uzatmaya gerek yok ,
motor değiştirmek falan yok , şanslıymışım ki geçen sene 0 km aldım ,
önemli olan seçim zamanı bize yapılanları unutmamak ;
kişisel görüşüm ; honda - yamaha - vb. firmaların pek bir suçu yok , türk lirasının bu kadar değer kaybına seyirci kalan hükümet ve savunucuları suçludur , olacağı budur!!!!
Ya arkadaş motora yeni başlayacak arkadaşlar var hayallerini süsleyen markalardan birtanesi YAMAHA adam 1 sene boyunca para biriktiriyor istediği motoru alabilmek için atıyorum 10.000 Tl ise bir bakıyorki 10.000 TL'si olmuş gidiyor bayiye ne o senin motor 14 oldu napsın bu adam yazık ya harbiden yazık
Ara dinlenme.
Pozisyon değiştiriyorlar.
Basit bir örnekle :
Arzu edilen modelle açıklayayım : R 1200 GS ADV
Türkiye fiyatı : 127.000 TL / 1.600 TL Asgari : 79 Asgari Ücret
Almanya fiyatı : 17.000 € / 1.400 € Asgari : 12 Asgari Ücret
Burdan çıkan sonuç :
- Yurtdışında oy verenler acilen türkiyede yaşamaya başlamalı
- Ekonomi çoğğğ eğiii , Alamanya bizi gısganıyor
FİRMALARIN SUÇU YOK , SENİN ÜLKENİ YÖNETEN İNSANLAR ÇOK KALİTESİZ VE HIRSIZ !!!!!
Gerçekten çok yüksek rakamlar, 79.000 tl megan sedan var
Bu arada laf ediyorum fiyatlara ama , bu sene sıfır mt09 alma ihtimalim var 52.300 :( ne yapayım... kızıyorum ediyorum ama fiyatların düşmesini beklersem yıllarca motorumu degistiremem.
R25 26 BİN mi yazıyor asdıuahsdıhasıdsuıd çıldırıyorumm
Adamlar lince uğramamak için euro listesini de koymuşlar sübliminal mesajı vermişler.
Motora bir zincir daha alsam iyi olacak...
suzuki de kapamış sayfayı Allah dan motoru zamanında sıfır almışım.
Hükümetin milleti soyduğunun kanıtı iki listede belli oluyor. Helal olsun lan vallahi helal olsun....ikin milleti müstahak
Daha motosiklet almayı mı düşünüyorsunuz ? Ben 2016 aralık ayıdan sonra vazgeçtim
xsr 700 benim arabam ile aynı fiyat. En iyisi metro olan bir yere taşınıp motosikleti de posterlerden dokunup hissetmeğe çalışmak olacak. Bu iş, iş değil...
Arkadaş bizleri düşünmüş R1'in fiyatına yürekler dayanmayacağı için listeyi alttan kırpmış..
Onu da ben yazayım eksik kalmasın; tam olarak 111.600 TL 2018 R1 standart olanı M versiyonu değil.
Yamaha resmi sitesi linki : https://www.yamaha-motor.eu/tr/produ...rt/yzf-r1.aspx
Markalar sütten çıkmış ak kaşık kesinlikle değiller. Buldukları en ufak fırsatta bindiriyorlar ancak içerisinde bulunduğumuz tablonun esas mimari kendileri değil. Bu durumun esas mimari başımızdaki başarısız yöneticilerdir.
2016 Aralık sonunda Mt-07 sormuştum 25bin demişlerdi. 1 yıl geçti üzerinden. 2 yıl binip Mt-09 a zıplama hayallerim vardı. Şimdi 1 yaşında motoru aldığım fiyata satsam üzerine bir o kadar da benim eklemem lazım. Değer mi? Sanmıyorum. Motosikletlerinize iyi bakın beyler. 2 sene sonra büyük firmaların Türkiye pazarından teker teker çıkıp gittiğini görme ihtimalimiz bile var.
26 bine R25 alacağıma, 12-14 bine 2000-2003 arası şaşesi düzgün R6-636-GSXR-600F birini alır, 7-8 bine sıfırdan motor toplatır, elektrik aksamını dizer, 20 bine mal eder paşalar gibi binerim. 2-3 yıl öncesine kadar alırdım da, bu piyasada hayatta sıfır motosiklet almam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)