Dominar 400 ile Sibirya Turuna Çıktılar. 6 ülke, 15.600 km, 53 gün, 0 arıza
Reklamlar
-
DOMINAR D400 ILE TRANS-SIBIRYA TURUNUN AKILDA KALAN DÖNÜM NOKTALARI
Dünya'nın en zorlu rotasını kat eden ilk Hint motosikleti Dominar D400 Sert arazi yapısı ve dik eğimleri nedeniyle iki motosikletlinin aynı anda bulunmasının yasak olduğu Charyn Kanyon’a kadar giden ilk motosiklet Dominar D400 15.600 kilometre, 6 ülkeyi kapsayan 53 günlük yolculuk, sıfır arıza, sıfır parça değişimi Road of Bones boyunca, Old Summer rotasından giden tek motosiklet Dominar D400 (Old Summer: 310 kilometrelik korkutucu ve zorlu bir yol) Yol boyunca aşılan yüksek rakımlı geçitler, meralar, nehir yatakları, kumlu, kayalık araziler, çamurlu patikalar, sarp yokuşlar ve sıra dağlar.
Dünyanın farklı şehirlerinde insanlar, maceraperest Dominar D400 sürücüleri ile tanıştı. Bu unutulmaz yolculuğu göğüsleyen Dominar D400'leri yakından gördü. Tecrübelerine ortak oldu. Uzun mesafe sürüş deneyimlerini dinledi. Global kalite Dominar D400 ile gerçekleştirilen hiper turun buluşma noktalarını siz de keşfedin!
Ayrıntılı gezi raporu http://dominar400turkiye.com/trans-sibirya-turu/ adresinde...
Reklamlar
-
Bu resimdekiler Dominar'ın farklı bir versiyonu mu?Yoksa bu yolculuk için bir kaç küçük değişiklik mi yapılmış?
-
Ön Cam
Elcik Koruma
Ön Çamurluk kesilmiş, ön gaga takılmış
Lastikler de offroad lastikleri.
-
Ön gaga efsane duruyor. Temin edebiliyor muyuz acaba?
-
ybr 150 ile dünya turuna çıkanlar var. Sanki Amerikayı yeniden keşfetmişler gibi reklam da yapıyorlar...
-
Madem bu kadar dehşet makina neden avrupada satılmıyor
-
Domdom gerçekten işinin hakkını veriyor. Bende geçen kurban tatilinde iki haftada 4000 km yaptım. Gürcistana Tiflise kadar gittim geldim. Bi sorun yaşamadım. Bütçem ve zamanın o kadarına yetti yoksa daha fazla giderdim. Dünya turu planım var ama para yok, bakalım ne zaman olur. Nasip kısmet. Rusya vizeyi kaldırırsa Moskovaya kadar gitme planımda var bu sene için.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
-
Motosikleti ile Sibirya turu yapacak, entellektüelde ve parası olan adam dominar almaz zaten hocam.
-
Helal olsun.
15.000 km zorlu koşullar ve sıfır arıza.Tebrik ettim.Ybr ile dünya turu yapıyor adamlar diyen arkadaş o zaman capon capon diye yırtınmayacak artık.Bak elin hint malı da dünya turu yapıyor napaak şimdi??
-
Paris&Dakar da görmedikten sonra buna para vermem.
-
Düşmanı çok bu hintlinin,birazdan doluşur yıkım takımı,çin malından beter ederler.Ne alıp veremediğiniz varsa.Ben 4 dane aldım bu markadan hepside sıfırdı.Tek şikayetim servis kalitesi.Hangi markayı almış olsaydım bile bulunduğum yerde servisleri eski kara jawa tamircileri idi.Napak şimdi siz muhteşem motor üstatları bu motor beş para etmez dediği için almıyalımmı.16 bin tl ver mt07 alayım.Ben bu motora 16 bin tl para verdim.Siz almayın bu motor size yaramaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)