http://www.medyafaresi.com/haber/fatih-altayli-mtv-artisi-yasal-degil/842093
Fatih Altaylı bu vergi zammının yasal olmadığını kanuna dayanarak açıklamış. Ve herhangi birinin mahkemeye başvurması bu artışı iptal eder...
http://www.medyafaresi.com/haber/fatih-altayli-mtv-artisi-yasal-degil/842093
Fatih Altaylı bu vergi zammının yasal olmadığını kanuna dayanarak açıklamış. Ve herhangi birinin mahkemeye başvurması bu artışı iptal eder...
%40 mtv zamla ile terörü bitirecekmiş birileri ahahahha hey senin karşındaki ülkeler acaba teröre destek verirken senin ülkenin kaç katı harcama yapıyor acaba?
Birde arkadaşlar bur da herkes akp ye oy verenlere koyun diyor da asıl koyunlar biziz hala seçimle gideceğini düşünen koyun demokrasi yanlıları var hala muhalif partilerden medet uman koyunlar var hala oturduğu yerden bir şeyler olmasını bekleyen koyunlar var acaba kim daha iyi kandırılıyor bir düşünün.Cahil okumamış koyunlar akp inanır okumuş koyunlar ise demokrasiye.Türk milleti şuan öksüz TBMM bizi temsil etmiyor.Akp gerçkete %10 oy bile alsa %50 almış gibi gösterecekleri sistem ellerinde.Yani ne yapsalar yeri şuan ondan zevk almaya bakın.Kimse kimseyi kandırmasın büyük bir koyun sürüsüyüz tek farkımız bazı koyunlar kafasını kaldırıp olan bitene bakıyor ve kısık kısık meeeliyor o kadar.
KArdeş yasal olmasa nolur, adamlar yasaya bakmıyor ki. KHK diye ucube bir şeyle istediğini yapıyor, yaptırıyor.
Danıştay yaz saati uygulamasını iptal ediyor, bakan bir KHK ile halledeceğiz biz sürmesini istiyor diyor. Bitti gitti. Halk da bunlara hala şak şak yapıyor. Bu kadar düşünceden ve farkındalıktan yoksun insanla normal aslında...
Ülkede yasal olmayan çok şey gerçekleşiyor hatta yasal olarak gerçekleşen şeylerden daha fazla yasal olmayan şeyler gerçekleşiyor ve buna itiraz edilse işe yarayacağını sanan bir kitle hala var, seviyorum o kitleyi valla çok minnoşlar.
Adam 5-6 ay önce daha sayılmamış çuval çuval pusulalar varken ülkenin yarısının haklı itirazına karşılık oy sayımını bitirip "Atı alan Üsküdar'ı geçti." dedi daha ne desin ne duymak istiyorsunuz anlamıyorum? Daha ne desin!? Hazmedemiyorum artık... İçimdeki kin, nefret ve öfke gençliğimle birlikte büyüyerek koca bir alev topuna dönüştü, bir dokunan bin ah işitiyor artık benden. Nihat Genç diyordu ya böcek sürüsü bunlar diye, böceklere haksızlık ediyormuş onu anladım.
Ben AKP li arkadaşlarla muhattap olmak istemiyorum artık, düzgün tartışılmıyor bile argümanları yok çünkü.
Becerebilirseniz tavsiye ederim. Zam yok, motosiklet araba ucuz, alım gücü yüksek, kavga gürültü yok, şucu bucu ayrımı yok, herkes işini yapıyor, işler tıkırında gidiyor. Sistem öyle kurulmuş ki ülkenin başına Trump gibi bir dallama geçtiğinde bile eli kolu bağlı. Ne bulunduğu şehirdeki polise sözü geçiyor, ne herhangi bir hakime, ne medyaya, ne de vergi dairesine... Çünkü hepsi olması gerektiği gibi bağımsız. Bu arada Trump'a hakaret etmek serbest burda... İfade özgürlüğüne giriyomuş.
Ama ben ülkemi çok seviyorum. Dövizle askerliği 6000 Euro olarak ödemiştim. Ama süreç bitmeden önce devletimiz dövizle askerliği 1000 Euro yapmış. Başka bir iş için konsolosluğu aradığımda lafı geçince "dilekçe yazın, 5000 Euro iade edilsin size" dediler.
Dünya bana güzel...
Bende 4 yıl Londra'daydım, 3 kere Cenevre'ye çağırdılar iş için fakat gönlüm el vermiyor. 10 kişi yanımda götürme hakkı verseler,onlarda kabul etse giderim ama diğer şekilde insan özlüyor. Bir de vatan meselesi var,kızıyorum ben de ama 10 kişi alıp gitsem bile içim burulur :(
Keşke sağlam bir lider gelse 100 yıllık reform programı yapsa gelişek ilerlesek... Aynı Rönesans ve Reform dönemi gibi bir aydinlanma çağı yaşasak...
