Mart ayı girer girmez ilk zam haberi Honda'dan geldi.
Şubat ayında modellerine zam yapan Honda,fuarın ardından bir zam daha yaptı.
Şubat ayı fiyatları için tıklayınız.
Mart ayı girer girmez ilk zam haberi Honda'dan geldi.
Şubat ayında modellerine zam yapan Honda,fuarın ardından bir zam daha yaptı.
Şubat ayı fiyatları için tıklayınız.
Her ayın 1inde 2sinde yerleştiriyorlar zammı. Nereye kadar gidecek bakalım.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
ya tam goldwing almak için parayı denkleştirmiştim, eved, tamı tamına 179.000 papel dişimden tırnağımdan arttırarak kefen param da dahil olmak üzere bir kenara koymuştum ve fakat bugün itibariyle zam geldiği acı haberi ocağıma düştü. eved, yeni fiyat 180.350 papel. inanılır gibi değil.
ALMIYORUM LAN ALMIYORUM!!!
Kemal Sunal'ın bi filmi vardı. Adı aklıma gelmedi şimdi. Başlık parası için şehre gidiyordu. Tam biriktirip döndüğünde başlık da zamlanıyordu. Sonra hoppa tekrar şehre.
Yıllardır durum bu. Motosiklet için para biriktirmek imkansız ki ülkede maaştan sonraki hafta cebinde parası kalan kendini şanslı sayıyor.
Kaç para ulan bi 650f...
50 bin :O düşman göZüne
Yeni Gana bizi kıskanıyor
Oleeeyy diyerek karşılıyorum. Çok iyi olmuş.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti, %37 ÖTV'ye rağmen Forza'nın fiyatı 26150 TL. Bazı uyanık firmalar sanırım bu ÖTV muhabbetini bilmeyenleri kazıklamak için 250 cc motorlarını 25 bin TL'ye satmaya çalışıyorlar. Kim bunlar ? SYM ve baş kazıkçı Yamaha. Kymco da 250 cc Xciting'i muhtemelen ucuza vermeyeyim diye getirtmiyor. Artık satış yapamayacaklarını anladıklarından tümü aşırı kâr marjı ile para kazanma derdine düşmüş durumdalar.
Neyse, bunlara takılmayalım, CFMoto'ya, Bajaj'a, Benelli'ye devam.
zam değil zamcık buna zam mı denir yapacan şöyle beş on bin o zaman zam olur
TR'ye daha gelmeyecek olan motorlara Kalkmış olanları daha da dik pozisyonda tutmak için ufak bir doping eveett...
Manâsı derin...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
YAŞASIN BENELLİ
Honda'nın resmi web sitesinde hala fiyatlar aynı
https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
Diğer japonlar zam yaparken honda yapmasa ayıp olurdu, şanına yakışanı yapmış, kızmamak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)