekilde, oturup biraz ekonomik işlerin içine girsen bunu yazmanın imkanı yok, ama bil hayat sana çok fena öğretecek, gün gelecek burada da yazdıklarını yutmuş olacaksın..