Dünden beri düşünüyorum düşünüyorum..Böyle bir aktivasyondan sonra ne yazabilirim die..Bazı arkadaşlarımız gibi edebi yönüm çok kuvvetli olmadığından boğazımda düğümlenen sözcükleri kaleme almak hiç kolay değil benim için...
Sadece böyle bir grubun üyesi olmaktan gerçekten gurur duydum bir kez daha..Üzüldük, ağladık, duygu yoğunluğunda birbirimize belli etmeden göz yaşlarımızı sildik ama gördüğüm bir şey vardıki dün Darülacezede; oraya gelenlerin hepsi nereye ve neden geldiklerinin son derece farkındaydı. Aslında daha önemlisi; gelen sevgili MT dostlarınının, o an yaptıklarının zaman zaman çeşitli şekillerde fotograflarda boy göstermekten çok daha anlamlı ve gerçekçi olduğunu farkında olmalarıydı..
Devamındaki toplu sürüş içinde herhangi bir kaza olmaması ise tam bir şanstı..Çok kötü ve tamamen reorganize bir toplu sürüşten sonra yapılan basın açıklaması ise oldukça anlamlıydı..
Sonuçta oldukça duygu dolu ama bir o kadarda mutluluk verici birlikteliğin ardından en kısa sürede anlamlı birlikteliklerin artarak devam etmesi dileğiyle emeği geçen herkesin ellerine, katılanların yüreğine sağlık..
S&S