Dake ye fena güldüm Regal-raptor un o motoru da iyi duruyor gelse de görsek bi
Dake ye fena güldüm Regal-raptor un o motoru da iyi duruyor gelse de görsek bi
Hepsi gerçeğine çok yakın kopyalar fakat gördüğüm kadarıyla DAKE direkt 1'e 1 kopyası. Görünürde eski kasa Duke ile görebildiğim 4 fark:
1- Rengi (ton farkı var)
2- Jantı
3- Egzoz
4- U yerine A harfi
ben o "dake"yi duke sandıydım ya lan. birebir kopya yapmislar. yuh!
O Dake'miymiş ya.. Son bir kaç yorumu okumasam Duke sanmaya devam edicektim..
rengini değiştirselerdi bari..
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
Adamlar akıllı, en azından bizim gibi markaya ambleme para vermiyorlar motorun hakkı neyse o.
Bulduğum farklardan biri (renginin tonu) fuarda ayıp olmasın diyeymiş sanırım. İnternette biraz araştırınca buldum.
Regalin modeli çok güzel duruyor. İnşallah TR'ye gelir
Ambleme degil de, senelerce markanin alninin teri ile olusturdugu guvene veriliyor para bence. En azindan Japonlar icin oyle. Daha once yazmisimdir, Superduke'u Honda uretseydi ve $3000 daha pahali fiyat koysaydi, iki kere dusunmeden Honda'nin yaptigini alirdim...
Bu cok kotuymus ama yaa. O on fren nedir oyle? Dag bisikletinden mi sokup takmislar? On catallar farkli, ters degil ve agir gozukuyor. Arka salincak incecik 2 boru. Sase de daha ince ve ciliz sanki? Bildigin koruma demirinden kaynaklayip yapmislar sanki. Fuardaki model oval profilli tirellis sase gibi duruyor...
Honda'nın, bu algıyı USA da bile yerleştirmesi ilginç. Amerikalılar da aynı mı algılıyorlar acaba?
Enteresandır, ben oto. için değil ama motosiklet de aynı düşünüyorum.
Oto.ini hiç kullanmadığım için olabilir.
İki tane arabamız var. İkisi de Fiat, niye Fiat derseniz, yedek parça acayip ucuz. Teferruat yok.
Yağını, suyunu koyuyoruz, devam ediyor.
Tabii şans da olabilir.
650 lik raptor 20 bine gelırse piyasayı dümdüz eder...
Amerika'da ikinci elde Honda ve Toyota altındır. VW, Audi, BMW çöptür. Genel anlayış bu, ikinci el fiyatlar da bunu gösteriyor. 5 araba ve 4 motosikletten sonra ayni güven bende de oluştu. Alırken muadilleriyle aynı fiyat, belki bir tık daha pahalı, ama kullandıkça ucuzluyor, çünkü alet sorunsuz ve aşırı yipranmadan uzun yıllar dayanıyor. Bakım olarak sadece yağ ve filtreyi değiştirmek yetiyor uzun süre.
Yalnız r25 çakması nasıl türkiyeye çıkmış anlamadım.İyiymiş neresi satıyor bunu
amalaj güzel süslüpüslüde önemli olan içi nasıl..
motor teknolojisi tork,beygir yakıt verileri vites geçişleri v.b liste uzar gider.. 650 lik motor alıpda 250c.c lik 350 c.c lik bir motor seni geçerse neyime yaradı o motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
amalaj güzel süslüpüslüde önemli olan içi nasıl..
motor teknolojisi tork,beygir yakıt verileri vites geçişleri v.b liste uzar gider.. 650 lik motor alıpda 250c.c lik 350 c.c lik bir motor seni geçerse neyime yaradı o motor.
Böyle bir şey mümkün değil. 650 cc'lik bir motoru 150 cc teknolojisinde yapamazlar. Kamyon gibi benzin tüketir. O yüzden en az CFMoto ayarında motorlar olacaktır bunlar.
Sonunda Regal bekleneni yapmış ve V Twin 500+ motorları piyasaya sürmüş. Gelir mi? Gelirse fiyatı ne olur (özellikle son ithalat vergisinden sonra), kaç liradan satılırsa alan olur? bunları 2018'de göreceğiz bakalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)