Motosikletliye Tekme Tokat Dayak Kameralara Böyle Yansıdı..
Reklamlar
-
O minibüs şöförü bence yanındakilerden ilham almamıstır.Kesinlikle personel servisi yoksa yanında ınen adamlarda artıstlık yapardı sadece uzatmamaya calıstırdılar.Unutmayın serviste yapılan kaza iş kazası gecıyor ve iş cıkısı servıste yapılan bır kavgaya karısmak da işten atılma sebebi.O yuzden kımse karısmaz karısamaz yemez
Reklamlar
-
Şöyle diyeyim: Herkes kendinden sorumludur. Ben 4 tekerle de, 2 tekerle de kurallara uyarım. Uymazsam da mazeretim şu demem, cezamı yerim.
Siz istediğiniz gibi yapın, ama emniyet şeridinden gidenlere hak vermemi beklemeyin.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Valla sonuna kadar motorculardan yanayım... nefret ediyorum dört teker kullanıcılarından, kadını ayrı dert, servisi otobüsü minibüsü, kamyonu, tır ı... dört tekere binince hep bi tarafları kalkıyor... biz gerçekten cesaret isteyen motosiklete biniyoruz... atarımız hayatımıza kast edildiği zaman... buradan bütün dört teker kullanıcılarını sesleniyorum motorcular sizi hiç sevmiyor!!!!
-
İyi de burası dört teker kullanıcılarının uğradığı bir mecra değil.
-
Motorcular haklı olsa bile el kol hareketleri yapınca kavga çıkabiliyor. İnsanlar zaten koşuşturmaca halince birine dokunsan kavga çıkmaması elde değil.
-
iyide emniyet şeridine geçip yol versin 2dk ne olucak yeri geliyor bizde kornaya basıp yol istiyoruz aralardan geçmek için neden büyütülüyor bu kadar adama yol ver gitsin sen yavaş gidiyorsan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)