[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i
Reklamlar
-
23 Temmuz 2006, 22:48
arkadaslar önce fikri ortaya atan göksel ve darülaceze kapısından içeri alınmamız için vali yardımcısına dilekçe yazıp izin alan ve bazı küçük yasakları kaldırtan donniedarko (hasan) arkadasıma bi kez daha teşekkür ederim hasan kendisi gelemesede bizim içeriye girmemiz ve resim cekebilmemiz için büyük çaba sarfetti motosiklet.net seninle gurur duyuyor
Reklamlar
-
23 Temmuz 2006, 22:52
Süper Moderatör (BBRR)
resimler geldikçe ilk sayfaya ekliyorum tüm resimleri , ekliyenlerin açıklamalarıyla ilk sayfada bulabilirsiniz....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
23 Temmuz 2006, 22:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkan79 adlı üyeden alıntı
arkadaslar önce fikri ortaya atan
göksel ve darülaceze kapısından içeri alınmamız için vali yardımcısına dilekçe yazıp izin alan ve bazı küçük yasakları kaldırtan
donniedarko (hasan) arkadasıma bi kez daha teşekkür ederim hasan kendisi gelemesede bizim içeriye girmemiz ve resim cekebilmemiz için büyük çaba sarfetti motosiklet.net seninle gurur duyuyor
toprağım yapma böyle şeyler utandırıyosun beni ben zaten yeterince mahçup oldum gelememekle fazlasını kaldıramam. izin işi de küçük bir teferruat, masa başında bazı şeylere müdahale etmek, silmek kadar olmasa da, kolay ve basit bişey...
-
23 Temmuz 2006, 22:56
desparadost adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yorgunluktan uyuya kalmışım şimdi uyandım güzel gelişmeler olmuş harika ya bu okan olayını yapalımmı ne dersiniz sıcağı sıcağına hadi valla..
orda klasik pankart kaldrıyorlar ya bizde kaldırır kaldırı indiririz
savas abi bi kaç ta manken olsun yaaa yoksa kimse izlemez dimi, bizim memlekettte reytingsiz iş yapmıyorlarrr
bu arada fotoğraflar çok güzel
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
23 Temmuz 2006, 23:06
snrtrt adlı üyeden alıntı
orda klasik pankart kaldrıyorlar ya bizde kaldırır kaldırı indiririz
savas abi bi kaç ta manken olsun yaaa yoksa kimse izlemez dimi, bizim memlekettte reytingsiz iş yapmıyorlarrr
bu arada fotoğraflar çok güzel
valla uyar bana bide motorcu şarkısı patlatırım ya şaka değil yapalım bu işi yorgunuz ama savaş abi konussana ya olmaz mı ?
ya arkadaşlar bugün televizyon makinasımı var bende şaşırdım ya allah iyiliğinizi versin bende diyorum kalkalım gidelim iyi havaya girmişim valla
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
23 Temmuz 2006, 23:26
yaaa bende istanbulda olmak istiyorum
böyle geziler falan içim ağlıyo burda arkadaşlar
hepinize HELAL olsun birlik ve kardeşlik budur
saygılar
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
23 Temmuz 2006, 23:28
Asayiş polisinin sağa çek uyarısı ile motoru sağa çekerken Hayırdır inşallah dedim. Yanıma gelen memurun Hayırdır ne tarafa demesiyle az kalsın "sana ne" diyecektimki Değilmi yani nereye gidersem gideyim bu kimseyi ilgilendirmez. Fakat memurun yüzündeki tatlı ifade ve herhangi bir belge istememesi buna engel oldu.
-Darülacize tarafına. dedim
-......................
-Motorcular hep beraber yaşlılarımızı ziyaret edeceğiz.
-İyi ozaman. Ben burdan gidersen bayrakta varya motorunda Bugün miting var ........ partinin sana bulaşmasınlar diye dedim
-Ne diyorsun memur bey Ben kendi memleketimde kendi bayrağımı istediğim yerde taşıyamammı yani.
-Taşırsın tabide hani işte şey neyse hadi alıkoymiim ben seni
-Lahavle vela kuvvete illa billahhil aziym.
Bu mevzudan on on beşdakka rötarlı vardık darulacizeyeki. Gördüğüm manzaradan. hani o birilerinin serseri dediği. birilerinin yolda taciz ettiği, bilmem kimlerin atını itini nallayıp peşine düştüğü. motor sevdalıları. adeta sırtlarındaki beyaz kanatlarıyla birer melek edasıyla ordaydılar. Buda benim kaskımı çıkarmada biraz oyalanmamı gerektirdi. koca adam sümüklerini çekermiydi canım gözleri buğulanırken.
Gelen basın mensuplarını ayrı bir yana koyarken. gelmeyen bizi ciddiye almayan. arkadaşların mutlaka daha önemli işleri olduğunu varsayarak..?
Sibelin kıçı , hülyanın donu , seviyeli birliktelikler, vatan hainlerinin reklamı, vs vs. gibi gerçekten bunlardan daha geçerli sebep olamazdı. "Ne yani üç beş serseri üç beş moruğu ziyaret edecekti."
İçeri girdiğimizde Orda gördüğüm manzara her nekadar yabancı olmasamda gene etkiledi. Her izan insaf sahibinin yüreğinde hissetiklerini bende hissettim ve ejdadımla gurur duydum.
Hasan amcanın güzel muhabbetiyle neşelenirken. Birşeyler vermeye niyetli giden ben Hasan amcadan çok şeyler öğrendim. Yirmi yıldır ordaymış oranın kıdemlilerinden. Güzel çiçekli bir yer ayırmış kendine misafir etti beni sanki kırk yıllık dostuymuşum gibi. Gene bekleriz dedi yanından ayrılırken başkalı yalandan geliyor siz gönülden geldiniz sağolun.
Birde Mustafa amcayla tanıştım O ne güzel yürekti öyle ne candan insandı Çocuğun varmı mustafa amca dedim. Vardı Tamerim dedi. Rahmetli oldu . 8 Yaşında bir dahada olmadı. ŞÜkür bu günümüze. ŞÜkür be Mustafa amca şükür. iki çay söyledi. İçerken çayı abı hayattı sanki
o sıcak çay içimi serinletti.
Ya o motorcu kızlarımız neydiniz siz öyle. Ne kadar şefkatliydiniz. Sanırım erkeklerden üstünlüğünüz bu galiba analık içgüdüsü. imrenmedim desem yalan olur. Yanımızda olmanızdan onur duydum sağolun. Pek farkınız yoktu. Kağnısının başındaki Elif'ten, Nene hatundan, Şerife bacıdan, Kara Fatma'dan Sevindirdikleriniz sevinciniz olsun.
Organizasyonda bu etkinliğin bu kadar güzel olmasına emeği geçen Arkadaşlarım. Hiç birinizin ismini Zikretmeyeceyim. Çünki Bu aciz birinizi unutursa hakkını ödeyemez. Hepinizden Allah razı olsun..
Saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
23 Temmuz 2006, 23:36
-
23 Temmuz 2006, 23:41
Ya o motorcu kızlarımız neydiniz siz öyle. Ne kadar şefkatliydiniz. Sanırım erkeklerden üstünlüğünüz bu galiba analık içgüdüsü. imrenmedim desem yalan olur. Yanımızda olmanızdan onur duydum sağolun. Pek farkınız yoktu. Kağnısının başındaki Elif'ten, Nene hatundan, Şerife bacıdan, Kara Fatma'dan Sevindirdikleriniz sevinciniz olsun.
Organizasyonda bu etkinliğin bu kadar güzel olmasına emeği geçen Arkadaşlarım. Hiç birinizin ismini Zikretmeyeceyim. Çünki Bu aciz birinizi unutursa hakkını ödeyemez. Hepinizden Allah razı olsun..
Saygılarımla
T.D.
ya baba ne yaptın ya sabah ağla akşam ağla kopardın bizi!buğün bi başkaydı ne yürekler varmış aramızda kurban olurum ya ne desem bilemiyorum koça yürekler ! varolun varolalım yaşayalım yaşatalım sevgiyle güzelliğe kucak açalım
MT kardeşlerim
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
23 Temmuz 2006, 23:41
Bugün kendimle bir kez daha gurur duydum. Aslında yaptığımız şey aman aman bir olay değil. Sadece bir insan gibiydik, bir insanın yapması gerekeni yaptık. Ama artık bu insanların sayısı o kadar azaldı ki...
