Dalgınlığın bedeli ağır oldu...Tramvay, motosikletliye böyle çarptı..
Reklamlar
-
Kayseri'de, bir motosiklet sürücüsü dalgınlığı yüzünden ölümden döndü. Tramvayın altında kalan ve sürüklenen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
Kaza, Melikgazi ilçesinde bulunan Aşıkveysel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'ndan Talas'a giden 3835-A sefer sayılı tramvay, M.A. yönetimindeki 38 EB 598 plakalı motosiklete çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü M.A., sevk edilen ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de, cadde üzerinde güvenlik önlemi aldı. Tramvayın altına sıkışan motosiklet çıkarılırken, tramvaydaki yolcularda başka bir tramvaya aktarıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
Reklamlar
-
lannn koca şey üstüne geliyor,görmedin bari sesi de mi duymadın
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Hachiko, haber ajansı gibisin valla.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
lannn koca şey üstüne geliyor,görmedin bari sesi de mi duymadın
bunu köyde tavuk ezmiş adam söylemese garipsemiyecem...
-
Kayserideyim ama yeni haberim oldu nedeyim yazik olmus umarim sagligina kavusabilir.
-
Sanırım stop ettirdi tam oraya gelince, yoksa tramvayın geldiğinin farkında.
-
stop ediyor gibi motosiklet ileri atıyo ufaktan stop edincede ileri geri gitmiyor orada kalmış allah yardım etsin
-
Dedikleri gibi stop ediyor veya gidip gitmemek arasında kararsız kalıyor.
Trafikte kararsızlık yapılırsa sonuçları kötü oluyor. Gördüğü gibi devam etse kurtulurdu veya motordan atlayıp kaçsa.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
tavuğu karıştırma,bu bir hayvan ne yapacağı belli olmaz.ama bu kocaman tramvay ! yolunda da gidiyor.
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
2x Tavuk, 1x Koyun ben en son okuduğumda böyleydi uzun süredir forumu takip etmiyorum daha neler ezdi bilgim yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)