[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i
Reklamlar
-
24 Temmuz 2006, 00:59
valla bu gün elinde bayraklı ... parti üyeleride vardı yolda gördük beşiktaşta.. tamer abicim herhalde öbür ... particilere inat geeeziyorlardı. demek ki biz bu gün bir ulusun simgesi ( ama bizim için daha da fazla) anlamına gelen bayraklarımızı zamanında yanımıza almışız ..
bu yüzden şimdi dahada keyiflendim
koluna taktığın kask kafanı korumaz
Reklamlar
-
24 Temmuz 2006, 01:02
mete_han adlı üyeden alıntı
hacı memur seni iyilik olsun diye uyarıyor sende birde tripmi yaptın elemana...allah iyiliğini versin...vatan memleket diyosun ama o grubun içine daldınmı bi şekilde sağlam dayak yiyip linç edilirsin oturursun aşağıya...veya motorunu tekmeleyip düşürürler falan...hani ihtimal diyelim...vatan millet sakarya deyip de dayak yemek ahmaklıktır...bedenim şüheda olsun diyorsan vatana eyvallah...ama senin gibi aslan parçalarını Cudi'de Kandil'de görmek isteriz...
herşey çok güzeldi...organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...
Hani derlerya beni bir sen anladın sende yanlış anladın. Ben orda o memurun bana yapmaya çalıştığının farkındayım. Kızgınlığımın muhattabı vatan bekçileri diil vatan hainleridir. Ve O cudi dediğin yerde bu kardeşin Hava indirme tugayı 2. taburla yürüyüş kararı saymıştır. Gabar pusularında kanas mermilerinde uzanırken hedefe. Tendürekte, Ali boğazında, Üzümlüde, 2041 rakımlı tepede, bilmem Kaç nolu sınır taşında. olamamanın hırsını yaşamıştır.
Ve dinlenme saatlerinde M87 nin 12.7 lik mermilerinin çekirdeğine Şehit olan arkadaşlarının isimlerini kazırken söndürmeye çalışmıştır ciğerindeki közü. Ve en güzel şarkıyı mg3 söylerken gecenin kuytusunda izli mermilerle not düşmüştür havaya
Bu vatan bizim diye
Saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
24 Temmuz 2006, 01:03
watergun adlı üyeden alıntı
Mete_han seni de gözlerim aradı ama maalesef göremedim.
.
dostum 20 ve 21.karelerdeki sarı gömlekli panda bendim...oradaki teyze Afyon Şuhutlu Dudu Anne...kimi kimsesi yokmuş...ellerini kullanamıyor...ne diyeyim abi kadıncağıza...ellerinden öptüm...bişeye ihtiyacınmı var dedim...ziyaretime gel dedi en masum halinle...bana Cuma Namazı gibi farzdır artık bu teyzeyi ziyaret etmek...ben bu karelerin içinde olmak istemiyorum normalde...çekilirken bilgim yoktu yayınlanırkende müsadem olmadı...yaşadığım şeyler belleğimde kalmalı...bana şovenistce geliyor bu resimler...rahatsız oldum şahsen...geçen senede buna benzer bişey yapıldı...erzak dağıttık diye yaygara koparıldı üzüldüm...
akalteke adlı üyeden alıntı
Saygılarımla
yerim len senin saygını Küçükköy delikanlısı...kelinden de öperim...
seni kolay bulmadık...Huzur akalteke'de
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Temmuz 2006, 01:11
mete_han adlı üyeden alıntı
dostum 20 ve 21.karelerdeki sarı gömlekli panda bendim...oradaki teyze Afyon Şuhutlu Dudu Anne...kimi kimsesi yokmuş...ellerini kullanamıyor...ne diyeyim abi kadıncağıza...ellerinden öptüm...bişeye ihtiyacınmı var dedim...ziyaretime gel dedi en masum halinle...bana Cuma Namazı gibi farzdır artık bu teyzeyi ziyaret etmek...ben bu karelerin içinde olmak istemiyorum normalde...çekilirken bilgim yoktu yayınlanırkende müsadem olmadı...yaşadığım şeyler belleğimde kalmalı...bana şovenistce geliyor bu resimler...rahatsız oldum şahsen...geçen senede buna benzer bişey yapıldı...erzak dağıttık diye yaygara koparıldı üzüldüm...
Televizyonda haberlerde göremedim canım arkadaşım. Yoksa fotoğraflarını görmekten gına geldi
-
24 Temmuz 2006, 01:21
Sayenizde günahlarımıza bi razda olsa sevap kattık.Duygu yüklü bir gündü.Anladım ki orası başka bir dünya.Bu güzel günde birlikte gaz açtığım tüm dostlar sağ olun var olun...
-
24 Temmuz 2006, 01:26
watergun adlı üyeden alıntı
Televizyonda haberlerde göremedim canım arkadaşım. Yoksa fotoğraflarını görmekten gına geldi
abi basın açıklaması yapılırken bende tv kameramanlarının yanındaydım...videoya kayıt yapıyordum...sitede yayınlamak üzere 30 dakikalık çekimler yaptım...lan zor iş ya...motorda çekim zor iş...
tüm motorcu arkadaşlarla gurur duydum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Temmuz 2006, 02:06
resimler çok güzel çıkmış,gerçekten mükemmel bir gündü ve saat gece 01.05 ve hala uyuyamıyorum defalarca bu güzel görüntüleri izliyorum,bu arada savaş abi deki video görüntülerini cd de çoğaltma işi çok iyi olur hepimize bir anı olarak kalır ilerde bizde o yaşları görürsek işalllah izler izler bu güzel anımızı tazeleriz.
