Bi delikanlı firmada çıkıp devlete diyemiyor ki , siz ne ayaksınız da bu kadar vergi koyuyorsunuz ya vergileri insani boyuta getirin yada hadi selametle, bunu da diyecekler az kaldı
Bugün motoron dergisi ekim 2014 sayısı denk geldi elime arka sayfada fiyat listerine gös attım binrr fiyatı 39500 bugün ×2 yapmış ülkede herşey yolunda maşaĺah yine honda diğer firmalara göre baya insaflı...
Şimdi zam geldiğine göre, 2.ellerde bi degişiklik olurmu üstadlar?
CB125 R ye zam gelmesi trajikomik olmuş hakikaten
once tukuruklediler, simdi de ........ sasirdik mi?
olmaz mı ikinci el ayrı bir muamma bu ülkede.ortalık 2. elden kar etmeden satarsam motoru yakarım diyenlerle doldu.4-5 sene önce fazla zarar etmeden satarsak dua ediyorduk.sıfıra 1 zam geliyosa ikinci ele 3 geliyo bu memlekette.bu sezona çoğu motorcu elinde çekirdek virajlarda ki korkuluklarda gelen geçeni izleyecek.
Gerçi alan-satan da az ikinci el de.bu zamlardan sonra şu tabire hastayım ;
Fiyatlar zamlanınca bu fiyata alamazsın !!
250cc altı ötv’sini %8’den 22’ye yükseltiyorlarmış.
Alamayan bir kesim var onlar zaten alamıyordu, şimdi ise hiç alamaz. Ama başka bir kesim var ki hangi fiyat olursa olsun alıyor arkadaş. Bu biraz da alıştırma meselesi herhalde. İlk önce fiyatlar zıplıyor belli bir dönem millet alışıyor, sonra ufak bir indirimle tava gelinip alınıyor. Fuarda toplam 10 dakika civarı durdum Honda'da 2 AT ben oradayken sattı adamlar. Şuradan 3-4 yıl önce 30-40 bine nasıl motorlar alınıyordu, şimdi 50-55 bine nasıl motorlar alınıyor yalnızca buna bakmak bile yeterli.
ben 2 sene önce motor bakararken msx 125 5500 tl - crf 250l 10000 tl di. artık bu işin şakası kalmadı neler oluyor??
Mecbur yapacaklar, avronun haline bakın.
Geri mi aldılar yav zammı. Crf250 Rally 23000 gözüküyor şu anda
Zam ve güncelleme arasındaki farkı dahi bilmeyen insanların ülkesi 2023'te nasıl dünya lideri olabilir?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)