[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i
Reklamlar
-
23 Temmuz 2006, 20:22
arkadaŞlar Bu Organİzasyonda En Ufacik Bİle EmeĞİ GeÇen Herke Cani GÖnÜlden TeŞekkÜrler Hepİnİzİn GÖzlerİnİzden ÖpÜyorum ....ben Bu GÜnkÜ Duygu YoĞunlluĞunu Artik 1 Ay Atamam Herkezden Allah Razi Olsun .
Not:: ArkadaŞlar EĞer Tv De Çiknlari Kaydeden Olursa Mutlaka Buraya Eklesin Veya O GÖrÜntÜlerden İstİyorum...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
23 Temmuz 2006, 20:25
ben takipteyim savaş abi kayıt edicem şimdi başlar 5 dk sonra hemen koyucam merak etmeyin
abi ayrıcaaa haberlerde izlerken aklıma bi fikir geldi;,, ya iz bi gece beyaza yada okan bayülgen vari bi programa gitsekte orda birisi bizim adımıza 1 dk konuşsa ... diye bi fikir geldi şimdi aklıma... neyse bunu başka zamanda değerlendiririz
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
23 Temmuz 2006, 20:29
Arkadaşlar, flash tv dışında darülacezede fotoğraf çekimi yapan gazeteler de vardı.Muhtemelen yarınki baskılarında yayınlayacaklardır.Onlar hangi gazeteler.Bilen var mı?Alalım yarın.
-
23 Temmuz 2006, 20:34
snrtrt adlı üyeden alıntı
ben takipteyim savaş abi kayıt edicem şimdi başlar 5 dk sonra hemen koyucam merak etmeyin
abi ayrıcaaa haberlerde izlerken aklıma bi fikir geldi;,, ya iz bi gece beyaza yada okan bayülgen vari bi programa gitsekte orda birisi bizim adımıza 1 dk konuşsa ... diye bi fikir geldi şimdi aklıma... neyse bunu başka zamanda değerlendiririz
beyazın programı bitti..YAZ tatlindeler..
okan bayülgen fikri benımde aklımda var ama anlamlı bir davetli durumunda gidelım d erim...
manken şarkıcıların olduğu bir programda arada kaynarız...
kelsinus adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, flash tv dışında darülacezede fotoğraf çekimi yapan gazeteler de vardı.Muhtemelen yarınki baskılarında yayınlayacaklardır.Onlar hangi gazeteler.Bilen var mı?Alalım yarın.
zabah-hürniyet.. ve turkiye gazatası...
harfendaz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.İnşaallah birlikte devam ederiz bu çalışmalara.sağlık problemi nedeniyle katılamadığım için üzgünüm.Sevgilerimle...
hasta olduğunu belgelersen 10x100 yok belegelemıyorsan 25x100 sen bilirsün
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
23 Temmuz 2006, 20:38
Süper Moderatör (BBRR)
Çok ama çok duygulandım hele erkan "nın dediği amca beni iyice duygulandırdı ...yaşlandıkmı nedir çok sulugöz olduk ..bu toplantıya ilgi gruplaşma olayında arttı ...biz büyük bir aileyiz aramızda tartışıcaz kızacaz birbirimize ama kalp kırmadan ...tabiki isteyen istediği arkadaşlarıile daha sık buluşacak ama böyle bir etkinliği daha sık ve daha kalabalık yapmamak lazım ....takip eetim bazı arkadaşlar çok emek sarfettiler bu gezi için özellikle onları tebrik ederim ...
resim ekleyen arkadaşların mesajları aynen kalmak şartı ile ilk sayfaya ekliyorum aralarda kalmasın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
23 Temmuz 2006, 20:44
fotolara bakarken ilk önce hüzünlendim sonrada coştum ve heyecanlandım
organizasyona katılan herkese teşekkürler bu teşekkürü özellikle yaşlılarımızı sevindirdiğiniz ediyorum
-
23 Temmuz 2006, 21:07
arkadaşlar elinde olanlar eklesinler lütfen
yav bizim çektiğimiz video manyak olmuş haaaa bu kadar güzel bir tur olurmu yaa resmen istanbul inlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dv den cd ye aktaracağım bi arkadaşta çoğaltmayı üstlensın valla üşeniyorum o işe...
-
23 Temmuz 2006, 21:08
yuhhhhhh flash tv ye vermediler haberiiiii :(
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
23 Temmuz 2006, 21:38
-
23 Temmuz 2006, 21:43
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, bu etkinliğe katılan katılmıyan herkesi kutlarım, biz bu organizasyonu tasarlarken yapmayın bu motorcuların DARÜLACEZEDE işi olmaz demişlerdi, OLMAZMIYMIŞ herkes gördü, tüm gezi programlarını iptal edenler,ailesi ile bir yere gidecekken gelenler,motoru olmadan gelenler, yaralı olmasına rağmen gelen arkadaşlar, son an bile olsa gelip destek verenler herkesin bu etkinlikte payı var.
Darülacezeye ilk defa gelip, oradaki insanları görüp çok duygulanan arkadaşları görünce aklıma bu insanlar duygusuz böyle bir etkinliği yapmayın diyenler geldi, oradaki ayşe anne, fatma bacı, hüseyin amca,durmuş baba ve yatalak durumdaki hastaların mutluluğu gözlerinden okunuyordu, bizim sorduğumuz sorulara buruk cevaplar verip,mahsunlaşıyorlardı, onlar bence şu an çok mutlular, birbirlerine bizi anlatarak bugün sabahı ederler sanıyorum,belkide günlerce anlatırlar birbirlerine, bunları yaşamak ve yaşatmak ne kadar önemli arkadaşlar hepiniz gördünüz ve yaşadınız,
Yanlarında eşya getiren arkadaşlar, bir okadar daha onları mutlu etti, ayrıca para yardımında bulunan arkadaşlarda DARÜLACEZEYE miktarı ne olursa olsun faydalı olmaya çalıştılar.
Göksel in enerjisine hayran kaldım, bu kadar hengameden sonra yinede yılmadan bu işin gerçekleştirilmesini sağladı, Hasan gelemese bile basın işini ve darülacezeye kamera sokulması işini halletti onun bu konudaki çabası taktire değer, Savaş kardeşimin bize verdiği fikirler doğrultusunda yaptığımız değişiklikler etkinliğin daha da iyi olmasını sağladı , ayrıca o ne gösteriydi be savaş taksimi birbirine kattın Taksim olayı senin eserin, Cihan ve Erkin inde pankart tutma konusundaki cesaretlerine şaşırdım, sizde çok iş var arkadaşlar, sizinle her yola çıkılır.
Şu an yorgunluktan ölüyorum, daha sonra devam edeceğim.
ARKADAŞLAR KAN VERMEYE HAZIRLANIN, BUNDAN SONRAKİ ETKİNLİĞİMİZ BU OLACAK, YİNE SALLIYACAĞIZ TÜRKİYEYİ.
-
23 Temmuz 2006, 22:02
-
23 Temmuz 2006, 22:03
Arkadaşlar az önce kanal a da haberimizi verdiler, darülaceze çekimleri müthiş olmuş, savaşın röportajını , bir yaşlının konuşmasını ,akalteke nin görüntülerini, bakırköy tarafından gelen grubun ilk girişini ve toplu çekimi verdiler.
NTV de de vermişler ama ben görmedim.
-
23 Temmuz 2006, 22:12
snrtrt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yorgunluktan uyuya kalmışım şimdi uyandım güzel gelişmeler olmuş harika ya bu okan olayını yapalımmı ne dersiniz sıcağı sıcağına hadi valla..
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
23 Temmuz 2006, 22:16
-
23 Temmuz 2006, 22:19
-
23 Temmuz 2006, 22:28
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ilk sayfadaki ''ölen motorcular'' cümlesinde geçen ''ölen'' kelimesini ''hayatını kaybeden'' olarak değiştirsek daha şık olmaz mı?
-
23 Temmuz 2006, 22:36
donniedarko adlı üyeden alıntı
ilk sayfadaki ''ölen motorcular'' cümlesinde geçen ''ölen'' kelimesini ''hayatını kaybeden'' olarak değiştirsek daha şık olmaz mı?
Yahu sen hala konuşuyonmu Bir saat aradım tam bir saat
nerdeydin sen bakiim
dur sana şööle esaslı bir yazı yazayımda bu yazıyı okuyan cümle alem bizi AB ye bile almasın ve sen hayatın boyunca bizim avrupya gidememizin sorululuğunu taşı oooooh olsun
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
23 Temmuz 2006, 22:38
Ben geziye katılamadım cenazemiz dolayısı ile ama kanalımdan (İHA) arkadaşları oraya yolladım kendileride çektiklerini söylediler sanırım haberlerde yayınlanır, ama bu olay bizlerin gerçek yüzünü gösterdiğine inanıyorum, piyasadaki motorcular serseridir imajına iyi bi cevap oldu, katılım gösteren bütün arkadaşları tebrik ederim, kendim orda olmasamda kalbim sizlerleydi
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
-
23 Temmuz 2006, 22:43
cbrhalil adlı üyeden alıntı
Ben geziye katılamadım cenazemiz dolayısı ile
ama kanalımdan (İHA) arkadaşları oraya yolladım kendileride çektiklerini söylediler sanırım haberlerde yayınlanır, ama bu olay bizlerin gerçek yüzünü gösterdiğine inanıyorum, piyasadaki motorcular serseridir imajına iyi bi cevap oldu, katılım gösteren bütün arkadaşları tebrik ederim, kendim orda olmasamda kalbim sizlerleydi
hocam varol katkılarından dolayı inşallah bi daha o havayı beraber teneffüs ederiz..
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
23 Temmuz 2006, 22:46
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler