Kendi düşen ağlamaz en son referandumda tüm yetkileri de verdiniz..Eşşek olduktan sonraaa teeey teeeey ver mehteri ver..
Kendi düşen ağlamaz en son referandumda tüm yetkileri de verdiniz..Eşşek olduktan sonraaa teeey teeeey ver mehteri ver..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Eveet.. Yol yaptı köprü yaptıcıları piste alalım. Mikrofon sizde.
Anladığım kadarıyla yalnızca "binek otomobillere" bu zam.. Motosikletler konu dışı.. Sanırım
"CaRPe DieM"
Amarikanın oyunları bunlar
Az olmuş , daha fazla olsun. Nefes aldıklarımıza sayın. Yetmez ama Evet )
MİLLET
Birşey söyliycem siz 25 tllik avrasya tünel geçişi yapıp, uyarılmadan 280 tl ceza yollanan ve o ceza paralarıyla tablet dağıtan ve buna göz yuman bir devletin içinde yaşıyorsunuz.. Laf burada değil laf sandıkta söylenir boşa nefes tüketmeyin bu saatten sonra.
Yüzde 100 zamda olsa ödenecek el mahkum ... gardiyan.
Abi ne yapıyorlar bu kadar parayı yaa
ak parti intihar ediyor.dünyalıkları kurtardılar zahir.kendileri milletin parası ile milyonlık araçlara binerken iyi.halkın şamarı geliyor.
Bazı arkadaşlar motosikletle ilgili değil herhalde diye yazmış. Motosiklet dışında binek arabaya da sahibim üstelik ihtiyaç duymadığım zamanlarda binmiyorum bile öylece duruyor. Hafta da bir işimi görüyor sağ olsun. Arabası olmayanların ilgisizmiş gibi durması çok saçma, sonuçta bu herkes için. Şu an arabanız yoksa ileride olabilir ya da en yakınlarınızda olabilir ki muhtemelen vardır zaten. Üstelik bu daha başlangıç. Motosiklete gelmesi de an meselesidir. Önden yaptıkları %20 zam artışı sebebiyle şimdilik askıya alındığına eminim.
Benim için fark etmiyor ben hep 50 TL'lik alıyorum diyen ve kesinlikle inanmayın yalan bunlar diyen vatandaş az önce sayfadan uzaklaştı.
Ayakkabı kutuları
Yurt dışı banka hesapları
Yunana peşkeş çekilen adalar
Gemicik filoları
ZAM ZAM VERGİ VERGİ
Altın varaklı bardaklar
Kaçak saray
İstenilen her şeyin verilmesi
İşsizlik
İşçi hakları, iş ve maaş sıkıntısı
Üretim '%0' Tüketim '%1500'
Aldatılanlar
Kandırılanlar
Yanıltılanlar
Vs vs vs
Bu bir kâbus olmalı...
Allah bizi uyandırsın ve sonumuzu hayır etsin.
Bu forumda fanatikler yandaşlar pek yok gibi çok sevindim. Ben de buralardayım artık.
Sanki araçlar ucuzdu da zam yapıldı üstüne. İyi ki motosiklete biniyorum da vergiyi köklemiyorum devlete.Araba almayı da uzun süre düşünmyüorum alırsam da kesinlikle ikinci el alırım. Not: Dohtorum ve ailem zengin.
Mantıklı olan ikinci ele yönelip vergilerini kesmek ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
ne diyosun sağlam parti var ya :D bir de yılbaşına ne kaldı şurda 3 ay sonra da bir şenlik daha olur coşarız !! :D
Araç sahibi olmak bu ülkede günahkar olmak ile eşanlamlı.
Politikacıların yediği/sıçtığı, bindiği/uçtuğu, yaptığı/yapmadığı herşeyin faturasını aracı olanlara yüklüyorlar ve birde bordrolu çalışanlara ...
Yediği boku asgari ücretliye yüklerken ''milletin ..mına koyanlara vergi affı ve hazine arazileri, ihaleler kıyak geçiliyor...
Ve hala yetmez ama EVETTTTT ...
açık söylüyorum bu yavşakların gebererek gideceğini hep beraber göreceğiz!!
Zaten acayip faiş fiyatlarla araç alıyoruz iki katı vergi verip yetmiyor benzin alıyoruz kendisinden cok vergisi var daha yeni zam geldi sigorta kasko yetmiyor şimdi bi de zaten pahalı olan mtv ye yüzde 40 vergi demek nedir allah aşkına biraz insaf ayıptır günahtır herşey ateş pahası inanılmaz yükseliyor ama bizim kazandığımız minicik.ulkemiz büyüyor gelişiyor diyorlar kişi başı milli gelir artıyor diyorlar iyi güzel de biz bunu neden hissedemiyoruz kime gidiyor! Valla çok söylecek şey var ama..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)