"Kuvvetmira" gelip de bize bunun ne kadar gerekli , hatta dünyanın heryerinde yapılan olağan bir zam olduğunu henüz açıklamadı. Ben onu bekliyorum gözlerim yaşlı.
Yeni kaydolan bir görevli vardı ismini hatırlayamadım, ben esas onu bekliyorum.
Bu arada zamn %40 değil arkadaşlar, %40 olan baz oran. Yani aracın değeri nispetinde onun üzerine binecek. %68'e kadar yolu var. Bir de gelir vergisi kısmı var ki orta gelirli kesime direkt 1200 TL girmiş durumda (en az). Halihazırda maaşınızdan kesilen hayvani vergilere ek olarak...
Bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş... Yazdiklarim gercek olsa da ciddi degildi. Forumda yazdiklarimi cekemeyip pasif agresif bosalanlar motosiklet disinda tek eglencem. Suursuz milliyetcilerimiz eline firsat gecse nasi satar vatani habersizler, ayni suursuz dindarlarimizin uc kurus icin dini pazarladigi gibi...
Bir alinti:
"Hz. Ömer (ra), sessizce, Allah Resûlü'nün dinlenmekte olduğu odaya girer. Bir an çevresine göz gezdirir. Odasının bir yanında işlenmiş bir deri, bir diğer köşesinde de, içinde birkaç avuç arpa bulunan küçük bir torba vardı. İşte Allah Resûlü'nün odasında bulunan eşyalar bundan ibaretti. Bu manzara karşısında ağlamaya başlayan Hz. Ömer'in (ra) hıçkırıkları Allah Resûlü'nü uyandırır. Kalkınca hasırın vücudunda iz yaptığını, kan oturduğunu gören Hz. Ömer (ra) ise omuzları sarsıla sarsıla ağlamaya başlar.
Peygamber Efendimiz (sav) hayretle sorar:
"Ey Hattab oğlu! Niçin ağlıyorsun?"
"Ey Allah'ın Elçisi! İranlılar imparatorlarını saraylarda yaşatırken, Bizanslılar Kayserlerini lüks ve ihtişama boğmuşken sen ki Allah'ın Elçisisin… İzin versen de, biz de seni…"
Maksat anlaşılmıştır, Allah'ın Elçisi (asm), gelecekteki halifesinin sözünü hüzünlü bir tebessüm, tatlı bir el işareti ile keser ve "Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte asıl hayat odur. Keşke bilmiş olsalardı " (Ankebut, 29/64) ayetini okuduktan sonra ekler:
"İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!.."
Anaları ağlayacak olan yine AKP'liler kardeş.Benim çok da umrumda değil açıkcası.Her biri açlıktan ölene kadar sesleri çıkmayacak.Çıkmasın umrumda da değil.Çocukları giyecek çorap bulamayacak bulmasınlar yine umrumda değil.Benim keyfim yerinde.İsterse Türkiye yansın hiç umrumda değel.Anal muayene yapılanların çoğu zaten AKP'li asgari ücretli çalışan adamlar.Bana ne onlardan.Ölseler ne eksiğim olur yaşasalar ne artısı olur.RTE gider başkası gelir.Çomarlar kemik atana havlamazlar.
Değil.
AKP'nin iki temel güruhu var, biri fasfakirler, diğeri yeniTürkiye zenginler. Zenginleri kenara aldım zaten, fasfakirlerin de yaşamsal harcamalar dışında hiç bir harcamaları, ekonomiye katkıları yok. Düşman oldukları, bitirmek istedikleri orta sınıf / beyaz yakaya giren çıkan.
Kamuya ait 10 yılını doldurmuş lojmanları da ihale usulü ile satacaklar mış.
Çok merak ediyorum, elde avucta birşey kalmayınca kendilerini mi satacaklar.
Dökme suyu ile değirmeni daha nekadar döner sanıyorlar?
Ekonomi çok iyi deyip , milleti fais vergilerin üzerine birde zam yaparak ezmek nasıl bir iyileşme ve zihniyet.
Allah belalarini versin. Umarım bu dünya da yaptıklarınizın karşılığı öbür tarafa kalmaz.
Son cümleniz bana unakıtan'ı hatırlattı hani şu karısı rüyasında abd'de bi hastane görmüştü
Fahiş vergi muhabbetine dönersek bence az bile umarım %40 değil %90-100 falan yaparlar. Çünkü belkide bu vergi artışı bizim bunlardan kurtulmamız için son şanstır. Belki de yedikleri kaba sıçıyorlar... Hoş böyle düşünsem de aklıma YSK' nın yaptığı kanunsuzluk geliyor, tekrar karamsarlığa düşüyorum :(
Bu gece çıkartacakları KHK ile alayınızı yarın sabah alcaklar
Demokratik yollar ile gideceklerini sanmam, boşuna heveslenmeyin derim. Adam ülkenin rejimini tek kalemde değiştirdi, sizce demokrasi ile gideceğe mi benziyor oradan? Alışmak veya terketmek lazım diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)