Motosiklet Sürücüsünden Ayakta Alkışlanacak Duyarlılık..(Gerçekten harika)
Reklamlar
-
Görüntülerimiz bu sefer Sakarya'dan. Kendi güzergahında ilerleyen motosiklet sürücüsü yolda dikkatini çeken yükünü yere düşürüp alamayan engelli vatandaşa böyle yardım etti.
Video : https://www.facebook.com/Haberturk/v...7682488608473/
Ya sen ne güzel insansın arkadaş inşallah kötü senden uzak durur..
Reklamlar
-
daha fazla haber sunsun istiyosanız hakikoyu mod yapın
-
-
Allah senden razı olsun be adam gibi adam
-
-
Videoda ki kişi haçi ama saklıyo
-
Sıradışı bir R25 kullanıcısı. Güzel insan.
-
Mersin İl Temsilcisi
Sllah, herkesin kalbine göre versin..
-
Medya çok kaypak ya ben çok abartı şeyler sunduklarını düşünüyorum 1 gün helal olsun sana güzel insan dedikleri insanlara 2 ay sonra başka bi haberde maganda terörist diyorlar. bu haberi bunun dışında tutuyorum tabiki,Allah gönlüne göre versin abimizin
-
Çok hoş bir davranış, hakikaten insanlık ölmemiş. Fakat keşke insanlık da artık reklamlar ve kanıtlar yoluyla sosyal bir beğeni aleti olmasaydı. Ne güzel yardımcı olmuş arkadaşımız, fakat tüm mecralara bu videoyu iletmek ne kadar doğru, emin değilim.
-
toreador adlı üyeden alıntı
Çok hoş bir davranış, hakikaten insanlık ölmemiş. Fakat keşke insanlık da artık reklamlar ve kanıtlar yoluyla sosyal bir beğeni aleti olmasaydı. Ne güzel yardımcı olmuş arkadaşımız, fakat tüm mecralara bu videoyu iletmek ne kadar doğru, emin değilim.
Aynı şeyleri bende düşündüm yalnız bu tür davranışlarda yayınlanmalı örnek olması amacı ile düşündüm..Malum bir elin verdiğini diğer el görmemeli işin adabı yolu yordamı budur..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
normal olması gereken davranışlara şaşırıyoruz değil mi
-
pek çoğumuzun fark etmeden, fark edenlerden de yine pek çoğumuzun aman banane diyip geçip gideceği bir durumda erinmeden dönüp gelen güzel kardeşimden Allah razı olsun inşallah...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)