Arkadaşlar fuarda lifan gören var mı ? 250'lik chopperını yeniliyordu, adı yanılmıyorsam v16 oluyor. Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini merak ediyorum
Arkadaşlar fuarda lifan gören var mı ? 250'lik chopperını yeniliyordu, adı yanılmıyorsam v16 oluyor. Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini merak ediyorum
Videoda eklense şöyle motorların sesini duyabilsek on numara olur..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
olsaydı yazan olurdu diye düşünüyorum zongshen rx4 den haber hala yok büyük ihtimalle
Ben de bugün gittim. Kafamda olan modellere baktım. Honda CB250R en merak ettigim modeldi ve CB125R yaninda hayal kırıklığı yaşadım. Boyutları neredeyse aynı. 125 iyi de 250bana çok küçük geldi. Oturuş pozisyonu güzeldi ama. O fiyata kıyaslayınca Cfmoto 400nk daha iri tabi cc farkina ragmen daha ucuz olacagi icin onu tercih ederim. 400nk nin da oturus pozisyonu ve sele dominara gore cok rahat geldi. Son olarak listemde ilk sıraya yukselen CRF250 Rally. 2018 modelini bekliyorum. Buyuk ihtimalle bir sonraki motorum bu olacak. Sonucta cross seleden pek bisey beklemiyorum, oturus pozisyonu ve gidon cok iyi hissettirdi. Ayrica husqvarna 701 supermoto camına ekmek bandığım bir modeldi ama asla kullanmayacağım. Zaten fiyat olarak cok ucuk ve ben o motorla 2 günde ölürüm. Yaşasın CRF
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)