YAMAHA MOTOSİKLETLERE ZAM GELDİ! İşte ZAMLI 2018 Yamaha Motor Fiyatları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Nisan başında 16.200 e 0 r25 aldım. 0 mt07 hedefim vardı onunda fiyatı 25.400 tl idi.bunu ödeyip geçeiz kendimizi sıkmayalım dedik ama 15 bin tl arttı mt07.bu arada absli r25 ne ayak euro4 mü oldu şimdi bu cihaz
-
saka gibi..
delıgth 12.400 lıra
bugun ıtıbarı ıle motor sevdamdan ıl motorumu lamadan vazgecıyorum , aldıgım a1 de oyle sıne kalmıs olacak cunku motor ,ruhsat,kask,eldıven,plaka,sıgorta derken 15 bıne 125 yye bınmek ıcın verıyorsam, arabacı olurum daha ıyı
-
stevejones adlı üyeden alıntı
saka gibi..
delıgth 12.400 lıra
bugun ıtıbarı ıle motor sevdamdan ıl motorumu lamadan vazgecıyorum , aldıgım a1 de oyle sıne kalmıs olacak cunku motor ,ruhsat,kask,eldıven,plaka,sıgorta derken 15 bıne 125 yye bınmek ıcın verıyorsam, arabacı olurum daha ıyı
Ehehehee git doğan şahin bak
-
burak burk adlı üyeden alıntı
euro4 mü oldu şimdi bu cihaz
Evet, artık Euro 4...
-
Almıyorum gardaş. Gider çinli alırım. Olmadıysa 50 cc alırım ama yinede motora binerim
-
Ağustosta 13bine aldığım nmax olmuş 16150 :(
-
Bunlarda sahiden hiç kafa yok, bu saatten sonra hala Yamaha alanlara diyecek söz bulamıyorum.
-
twisten adlı üyeden alıntı
Ağustosta 13bine aldığım nmax olmuş 16150 :(
Eylem yapiyorum eskifiyatina motoru alirim nakit 7500 heryerde zam var bende yok
-
Bakalım hondanin cevabı ne olacak
-
125 cc olmuş 13.000 TL cüş.
-
yamaha bende para bende
-
Ne kolu ne bacagi, resmen minare gibi.
-
o değil de motorsiklet hırsızlıkları had safhaya ulaşır şimdi. herkes tedbirini alsın.
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
125 cc olmuş 13.000 TL cüş.
onu boşverde gözlerim yamuşmadıysa xmax125 20600 tl ..
-
-
organ mafyası gibi parça mafyası türemesin
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gecen sene 5,000 kusur olan crypton 10,000 olmus.
Ys 125 10,000 bandinda piyasaya girmisti,14,000 sinirinda.
Digerlerine deginmiyorum bile.
Devleti,ureticisi bi sagdan bi soldan tuketiciye daliyorlar.
Su tabloda ozellikle basta belirttigim modelleri alacak bir musteri sayet piyasanin yillar icindeki seyrini biliyor ve buna ragmen gidip aliyorsa ya cok salaktir ya da parasi boldur.
Milletin ekonomik diye aldigi cublarin,commuterlarin fiyatlari ne hale gelmis.
Cok yazacak,cizecek sey var lakin kendimizi yormaktan ote gidemeyiz.
Emegi gecen herkesi tebrik ediyorum .(!)
Yaziklar olsun,piyasanin icine ettiniz...
-
Bakmış euro & dolar almış başını gidiyor, motosiklete ek gümrük vergisi & MTV de gelmiş, bunu gören yamaha da hiç durur mu? yapıştırmış cevabı ...
Şimdi motor fiyatları böyle olunca "dolar beni bağlamaz, eurodan bana ne arkadaş?" diyen kişiler belki anlamaya başlarlar.
"Ekonomi çok iyi, siz abartıyorsunuz!" diyen kesimi Xmax 125cc skuter almaya davet ediyorum.
Buyrun efenim çekinmeyin, 2şer 3er alın, seneye de lazım olur
-
Almayın bu kadar basit. Tamam vergi vs bir ton şey varda. İsim var diyede sokuşturuyorlar. CBR250 de öyle 15000 lira olan motor 18800 lira olmuş. 250cc çük kadar motora bu paraları vermeyin. Yazık yav.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)