yeni fiyatları görünce ben.
yeni fiyatları görünce ben.
Bu fiyatlar çok normal şimdilik daha önümüzde fuar var yaz sezonu klasik zam şey pardon zam olur mu güncelleme var varda var yazın tekrar konuşuruz.
Bırakın kolu bacağı, komple vücudu sokmuşlar.
X max 250 28000 lira üstelik beton gibi sert motor o parayı joymax e veririm bari motora binerim üstelik yarı fiyatına
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Soyuyosa beni soyuyo sanane yaaa
fisting.
dün rastgele bir makale okurken "fisting" kelimesine tesadüf ettim. "ula ne ola ki bu fisting" diye google görsellerde bi arama yaptım. YAPMAZ OLAYDIM!!!
son tuketici gelirine yansimayan enflasyon sonucu tuketilemeyen urunlerin piyasalarda stagflasyonu baslatmasi....
Yani;Son 4 yilda toplamda %300 enflasyona ugrayan turkiye parasi degeri,senin benim gibi tuketicinin gitgide hicbirsey alamamasina ve tuketim olmayinca piyasada sicak para donmemesi ile birbir iflas bayragini ceken firma haberlerine birakacak yerini.
Hepsi bir domino tasi etkisiyle digerini etkileyecek.Ileriyi gormek cok zor degil,zor olan kabullenip ona uygun cozumler uretmek.
Ve borcla saadet suren bu toplum yeni sartlarina alismaya baslar.
Dolar 2-3 kuruş arttı diye felaket tellallığı yapıyorlar. Diyen ünlü türk düşünürü saygılar
Bu sözleri o esnada alkışlayan zumreye zaten diyecek birşey yok. Allah akıl fikir versin diyeceğim ama yaradan Zaten vermiş , kullanırsınız inşallah birgün
En son sutuna da euro fiyatları yazılmış yani artık kur arttı böyle oldu bile demeyecekler direkt "euro fiyatı orda yazıyor kardeş ne soruyon daha"
Beyler fiyatlar normal biz fakiriz
Enflasyon oranı 10 10 açıklanıyor, zamlar 50 50 geliyor. 21.000 liraya 125 cc satıyor adamlar.
2018 modellerin fiyatlarına alıştırma listesi
hayinler sizi kılıçlar oğlu segeka batırdı ilaç kuyrukları yağ kuyruğu hayinler sizi vatna düşmnaları
tabiki ödeyeceksiniz,hayinler
Yamaha'ya Honda'ya filana falana saldırmaya gerek yok bence. 2015'te o fiyata satarken şimdi bu fiyatları koymalarına sebep olan basiretsiz, yeteneksiz, hıyanet içinde yüzen hırsızlara hesap sormak gerek.
Yamaha bayiisinde çalışan arkadaşım en son "abi kapatıyoruz sadece servis kalacak " dedi.
Ülkemiz için umarım hayırlısı olur.Zor günler bizi bekliyor anlaşılan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)