paniklemiş arkadaş o motor dönerdi orayı ama büyük konuşmayalım insanın basireti bağlanıyor bazen
paniklemiş arkadaş o motor dönerdi orayı ama büyük konuşmayalım insanın basireti bağlanıyor bazen
Bilerek düşüyor lan sanki )))
Depriyaj'a basıp firene biraz basıyor viraj lı bir yolda olduğu için toparlayamıyor. Bakıyor kurtaramıyor firene asılıp durmaya çalışıyor.
Kaza nedeni bir önceki virajdan çıktıktan sonra gazı yavasca kesecek."gazı kesmiş doğru"
Tamda dengesini kaybedeceği hissi alınca biraz gaz açacak. Virajlı yolda benim deneyimledigim en önemli şey viraja girmeden hızımı azaltmak virajda yavaş yavaş gazlamak.ani firenleme ve gazı köklemek te çok tehlikeli.
Gazı kökleyip viraja girdin peki mersin- antalya yolundaki gibi yolda nasıl yavaşlayıp viraj alacaksın!!!
Kaza yapmadım mı 3 defa kaza yaptım. İlk kaza yı 17 yıl önce yaptım viraja girdim sıkıntı yoktu tabi yolun üstünde biriken çakıl'a girdim ve kaydım . İkincisi yine viraj da belediyenin sulamasından dolayı biriken suya girdim."sözde çimleri suluyorlar ama yolda 10 cm su birikmiş"
Üçüncü kaza bile sayılmaz.
Arkadaşa tavsiyem sürüş eğitimi değil de oyunculuk eğitimi alması..
500 bin tl para verseler aynı kazayı yapamam.
Nasıl yaptı len onu.
Ben bu çocuğa ne kadar ayar oluyorsam , bu çocuk aynı oran da karsima çıkıyor . Dağları egosunu etek yapmış , bencil herifin teki .
Neyse geçmiş olsun , makinaya üzüldüm
Yalandan bir kaza videosu, içi boş, kavga görüntülerinden ibaret bir kanal.
Target fixation vakası gibi.
Literatüre geçecek bir beceri(sizlik)
Eleman nihayetinde sözünde durmuş, bize çok güzel bir video çıkarmış
Viraja nasıl girilir değilde viraja nasıl girilmez temalı olmuş
Kişisel fikrim, o viraj o hızda gayet net dönülebilir. Herif önce bakışı kaybetmiş, sonra frene abanmış, durmayacağını düşününce atlamış motordan
Dostum sen "Otobanda 299 YAPTIM!!!!", "Polisten NASIL Kaçtım!!!" videolarına devam et nitekim senin ve izleyicilerin için supersport bir aletin tek anlam ve cazibesi bu.Boşver virajı falan.
Ben bişey soracağım arkadaşlar, çok da ciddiyim lütfen goy goy yapmayın.
Niye düşmüş bu motordan? Gerçekten anlamadım ben ne olduğunu.
Virajı alamayacağını düşünüp, bakışını düşeceği yere odaklamış arkadaş. Halbuki hızı, virajı almaya gayet uygun, viraja süratli girdi gibi bir durum da yok. hafiften gaz verip odağı sola verse rahat rahat döneceği viraj aslında.
O değilde ne güzel stoppie e geldi kawa ya canım benim
Çolu çocuğun eline 636 verirsen olacağı bu.
Kask takmayan kubaşk cılar bile daha iyi girer o viraja bu hata filan değil bildiğin aptallık. yazık olmuş makineye içim acıdı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)