Bugün motorlarımızı insanlığa sürdük... mübarek olsun. O yaşlıların mutluluğu da ilgililere kapak olsun!..
-
23 Temmuz 2006, 23:42
-
24 Temmuz 2006, 00:05
tüm İstanbullu arkadaşları kutluyorum umarım sık aralıklarla bir kenara itilmiş değerlere ve değerli kalplere dokunmaya devam edersiniz
-
24 Temmuz 2006, 00:06
Allah kabul etsin
ne mutlu motorcu arkadaşlara
iyiki varsın Göksel(sen yasaklı olsan bile)
-
24 Temmuz 2006, 00:14
katılamasamda tebrikler herkese.gerçekten güzel bir organizasyon olmuş.
-
24 Temmuz 2006, 00:16
-
24 Temmuz 2006, 00:20
akalteke adlı üyeden alıntı
-Darülacize tarafına. dedim
-......................
-Motorcular hep beraber yaşlılarımızı ziyaret edeceğiz.
-İyi ozaman. Ben burdan gidersen bayrakta varya motorunda Bugün miting var ........ partinin sana bulaşmasınlar diye dedim
-Ne diyorsun memur bey Ben kendi memleketimde kendi bayrağımı istediğim yerde taşıyamammı yani.
-Taşırsın tabide hani işte şey neyse hadi alıkoymiim ben seni
-Lahavle vela kuvvete illa billahhil aziym.
hacı memur seni iyilik olsun diye uyarıyor sende birde tripmi yaptın elemana...allah iyiliğini versin...vatan memleket diyosun ama o grubun içine daldınmı bi şekilde sağlam dayak yiyip linç edilirsin oturursun aşağıya...veya motorunu tekmeleyip düşürürler falan...hani ihtimal diyelim...vatan millet sakarya deyip de dayak yemek ahmaklıktır...bedenim şüheda olsun diyorsan vatana eyvallah...ama senin gibi aslan parçalarını Cudi'de Kandil'de görmek isteriz...
herşey çok güzeldi...organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Temmuz 2006, 00:36
Sahsım adına bu işte emeği geçen göksel ve savaş abiye çok teşekkurler
(Bu arada savaş abi hakketten ağır abiymiş ) hislerinizin çok üst seviyelerde olduğu bir ortam hayatımda ilk defa gittim ve biraz duygulandım. Görmeyen arkadaşlarımızında bir kerede olsa gitmelerini tafsiye ederim.
Hayata bakışnızda yeni bir pencere açacaktır.
Böyle güzel bir organizasyonu yapan göksel arkadaşımızda her zaman yanımızda görmek isteriz.
Umarım modlarla yaşanan ufak sorunların tatlıya bağlanır.
-
24 Temmuz 2006, 00:44
hboyraz adlı üyeden alıntı
Umarım modlarla yaşanan ufak sorunların tatlıya bağlanır.
ya kulağımız kesiktir ama bir problem mi oldu...veya olduysa tatlıya bağlanmadımı halen..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Temmuz 2006, 00:47
Ankara mt nin toplantısından gelmitim yorgun argın yattığım yerden haberleri izliyordum.
"Motosikletlilerden anlamlı ziyaret" başlığıyla sunulan haberde yorgunluk felan kalmadı yattığım yerden ayağa fırladım.
-Aha bizimkiler.. diye sevinçle. Darül acezenin kapısından girişiniz muhteşemdi O ne ihtişam O ne asalet. Herbiriniz sanki Burak a binmiş birer iyilik meleğiydiniz. HArikaydınız tek kelime ile haber çok kısaydı ama sizleri televizyondan izlemekten gerçekten büyük bir mutluluk duydum. Gözlerim tanıdık aradı. Tamer abi seni tanıdım bir amca ile sohbet ediyordun. Mete_han seni de gözlerim aradı ama maalesef göremedim.
HEPİNİZLE GURUR DUYDUM ONURLANDIM ÇOCUKLARIMA EŞİME İŞTE BUNLAR BENİM ARKADAŞLARIM GÖNÜL DOSTLARIM DİYE TANITTIM
Sağ olun var olun. Allah hepinizden razı olsun.
-
24 Temmuz 2006, 00:50
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler