Yönetenleri siz seçtiniz, seçmediysenizde göz göre göre seçenler ile haşır neşir oldunuz. Hak ettiğiniz şekilde yönetiliyorsunuz. Paranız yoksa araca binmeyin.
Bu vergiyi ödeyecek param var ama ÖDEMEYECEĞİM. Arabayı satarken ( kim bilir ne zaman) öderim, nasıl olsa o zamana kadar 10 tane vergi affı gelir. Benim paramla kaynak yaratmayacağım.
Bende ilk iş havuz medyasına baktım. Bol bol ; kahrolsun israil, pis fetö, kaka barzani ve 15 temmuz tiyatrosu anmaları vs dışında bir haber yok.
Çalıyorlar
Köprü çıkışına da bir adam koysalar da bari çok sıra beklemesek!
Türkiye'de 86.762 cami, buna karşılık 62.250 okul var. İmam maaşlarını ödemek için, ek tedbir alıp, okulları kapatın.
Şimdiden bu kadar artırdılarsa 2018 ocağında şoko parti var demektir.
Ya motoru trafikten çekip plakasız gezerim yada Bahçedeki küçük seraya ot ekip satarım. Hangisi daha az riskli?
Sokakta sanalda vs. vs. her yerde karşılaşıyoruz birileriyle sorunca yok abi oy vermiyoruz baksana ağzımıza sı.... diyorlar ama dönüp oylara bakıyorum %50 kim veriyor arkadaş.
bi donum kaldı üstümde onuda ne zaman alacaksınız acaba sabırsızlıkla bekliyorum 😡😡
First laydimizin sadece çantası 210 binlira giyimi kuşamını düşünemiyorum bile..
https://eksisozluk.com/emine-erdoganin-cantasi--2534746
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Kâbus gibi bir yıl geçireceğiz. şimdiden sıkı durun teker yana gidiyor hee
Efendim cari açığın yönetilmesi için alınan makroekonomik önlemler kapsamında falan filan demesi beklenen zat geldi mi?
Günümüz kazıklı voyvodası iş başında
Bu malum partinin başındakiler bu malum partiye oy veren zeka yoksunu koyunların ülkenin son 15 sene içinde bu hale gelmesine sebeb olan az yada çok katkısı olan her kim varsa 7 sülalesinin aq.
Yemişim demokrasisini cahil toplumlarda işlemiyor bu sistem.
Ben bu tip haberlere artık üzülmüyor, aksine seviniyorum. Bunların başımızdan gitmeleri ancak destekçilerini iyice süründürdüklerinde gerçekleşecek. O zamana kadar sabırla bu kazıkları sineye çekip bekleyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarısız yönetimi bu şekilde kendi kuyusunu kazarak bitecek. Ellerinde olsa sevenlerinden vergi almayıp sadece karşı olanlardan alırlar. Onların ileri demokrasisi ve üstün adaleti bunu gerektirir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)