Motobike İstanbul 2018 Başladı / Fuar Hakkında Bilgiler & Fotoğraflar
Reklamlar
-
Nasate adlı üyeden alıntı
Hmm biraz yüksek olmuş sanki
Yapcak bişi yok devir bu devir ne kadar yüksek yazarsak diye düşünüyorlar inmez yani..
aslında parasızlıktan değil vermem öyle bi parayı daha 2017 nisan ayında 35 bin e kazasız boyasız 24bin km de 1.2 opel corsa aldım mis gibi bu motora o para verilmez ybr mle devam yollara
Reklamlar
-
denowar adlı üyeden alıntı
Ben benelli'yi nette araştırdım bazi sahibinden de satanlarla konuştum 10 kişiden 1 kişi beğeniyor. Trk yapili gösterişli çok hoş motor hatta yrk 251 çıkartıyor. Ben almaya niyetlendim ama doğrusu yorumlardan dolayı geri durdum...
YArın görücez fuara gidicem detayli çekimler yapamayi düşünüyorum paylaşımda bulunucam...
Hocam bizde ki değerlendirme ile Avrupa'lı,Amerika'lı adamın değerlendirmesi farklı.Adamlar da seçenek bol.Ben TRK 502 incelemesi okudum tek iyi yanı neredeyse şekiliydi.Motorun hayvan gibi ağır olduğuna ama güçsüz olduğuna.Saçma bir güç dağılımının olduğunu diyorlardı.
TNT hakkında incelemelerde de hep güçsüz motoruna vuruyorlar.Ben olsam Benelli almadan önce 2-3 sene beklerdim en azından motorları daha bi düzene oturur.Tabii fiyat olarak belki 2 katına çıkar.
Türkiye'de tabii bi rakibi olmadığından en iyi bu elemanlar yapıyorlar.Bajaj'ın her türlü üstünde.Fabrika kurmasıyla da daha ucuz parça fiyatı filan olacak.
-
Fuarda lastik fiyatları ne alemde ?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben RKS Titanic 150-S ile İstanbul-Bodrum , İstanbul-Bursa, İstanbul-Tekirdağ yaptıktan sonra sen Tnt 25 ya da 250 ile hayli hayli yaparsın. Millet Ybr ile kıtaları aşıyor, dünyayı dolaşıyor.
çok haklısın abi sanırım yaştan dolayı biraz cesaretim eksik. Nasipse bu yaz askerlikten sonra gazı açacağım
-
The Dude adlı üyeden alıntı
Arkada ki abi nereye bakıyor
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Bende en çok bunu bekliyordum nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
fkambay adlı üyeden alıntı
Bende en çok bunu bekliyordum. Nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam..
-
Baam doğru tahmin etmişim fiyatı
-
darkeagle adlı üyeden alıntı
Arkada ki abi nereye bakıyor
sanırım plakayı yakından görmek istemiş
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
Benelli Trk502 kullanıcısıyım.Gayet memnunum şu marka takıntısı ve motordan anlamayan kitleye hiçbirşey demiyorum.Gidin 70000 tl ye africatwin e binin gerçekten 10 numara;).Xmax 26000 tl olmuş 250 cc .Çift ABS herşeyi üstünde Trk502 yi 27.500 den almıştım.Alın scooter ı da kapışalım;)))
İşin özü ;
1- İnsanların ne istediğini bilmeden yorum yapmayın
Az yaksın,vergisi az olsun ,çok yük alsın ,alçak olsun-yüksek olsun,egzos bağırsın,ABS olsun-olmasın,param bu kadar vs...bunlara göre konuşalım.adam 20000 tl var diyor 45000 tl ilk motoru övüyorsunuz.
2- Herkesin motoru kendince iyidir.Lakin Önce bir oturun kullanın .Herkesin motoru herkese uymaz.Motor güzeldir ama o kadar cüsselidirki kullanamazsın bu kişiye göre değişir.
3- Önce güvenlik(güvenlikten taviz vermeyin)koruma demiri,ABS ön siperlik ,lastik vs.
4- Şehir içinde kurye gibi seyahat eden arkadaşlarımıza goldwing önermeyin.
5- bana sunu anlatın.Sıfır motor olsun yan çanta bağlantı demirleri(gibi),lastikler üzerinde Pirelli Angel Gt,Akü Yuasa,koruma Demiri,ön siperlik,gaga ve çamurluk uzatma Çift ABS arka opsiyonel kapatılabilir.Az yaksın (4-5lt) ama yakıt deposu iyi olsun(20 lt) vergisi orta direk olsun 650cc altı ve bu motor su anda 30000 tl sıfırı olsun hadi bana bir model yazın rica ediyorum.
Emniyetli sürüşler tüm iki teker sevdalılarına selam olsun..
-
Mayday59 adlı üyeden alıntı
Benelli Trk502 kullanıcısıyım.Gayet memnunum şu marka takıntısı ve motordan anlamayan kitleye hiçbirşey demiyorum.Gidin 70000 tl ye africatwin e binin gerçekten 10 numara;).Xmax 26000 tl olmuş 250 cc .Çift ABS herşeyi üstünde Trk502 yi 27.500 den almıştım.Alın scooter ı da kapışalım;)))
İşin özü ;
1- İnsanların ne istediğini bilmeden yorum yapmayın
Az yaksın,vergisi az olsun ,çok yük alsın ,alçak olsun-yüksek olsun,egzos bağırsın,ABS olsun-olmasın,param bu kadar vs...bunlara göre konuşalım.adam 20000 tl var diyor 45000 tl ilk motoru övüyorsunuz.
2- Herkesin motoru kendince iyidir.Lakin Önce bir oturun kullanın .Herkesin motoru herkese uymaz.Motor güzeldir ama o kadar cüsselidirki kullanamazsın bu kişiye göre değişir.
3- Önce güvenlik(güvenlikten taviz vermeyin)koruma demiri,ABS ön siperlik ,lastik vs.
4- Şehir içinde kurye gibi seyahat eden arkadaşlarımıza goldwing önermeyin.
5- bana sunu anlatın.Sıfır motor olsun yan çanta bağlantı demirleri(gibi),lastikler üzerinde Pirelli Angel Gt,Akü Yuasa,koruma Demiri,ön siperlik,gaga ve çamurluk uzatma Çift ABS arka opsiyonel kapatılabilir.Az yaksın (4-5lt) ama yakıt deposu iyi olsun(20 lt) vergisi orta direk olsun 650cc altı ve bu motor su anda 30000 tl sıfırı olsun hadi bana bir model yazın rica ediyorum.
Emniyetli sürüşler tüm iki teker sevdalılarına selam olsun..
Nc750........
-
Dainese deri ceket bakmak için gideceğim cumartesi günü. Fiyatlar konusunda bilgisi olanlar var mı ? Nereden daha uyguna alabilirim.
-
Honda standında cb250r var mı yok mu arkadaslar?
-
K121L adlı üyeden alıntı
Nc750........
36000tl nc750s
-
kym adlı üyeden alıntı
CB250R ve CB1000R yok fuarda. Fiyatlarını da açıklamadılar.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
kym adlı üyeden alıntı
Usta varmış fiyatı da burdan bakabilirsin.
https://www.motoetkinlik.com/yenilenen-honda-fiyatlari-aciklandi.html
-
arkadaşlar , ekipman ve lastik fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? indirim göze çarpan oldu mu ? gitmeye değer mi yani.
-
fuara gidenlere bir sorum olacak,
geçenlerde şöyle bir konu açmıştım:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...et-cadiri.html
şöyle bir ürün arıyorum:
http://www.cycleshell.com/sequence.jpg
http://www.cycleshell.com/Profileweb.jpg
oturduğum sitedeki bi arkadaşım, geçmiş senelerden birinde fuardan aldığını söylemiş idi.
bu ürünleri ya da benzerlerini bu fuarda hiç gören / inceleyen oldu mu?
fiyat sordunuz mu?
öyle ise pazar günü başka işlerimi iptal edip fuara gelme niyetim var.
Cevaplar için teşekkürler
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
levend84 adlı üyeden alıntı
@Ugur
Hero Hunk 200R Abs ? fuarda bu model varmi?
Ayrica,Haojue ve lifan stand´lari varmi?
Fuarda Hunk 200R modeli var. Fiyatı hakkında bilgim yok ne yazık ki.
Diğer standların da olması lazım,tam emin değilim
Bu arada biletix davetiye bölümünü kapatmış.
Ne yazık ki davetiye bilet sahibi olanlar için üzücü bir durum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Enes ŞENTÜRK adlı üyeden alıntı
Usta varmış fiyatı da burdan bakabilirsin.
https://www.motoetkinlik.com/yenilenen-honda-fiyatlari-aciklandi.html
O haberdeki verilen bilgi yanlış.
Cbr250'nin fiyatı 19,200.
Cb 250R açıklanmadı. Tahminen mt25 fiyatına yakın bir fiyatla gelecek.
-
Davetiye isteyen özel mesaj atsın. 4 tane kod var elimde
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Davetiye isteyen özel mesaj atsın. 4 tane kod var elimde
Varsa 2 adet arkadaşımla gitmek için çok makbule geçerdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)