-
24 Temmuz 2006, 02:17
Bu hayırlı ziyarete, bende katılmak istedim. ama malesef benim debriyaj sıyırdı!
Bana 1 haftadır debriyaj gönderemeyen Firmayı kınıyorum!!! Koca yaz'ı servislerde geçirdim
Katılan tüm arkadaşları kutlarım.
-
24 Temmuz 2006, 03:06
aslında söylenecek o kadar şey varki..
keşke kalbin bir dili olsada söylese diyorum...
bu gün yaşadıklarımız ,vede yaşattıklarımız ,bizi ne gözle görmek isteyenlere ibret olsun diyorum..
hepinizle ve kendimle gurur duyuyorum..
sagolun varolun , hep olun..
emegi gecenlere binlerce teşekkürler..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
-
24 Temmuz 2006, 04:26
Forumdan Uzaklaştırıldı
Mükemmel bir organizasyondu arkadaşlar.... Hatta benim katıldığım MT organizasyonları içinde en iyisiydi diyebilirim.
Bu sefer kendi keyfimiz için değil, yaşadığımız yerlerde daha önce yaşamış ancak herhangi bir nedenden ötürü Darülacize'ye yolu düşmüş çok sayın büyüklerimizin keyfi, ihtiyaçları ve mutluluğu için oradaydık.
Bir iki sohbet, küçük hediyelerin, o koca yürekleri nasıl mutlu ettiğini gözlerimle görmenin haklı gururu bana inanılmaz sevinç verdi.
Başka bir yere davetli olmama rağmen, bu organizasyonu kaçırmak istememiştim, iyi de etmişim.
Emeği geçen dostlara sonsuz teşekkürler, organize çalışma örneği gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.
Keşke, keşke, keşke, tüm MT üyeleri orada olabilseydi, o tadı yaşayabilseydi diyorum ve o grubun içerisinde olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Bu cümleleri yazarken bile boğazım düğümleniyor, mutluluğumu sadece iki kelime ile ifade edebilirim...
Çok Teşekkürler....
-
24 Temmuz 2006, 06:05
-
24 Temmuz 2006, 09:01
günaydın..
paylaşım için teşekkürler güzel anlamlı bir gün olmuş..
ayagımdan dolayı gelemedim..
birdahaki sefer yanınızda olucam inşallah..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2006, 09:08
-
24 Temmuz 2006, 09:33
Süper Moderatör
Organizasyona emeği geçen ve katılım gösteren herkesden Allah razı olsun.
İlk defa bir organizasyona katılamadığım için üzüldüm...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
24 Temmuz 2006, 09:35
Selam dostlar
çok güzel bir davranış sergilemişsiniz.Sizleri canı gönülden kutluyorum..
Gönül hep beraber olmak istiyor ama tabiki bu herzaman mümkün olamıyor.orda olamasamda siz motorcu dostlarım ziyarete gittiniz ya innanın bende gitmiş kadar oldum ne mutlu motorcu dostluğuna
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
24 Temmuz 2006, 10:11
-
24 Temmuz 2006, 10:15
Sağol kardeşim,gözlemlerinde yanılmamışsın.Gerçekten çok etkilendim.Gencecik bir insanın ,okumak istiyorum derken ağladığını görünce koptum bir ara.Sizleri çok seviyorum.Başarılar dilerim
-
24 Temmuz 2006, 10:15
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
24 Temmuz 2006, 10:31
herkese çok ama çok teşekkür ederim çok güzel bir aktiviteydi
berk ellerine sağlık güzel fotolar çekmişsinn
japondan şaşma,çine bulaşma........
-
24 Temmuz 2006, 10:51
günaydın *** DOSTLARIM *** dünden sonra bu kelimeyi daha fazla benimseyerek yazıyorum
darülaceze ziyaretini gerçekleştirirken bir ara kendi insanlığımdan utandım
yıllardır önünden geçtiğimiz ama içinde neler olup bittiğini umursamadığımız bir yerdi
8.bloğun ikinci katını gezerken henüz daha iki veya üç oda dolaşmıştıkki
bir ara dizlerimin daha fazla beni bu manzara karşısında ayakta tutamayacağını fark ettim ve koridora çıkıp bir duvara yaslandım arkadaşlarım dolaşmaya devam ediyordu ben daha fazla dolaşacak gücü kendimde bulamadım bir köşede arkadaşlarımdan göz yaşlarımı gizlemeye çalışıyordumki daha fazla dayanamadım ve kendimi dışarı attım ilk bulduğum banka çöktüm bu insanlar için hiç bir şey yapamamanın veya yapmamanın
verdiği üzüntü sinir isyan vs. duygularla boğuşuyordumki savaş abinin sesini duydum mustafa hadi gidiyoruz
taksime doğru hareket ederken böyle bir ailenin (MOTOSİKLET.NET) bir üyesi olmanın verdiği gurur ve coşkuyla darülacezenin üzüntüsü bir arada yavaş yavaş açtık gazımızı ve rüzgara bıraktık efkarımızı ...
saygılar
MUSTAFA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler