her zaman vedatım kardeşim 600 lügüm yaralım dikişlimvedat kaya adlı üyeden alıntı
başın sagolsun bi dahakine inşallahmidnight_ adlı üyeden alıntı
nerde yayınlandı bu haber gazetemi tv mi???teror adlı üyeden alıntı
her zaman vedatım kardeşim 600 lügüm yaralım dikişlimvedat kaya adlı üyeden alıntı
başın sagolsun bi dahakine inşallahmidnight_ adlı üyeden alıntı
nerde yayınlandı bu haber gazetemi tv mi???teror adlı üyeden alıntı
herşeyden önce hoşgeldin.... keşke dünde yola çıkmadan önce topikten cep tellerini alıp birini arasaydın, haberimiz olsaydı beklerdik valla... öleee çin malı falan demişsin dalılılım (darılırım) valla, bize motorunun markası değil yüreğinin derinlikleri gerek asıl ilgi alanımızda orası, eşinede çok çok selam daha organizasyon çok olacakmış olarakla görüşürüz umarım...feritsolak adlı üyeden alıntı
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Herkese Herşey için ÇOK teşekkürler ya ne güzel bi gündü ellerinize emeklerinize yardımlarınıza ayaklarınıza sağlık ya bide MOTORUNUZUN PERFORMANSINA TABİ
Tek bi şey dicem biz hayal,arzu ve ben kadınların yatalak bölümünde baya duygulu anlar yaşadık dolaşırken inanın orda olmak isterdiniz o manzarayı görüp isyan ederdiniz dünyaya ama elinizden bişey gelmiyo sadece orda kalmak istiyosunuz onlara yardım etmek istiyosunuz (hep) elimizden gelenide yaptık gördüğümüz manzara iyiydi diyemiyceğim ama yinede ALLAHA ŞÜKRETMEK GEREK arkadaşlar tekrar böle bi organizasyonda bulunmamı sağladığınız için site adına sizlerin hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi belirtirim...
NOT:Arabayla gelmek istemezdim(Ki darülacizede bizim araba maşallah kask mont vestiyeri oldu ) izlerken aranızda olmayı ne denli istediğimi biliyosunuzdur ama malesef beni ezen firar yakalana dek böle ve ve ve arabadan çektiğim bütün video kamera kayıtlarını heyyy sahibiiiiiiineee sesleniyorum cd olarak istiyorum bide güzel rehberlik yaptımki sesimle hehehhehe görüşmek dileğiyle...
arkadaşlar hepinize iyi günler biraz geç kaldık ama duygusal sebeplerden dolayı anca gelebildim pazar günü yapmış oldumuz organizasyon gerçekten çok güzel ve faydalı bi organizasyon oldu emeği geçen herkeze canı yürekten teşekkür etmek istiyorum....
bu tim gezilerin devamlı olmasını isterim km relerce uzağa gidiyoruz gezilere bu kadar yol yapmayıp yakacamız benzin parasını bile ayırsak böle yardımlara harcasak bence çok daha mantıklı olur
insan dışarıdan pek fazla umursamıyo ama içeriye girip herşeyi yakından görünce o zaman anlıyo yaşamın kıymetini
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
çok hayırlı bi ziyaret ve güzel bi organizasyon oldu...akalteke adlı üyeden alıntı
iki saattir düşünüyorum sanırım bi iki saat daha düşünsemde tamer abinin kurduğu cümlelerden daha iyisini bulup yazamayacağım...
gelemediğine üzülen ne kadar çok kişi var demekki buna benzer bi etkinlişkte patlama yapacaz hadi bakalım hayırlısı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hepiniz mükemmelsiniz organizasyon boyunca koşuşturan emegi geçen katılan
herkese
TEŞEKKÜR EDERİM
Keşke İstanbula yakın bi yerde olabilsem inanın bana çok aşırı uzak olmasa atlar gelirdim ama elimden gelen tekşey onlar için dua etmek ve size teşekkür etmek hepinizden Allah razı olsun birçok insanın yapamadığı şeyi yaptınız sözde değil özde gerçekleştirdiniz bunu hepinize çok teşekkürler
CBR 125 R
Gerçekten gelmek isteyipte gelemiyen arkadaşlar siz merak etmeyin orada bizleydiniz, benim içimde bir coşku vardı orada sanki biz orada 100 kişi değildikte 1000 kişiydik yok yok 5000 kişiydik, şimdi anlıyorum demekki gelmek isteyipte gelemiyen arkadaşlar aslında bizleydi, merak etmeyin arkadaşlar ben aşye teyzenin dündar babanın elini sizler için öptüm, tekerlekli sandalyeye mahkum olan selma ablanın yanaklarını sizler için öptüm, gelemiyen kardeşlerim siz merak etmeyin ben sizler için yatalak olarak yatan ve bir daha hiç ayağa kalkamıyacak olan hüseyin dedenin ellerini sizin için öptüm
Yahu Göksel kardeşim biz ne yaptık yaa, millet hala kendine gelemedi, bende tabii.GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Anadolu bu etkinlikten dolayı çalkalanıyor,hala anadoludan bana haberler geliyor, bence tüm şehirlerde bu etkinlikler yapılmalı.Bizler destekleriz hadi MT liler sizdende taktir yazıları bekliyoruz.
Sizi kutlarım kısa ve öz diyecek bi laf yok helal olsun
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Benim çalıştığım kuruluş bir haber ajansıdır biz haberi yapar medyadaki abonelerimize servis yaparız bu akşamda Tv seyredin Abonelerimizden alan varsa mutlaka bir kanalda çıkarGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Günaydın arkdaşlar.
yaw bunlar ne boyle süper kelimesi bile bunları ifade edemiyor.
ne dicem bilmiyorum ki...iyiki MT ailesi yanındayım..
ben düne kadar böyle güzel motor sürme zevkini tatmamış onu anladım.
daha güzel anlamlı organizasyonlara, birlikteliklere.
yolunuz acık rüzgarınız eksik olmasın.....
Sessiz ve derinden ....
Yahu Göksel kardeşim biz ne yaptık yaa, millet hala kendine gelemedi, bende tabii.
Anadolu bu etkinlikten dolayı çalkalanıyor,hala anadoludan bana haberler geliyor, bence tüm şehirlerde bu etkinlikler yapılmalı.Bizler destekleriz hadi MT liler sizdende taktir yazıları bekliyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------
Konu
müslüm abicim sen dur daha yeni başladık bak neler yapıcaz senle anadolu avrupa ayaga kalkacak senin gibi savaş abi gibi dün katılan bütün duyarlı arkadaşlar gibi insanlar olduktan sonra kimse tutamaz bizi
yeterki tek yumruk tek yürek olalım
bazıları gibi sözde degil özde olalım samimi olalım oturdugumuz yerden laf degil insanlara insanlık yetiştirelim
lafla geyikle zartla zurtla bu gemi yürümez
yürümeyeni yürütelim yürüyeni koşturalım koşanları uçuralım
MOTORCUYUZ diyorsak SORUNLARIMIZ var diyorsak
bizde trafikteyiz diyorsak oturdugumuz yerden yiyerek içerek
anca eve gideer geliriz
bu tip aktiviteleri o yaptı bu yaptı şöyle oldu şu grup bu grup şunun adamı bunun adamı demeden TEK YUMRUK olarak YAPTIGIMIZ SÜRECE BİRLİK BERABERLİK OLUR
AKSİ HALDE KİMSE KUSURA BAKMASIN ARGO OLUCAK AMA TRAŞA BAGLARIZ
HelalGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar yazılanları tek t ek okudum ama bazı çelişkiler yedi bitirdi b eynimi...
yorum yapmak istiyorum ama kelimelerle ifade edemiyorum kafamda toparlayıp öyle yazmak istiyorum...
çünkü insanların yorumlarıyla davranışlaruı farklılık gösterince tereddüt eder duruma geldim...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
DOĞRU SÖZE NE HACETGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Harcanan beyin,beden ve yürek güçlerini kimse inkar edemez.
Bu organizasyona katılan , izleyen bunun farkındadır ve
tarafımca inanıyorumki herkes takdir etmektedir.
Bence en doğrusu Göksel'in şu paragrafındadır:
bu tip aktiviteleri o yaptı bu yaptı şöyle oldu şu grup bu grup şunun adamı bunun adamı demeden TEK YUMRUK olarak YAPTIGIMIZ SÜRECE BİRLİK BERABERLİK OLUR
AKSİ HALDE KİMSE KUSURA BAKMASIN ARGO OLUCAK AMA TRAŞA BAGLARIZ
abi bizler gücümüzü kuvvetimizi sizlerden alıyoruz
sizler desteginizi verdiginiz sürece her zaman güzel şeylerin altına imzamızı
hep beraber atarız ...
savaş abi hayırdır kim kızdırdı seni savaş abimi üzmeyin abi özeline yazdım bi daha yazayım sendeki dünkü çekimlerden 1 cd istiyorum bendekindende sana verecem
hatta bi gün organize olalım dev ekran olan biyerde toplu seyredelim olurmu
güzel görüntüler var
savaş abi anlıyorum seni haklısın ne diyim
adamlar geyik yapmaktan artık normal bir görüş bildiremez ve
diyecek laf bulamaz olmuşlar şöyle adam gibi bir muhabbet ortamı tlf dada konuştugumuz gibi bi yer ACİLEN lazım abi
müslüm abi dün konuştugumuz konu için bir araya gelelim çarşambayı cumayı beklemeden
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
umarim bu aktiviteyi geleneksel bi hale getirebiliriz
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)