zor satarlar bu fiyatlardan motorları
zor satarlar bu fiyatlardan motorları
an itibariyle halimiz
ama tracer gt de all beni all diyor
İnşallah bu sene batarlar. Şu aralar düzgün bir motor alma ihtimalim var, gözüme kestitdiklerimden birini alırsam bu devran dönene kadar motoru değiştirmeyeceğim. Elbet bu çile dönemi birgün sona erecek.
hondayı merak ediyorum
Niye batmalarını istiyorsunuz anlamış değilim...
Fiyatlar yükseldiği için mi?
Daha çok kişiye daha uygun fiyattan satıp sürümden kazanmayı en çok onlar ister.
Ama değersizleşen TL ve yüksek vergiler sadece müşteriyi değil, satıcıları vuruyor asıl... N'apsınlar? Hayrına motosiklet mi dağıtsınlar? Siz motosiklet almaktan vazgeçebilirsiniz. Ama onlar kepenkleri kapatmak zorunda kalacaklar. Hoşlarına mı gidiyor sizce. Daha fazla işsiz olacak. Ekonomi daha da yavaşlayacak... Sonuçta herkes için kötü olacak.
Ben insanları göz göre göre kazıklayan her türlü firmanın batmasını istiyorum, bunların en başında da Yamaha geliyor. CBF ile bir zamanlar rakibi olan YBR'nin fiyatları bile tek başına bunun ispatıdır. Kafalarına göre yaptıkları zamların bedelini bir şekilde ödemeliler, ödeyeceklerdir. Şu açıklanan fahiş fiyat listesi bende nefret uyandırıyor. Çok zengin olsam bile bunlara kendimi kazıklatıp motorlarını almazdım. İşsiz kalma mevzusuna gelince, evet birileri işsiz kalmaya başlayacaklar ki Türkiye tarihinin açık ara gelmiş geçmiş en kötü yönetimi bunun bedelini ödesin. İnsanların aklı başına kendiliğinden gelemiyorsa böyle çöküşlerle zorla gelecek. Aksi durumda bu fiyatları bile mumla arayacağız.
Len 125 lik bile 20 bin olmuş bu ne yav.
Liste 10 yıl sonrasına ait galiba
Hadi bajaj motoru kötü diyenler hepiniz mt 09 alın alsanıza tok kapı sesi varmış hadi alsanız yok
dimi ama ybr 10 lira siz ne anlatıoynuz ybr la ybr gazoz kapağı pistonlu motor
Zamlı fiyatları görünce 2016 xmax 250 abs me kapalı garajda olmasına rağmen hemen alarmı disk kilit ve halka uzun kilit taktım. Malum hırsızlar
Cumhuriyetinde yaşıyoruz. Eskisehirden eylül 2017 de 2016 sıfır xmax imi 18000 tl ye aldım. Adamlar 2016 modeli 18000 tl ye taa 2017 nin neredeyse son aylarında zor satarken bu fiyatlara alacak kaç zengin var merak ediyorum.
yağdır mevlam zamcıkları yağdır
Açıkcası motor alıcaktım ama bu saatten sonra almıyorum.
Ülkede otomobil alabileceğimiz bir ortam kalmadı. Çözüm olarak insanlar motorlara yönelmek istiyorlar ancak motor fiyatlarının üstüne 3-5 birşey koyduğun zaman zaten otomobil alabiliyorsun. Ne diye ben motor alıyım ki madem?
Kendi kendilerini zora sokuyorlar, beter olsunlar birşey diyemiyorum.
Yamaha baska bir konu, diger motosiklet sektorundeki mevzular, zamlar vs bambaska bir konu.
Yamaha Turkiye olayi Beldeyamadan aldigindan beri bazi ataklar yapti Turkiye sartlari elverdigince. Bunu ilk donem MT-07 ve R25, MT-09 Tracerlarda gorduk.
Zora geldikleri an ise ilk isleri CEO degistirmek oldu. O noktadan sonra film koptu. Yamaha Turkiyesadece adam duduklemeden para kazanmayacagina inanan bir isletme haline geldi.
Toparlanmasi da yakin gorunmuyor. Simdi Turk bir CEO geldi basina gerci, belki isler bir gram degisir onumuzdeki yil ama yine de cok umutlanmayin.
yav kimse de merak edip sormamış liste de xmax 250 yazıyor yeni modeller 300 lük değilmi 28 bin tl 300 lük fiyatı değilmiydi benmi yanlış biliyorum
Yamaha'nin bundan evvel f/p noktasinda cok iyi alternatifleri vardi.
R25 ilk piyasaya ciktiginda 15,300'du.
Yine Mt07 guzel bir fiyatla piyasaya suruldu.
Bunun gibi "ben piyasadayim kardesim" dedigi modelleri bu yil ben goremiyorum.
Ulkemiz piyasasinda 100-250 cc bandinda f/p urunleri sunarsaniz saglam ekmegini yersiniz.
Bknz: Bajaj
Ama Euro4+Vergi+Döviz falan derken Yamaha'nin bu segmentte su anda uygun fiyatliymis diyecegimiz motoru kalmadi.
Crypton bile 10,000 olmus,ki Honda'nın Wave'si su an 6,000 lira.
En baba commuteri cbf 8,000 lira. Ybr 10,000...
Piyasada var olacaksan bu segmentte iddali ve uygun fiyata motor satacaksin.
Bak Kuba'ya,Mondial'e..
Adamlar her sene catir catir 20,000' yakin motor satiyorlar.
Cok uzuluyorum devleti,markasi toptan bize daliyor,su ulkede insanlar ucuz fiyata kaliteli motorlara binemiyor.
Bu gidisle de binemeyecegiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)