Ölenlere Allah rahmet eylesin. Tır şoförü zerre kadar suçu yok. İnşallah adamin hayatı kararmaz bu kazadan dolayı.
Ben virajdan çıkamayacak sandım izlerken gözlerimi kıstım, çıkamasaymış keşke belki ölümle sonuçlanmazmış. Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin ya izleyince baya kötü oldum.Bende arada çoşuyorum 600 lük bi ss makina alayım diye böyle gördükçe vazgeçiyorum.Çünkü en hız yapmam diyen adamı bile gaza getirecek aletler bunlar ...
Objektif olacam diye duyar kasanlar, zaten olayda hızdan dolayı 8'de 2 kusurlu bulunmuş motosikletlerin tamamen suçlu olduğunu bile iddia etmişler ya hani, düşmana ihtiyacı yok ki motorcuların..
Abi benim kızdığım nokta da o ya zaten. Hızlı gidiyorlardı diye yapılan bir hödüklüğü tolere edememişler dersin, vadeleri dolmuş filan dersin de açık açık videoda görünen, kurallara göre kararı verilmiş bir olayda, hele ki ölümlü bir olayda çok saçma geliyor bana bu yorumlar. Duyduğum gün de çok üzülmüştüm, videoyu görünce de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin..
Arkadaşlar her türlü apaçiliği yaparız yapıyoruz.Ama ne olur kavşaklarda hızınızı düşürün bomboş kavşaklara yaklaşırken bile yavaşlıyorum.Zaten ölümlerin en yüksek olduğu yerler burası.Ölen arkadaşlar haklı veya değil tartışılacak pek bişey yok artık.Çünkü artık yoklar.
Tır şöförünün suçu yok. Adam 250 ile gelen motosiklet olabileceğini hesaba katmamıştır muhtemelen. Motorlar kavşağa yaklaştıklarında uyarı levhalarına dikkat edip hızlarını düşürmeliydiler. Yine bir SS faciası. Huzur içinde yatsınlar. Geride kalanlar için büyük acı.
Çünkü en hız yapmam diyen adamı bile gaza getirecek aletler bunlar ... Abi bende aynı senin gibi düşünüyorum alırsam basarım yani tutamam kendimi sonra Allah korusun asfalttan dahi kazıyamazlar
vidyo kırpılmış, allah rahmet eylesin. 200 le mi geliyodu acaba o tır onları görmeden yola çıktı belli değil. Kırpıldığı için güven yok.
tır şöförüne vurun sopayı yaptınız da arkadaşlar 2 arkadaşımız bu süratta olmasa bu kaza gerçekleşemezdi
önce emniyet sonra hareket arkadaşlar izledim gine içim cız etti
Allah rahmet eylesin, çok üzücü.
Allah rahmet eylesin.
Tır suçlu olsa dahi telafisi imkansız bir hızdalar.
kamyon şoförü küfür haketmiş sonuna kadar, kardeş sen de 50 yazan yerde hala 100le kavşağa geliyorsun, kavşağa gireken az yavasla aq. tek kişi olsam daha hızlı kullanırdım diyorsun bir de. kural sadece kamyon için değil, motorlar içinde var.
herkes kurallara uysa zaten kaza maza olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
nebi nin videosu vardı ona cevaben yazmıştım ama mesajı silinmiş.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)