Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i

REKLAM ALANI
    GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    geleneksel hale getirmemiz için önce kendi içimizde geleneklerimize baglı olmamız gerekir diye düşünüyorum malesef bırakın geleneklerimizi içimizde hala vede hala hayatı boyunca geyik yapmanın dışına çıkamamış arkadaşlar var halleri içler acısı
    heee düzelirlermi sizler gibi destek verenler toplumdaki yerini sorumlulugunu bilen insanlar oldugu sürece geçte olsa düzelme ihtimalleri var ama ne yazıkki bizim gibi insanların onlarla ugraşacak zamanı yok...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    biri savaş abiyimi üzdü? sevgili göksel savaş abi nerede ?birliğimizi bütünlüğümüzü kimse kırmaya yıpratmaya çalışmasın lütfen sağlam yüreklere hiç bir menfaat gözetmeyen yüreğinde merhamet olan kişiliklere ihtiyacımız var belki çok atladım buğün herşeye ama dünki o beraberlik beni daha da bağlı dahada yürekli yaptı o yüzden kimse üzülmesin ve bir kaç kişi yüzünden bağımız gücümüz yitirilmesin sevgilerimle..
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    kimse yıkamaz dostum sen merak etme şimdi savaş abiyle konuştuk üzüntüsü genel yani bazı zırtolara takılmış oda benim gibi dahada baglanıcaz dügüm olucaz aksine güçlenicez yeterki ne olursak olalım SAMİMİ olalım

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Alıntı GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
    kimse yıkamaz dostum sen merak etme şimdi savaş abiyle konuştuk üzüntüsü genel yani bazı zırtolara takılmış oda benim gibi dahada baglanıcaz dügüm olucaz aksine güçlenicez yeterki ne olursak olalım SAMİMİ olalım
    Göksel yarın buluşalım biyerde ne dersin

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    hatta bi gün organize olalım dev ekran olan biyerde toplu seyredelim olurmu
    güzel görüntüler var

valla geeeliriz yer belirleyin gün ve saat uygun olsun neden gelmeyelim dimi süper fikir bravooo abicim
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

okan0055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRİLİA CAPONORD ETV1000-APRİLİA PEGASO 650 İE
    Arkadaşlar hepinizi canı yürekten kutluyorum çok uzakta olmasam muhakkak içinizde olurdun çok duygulandım valla BRAVOO
    ORGANİZASYONA EMEĞİ GEÇEN VE KATILIM SAĞLAYAN BÜTÜN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAPTIĞINIZ İŞİN SEVABI SİZİ BİRÇOK KAZADAN BELADAN KORUYACAKTIR...

kizilderili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125mt
    arkadaşlar bu örnek davranışınızdan dolayı sizleri ve kardeşim erkan1979 u kutluyorum ben bu arada birçok motordelisine üye arkadaşıda gördüm tamero ve metehan gibi( tamero abi bu arada seni göbekteki hava yastığından tanıdım çakal fıkran hala aklıma geldikçe gülüyorum ) bizim siteninde bu gibi güzel etkinliklerde olmasını isterim herkese sevgiler
    motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.

erkan1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    kızılderili abim saol senide aramızda görmek isteriz herzaman kapımız daima açık biz motorsiklet kardeşleriyiz birbirimizin dilinden anlarız.. sitelerin farkı yok yeterki insani duygular konuşsun sevgilerimle desteğin için saol

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Çok anlamlı ve çok güzel bir gezi olmuş. Helal olsun sizlere motorcu dediğin böyle olmalı kutluyorum sizleri
    Okan ACAR

Motosikleti
    Bukadarmı resim çekildi nerde diğer resimler, hadi beyler biraz canlanın merak içinde resimlerin tamamını bekliyoruz.

erkan1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    ya savaş abi cd için sabırsızlanıyorum bir an önce o muhteşem anları tekrar izliyip yaşamak istiyorum bizi bekletme emi bir çözüm bulalım yaaa ? hatta 1 cd de darülacezeye de hediye edebiliriz kimbilir 2-3 amca ne zaman tv de çıkar ,haberlerde izleriz diye sordu bir nevi cd den kendilerini görmek izlemek onlara ufakta olsa bir mutluluk verebilir.veya fotograf cd sideside yapabiliriz sitedeki resimlerden bu benim şahsi görüşüm ne dersiniz? fazla olmuyorum işallah... sevgilerle

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    olayı gerçekleştiren geziye katılan herkei tebrik ederim.......
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Anlamlı olmuş..

$eBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    23 temmuz 2006 yeni bir başlangıç belkide çoğumuz için, bu zamana kadar farkında olamadığımız şeylerin farkedilmesini sağlyan bir gün! o gün herkesin gözünde neden sorusunu gördüm 'neden daha önce buraya hiç gelmemişim, neden bu insanlarla daha önce birşeyler paylaşmamışım, ellerinden öpmemişim,dertlerini dinlememişim?!' ve sonrasında buraya sık sık gelmeliyiz sözcükleri döküldü herkesin dilinden. bunu duymak tek bir yürek olduğumuzu hissetmek inanılmaz güzel bir duyguydu. hepimiz darülaceze bahçesinde aynı duygularla dolaştık hepimizin gözleri hüzünlü ama bi o kadar da yaptığımız işin gururuyla ve kimsesiz insanları mutlu edebilmenin huzuruyla bakıyordu.

bu organizasyonu hazırlayan,emek harcayan, katılan yada yürekleri bizimle olan, en başta sizler gibi güzel insanlarla tanışabilmemi tüm güzel şeyleri paylaşabilmemi sağlayan GÖKSELİM olmak üzere tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
    [COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gözlerim yaşardı inanın buna bazılarının buradan alacakları öyle çok insanlık dersi varki aranızda olmayı çok isterdim hepiniz saygıyı fazlasıyla hakkediyorsunuz üzerimize düşen görevi yapacağız elbette...

feritsolak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı
    herşeyden önce hoşgeldin.... keşke dünde yola çıkmadan önce topikten cep tellerini alıp birini arasaydın, haberimiz olsaydı beklerdik valla... öleee çin malı falan demişsin dalılılım (darılırım) valla, bize motorunun markası değil yüreğinin derinlikleri gerek asıl ilgi alanımızda orası, eşinede çok çok selam daha organizasyon çok olacakmış olarakla görüşürüz umarım...
    ya aslında aradım ama teller çaldı çaldı açan olmadı sanırım o sıralarda yoldaydınız.

inşallah ilk organizasyonda tanışmak dileğiyle.
    [B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]

Motosikleti
    Tüm güzel sözlere temennilere övgülere teşekkür ederiz, ama arkadaşlar biz bu ziyareti tüm motosikletliler adına yaptık,katılan katılmıyan tüm motorculara teşekkür ederiz.

Başka resim çeken olmadımı arkadaşlar en az ben 7 makina saydım nerde bunların fotoları,yükliyemiyen varsa yardımcı olalım.

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı
    Tüm güzel sözlere temennilere övgülere teşekkür ederiz, ama arkadaşlar biz bu ziyareti tüm motosikletliler adına yaptık,katılan katılmıyan tüm motorculara teşekkür ederiz.

Başka resim çeken olmadımı arkadaşlar en az ben 7 makina saydım nerde bunların fotoları,yükliyemiyen varsa yardımcı olalım.

EVET BEN... AYDIN ARKADAŞIMLA RESİMLER VAR AMA Bİ TÜRLÜ YÜKLEYEMEDİM.. EĞER MAİL ADRESİ VERİRSENİZ SİZE GÖNDEREM SİZ ORDAN YÜKLEYEBİLİRSİNİZ SANIRIM.. BEN TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜM DE..
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı
    EVET BEN... AYDIN ARKADAŞIMLA RESİMLER VAR AMA Bİ TÜRLÜ YÜKLEYEMEDİM.. EĞER MAİL ADRESİ VERİRSENİZ SİZE GÖNDEREM SİZ ORDAN YÜKLEYEBİLİRSİNİZ SANIRIM.. BEN TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜM DE..
    Merhaba ben batuhan
    aksam msn den bana gonderırsen resımlerı ekleyebılırım
    batuhan35_izmir@hotmail.com
    ____it's my life_1982____

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı batuhan35 adlı üyeden alıntı
    Merhaba ben batuhan
    aksam msn den bana gonderırsen resımlerı ekleyebılırım
    batuhan35_izmir@hotmail.com
    evde pc yok bende, ben mail olarak atıyorum birazdan size... umarım bi sorun çıkmaz.. şimdiden yardımına tşk
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler