Motosikletli maganda kamerada... "Adam ol sağa çek!"
Reklamlar
-
04 Aralık 2017, 14:26
Dur ben de bir ara korna çalayım şunlara bakalım ne olacak ? Nasıl olsa bıçak, silah falan taşımaz bunlar.
Reklamlar
-
04 Aralık 2017, 14:27
-
04 Aralık 2017, 14:56
pikatel34 adlı üyeden alıntı
Arabadaki ben olsaydim hic dusunmem arka tekerine ufak bir dokunuş yeter
Al işte arkadaş ya
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
04 Aralık 2017, 14:59
wolrath adlı üyeden alıntı
dun bu oc larından bırı de dumduz bombos yolda hayvan gıbı gectı yanımdan duduk caldım dıye de sınırlendı bekledı, esım kızım var aq olay da cıkarmak ıstemıyorum.. bakıyo bana lan get gıbısınden ısaret yaptı yuzyuze geldık bısey desem duymayacak, uzerıne kırsam dusecek adam sayacaklar bılıyorum alnımda da panıgale owner yazmıyo aq, guldum gıttı
yanı genellemekten genellenmekten nefret ederım ama bu mt-r25 tayfası ve kamera olayı cok cıddı sorunlar yaratıyor , yaratacak. eskıya mısınız aq anlamadım kı. ulan bız de motorcuyuz, adaplı gıdın ınsan olun adam olun...
hayır "düdük"den de anlamıyorlar
-
04 Aralık 2017, 15:00
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Tabanca çeken magandaya denk gelseydi keşke. Güzel kombine olurlardı.
Kesinlikle.
-
04 Aralık 2017, 15:00
Bu toramanın youtube kanalını bilen eden var mı? Bu tip videoları görünce küfredip geçmek yerine kanalı şikayet etsek. Bi işe yarar. kapatırlar zarar eder falan.
-
04 Aralık 2017, 15:11
magandanin yutup hesabı
https://youtu.be/1fnzwKimt00
bı de adama destek olanlar olmuş.
-
04 Aralık 2017, 15:13
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Al işte arkadaş ya
Dostum emin ol ben yapmazsam baskasi yapar o hareketi merak etme.millete kufur edip saldırıyorsan alacagin karsiliga da hazırlıklı olacaksın
-
04 Aralık 2017, 15:15
blacktulip adlı üyeden alıntı
Küfür edenler de fazla baya
-
04 Aralık 2017, 15:29
pikatel34 adlı üyeden alıntı
Dostum emin ol ben yapmazsam baskasi yapar o hareketi merak etme.millete kufur edip saldırıyorsan alacagin karsiliga da hazırlıklı olacaksın
Bu forumda vakit geçiren birisi bile bunu düşüne biliyo böyleleri yüzünden ama şunu yaparım dedin ya o videodakinden farkın yok. Kimse kimsenin malına canına zarar vermemeli bu çocuk bunu hak ediyo evet ama yapmamak lazım.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
04 Aralık 2017, 15:32
insan gibi dayak yemez bu arkadaş tekrar söylüyorum https://www.youtube.com/watch?v=pHucx1VcMs8 ... otobüs durağında sağdan geçen onun bunun çocuğu. https://www.youtube.com/watch?v=TfVtFyLikIE
-
04 Aralık 2017, 16:02
Bu kafayla giderse salaktan yakında kurtulacaksınız zaten.
Vakit kaybımıza yazık.
-
04 Aralık 2017, 16:06
Eğitim çok önemli! Ama en önemlisi ailenin verdiği eğitim...
-
04 Aralık 2017, 16:10
-
04 Aralık 2017, 16:55
Küfür et, araca kasti zarar ver ve kaç Adam ol diyene de bakın hele ... Önce kendisi adam olsun. Utanmadan videoyu internete yüklemiş bir de...
-
04 Aralık 2017, 17:05
youtube hesabından bulup hakkında suç duyurusunda bulunmak çok zor olmasa gerek. Aynası kırılan vatandaşa biri ulaşıp yardım etse bari.
-
04 Aralık 2017, 17:15
blacktulip adlı üyeden alıntı
bi de helal olsun haketmiş diyenler olmuş ya. şaştım kaldım valla ya. hitap ettiği kesim belli işte: ergen tayfa.
rezillik yemin ediyorum.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
-
04 Aralık 2017, 18:05
tam bir o.çocugu,umarım geberir gidersin.
-
04 Aralık 2017, 18:39
cenkyenmez adlı üyeden alıntı
@EmirŞengezer ne güzel söylemiş. Anasını satayım magandayla maganda eşleşmiyor ki. Anca böyle magandalarla normal insanlar eşleşiyor. Şöyle 3-5 tane babayiğide yapabilir miydi acaba aynısını?
Bir oneri: Her hafta belli bir aksam, sehrin belli bir kismindaki yollarda trafik kurallari kalkacak, ve cesaretine, bilegine, gucune ve aracina guvenen cikacak er meydanina, pardon maganda meydanina, ya da arena'ya. Hep beraber balkonlardan izleyecegiz kim adammis, kim delikanliymis, kim neymis.
-
04 Aralık 2017, 18:48
Arkada manita var. Kafada kamera... Sanki kendi trafik kurallarına çok uyuyor. Karşı taraf hatalı da olsa bu ayna kırmasını gerektirmez. Araç sürücüsünün yerinde olsam aracı üstüne sürerdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)