Motorlu Taşıtlar Vergisi yüzde 40 artıyor - Yeni Vergi Zamları Kapıda
Reklamlar
-
Çok da dert etmeye gerek yok, 2023'te Lozan bitince tüm vergileri zaten geri çekecekler. Şimdilik rektifiyeyi araçlar dışında kullanarak bir müddet daha idare edilecek sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=329803
Reklamlar
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Efendim cari açığın yönetilmesi için alınan makroekonomik önlemler kapsamında falan filan demesi beklenen zat geldi mi?
geldim.
bu kadar ağır vergi yükü ile sürdürülebilir bir ekonomi mümkün değil.
-
Cici Kızlar Merhaba
Şaban Çıktı Meydana
Süslü Beyler İzleyin
Bu Masalı Dinleyin
Gördüm Ki Memlekette
Ortadirek Yan Yatmış
Bir De Kdv Gelmiş
Hepten Ayvayı Yemiş
Senin Uyanık Baban
Çırparken Ordan Burdan
Salak Mı Ki Ödesin
Kdv
O Şık Vizonlu Anan
Çanak Konken Oynarken
Verir Mi Harun Bey’E
Kdv
Köprüde Hissen Varsa
Barajdan Pay Aldınsa
Seni Hiç Irgalamaz
Kdv
Ortadirek Düşünsün
Ömür Boyu Sürünsün
Umrunda Mı Senin
Kdv
Ey Deve Oğlu Deve
Bir Geçersen Elime
Selam Tüm Sülalene
Kdv
Boşverin Aldırmayın
Kafanızı Yormayın
Tempo Tutup Zıplayın
Kdv
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Cici Kızlar Merhaba
Şaban Çıktı Meydana
Süslü Beyler İzleyin
Bu Masalı Dinleyin
Gördüm Ki Memlekette
Ortadirek Yan Yatmış
Bir De Kdv Gelmiş
Hepten Ayvayı Yemiş
Senin Uyanık Baban
Çırparken Ordan Burdan
Salak Mı Ki Ödesin
Kdv
O Şık Vizonlu Anan
Çanak Konken Oynarken
Verir Mi Harun Bey’E
Kdv
Köprüde Hissen Varsa
Barajdan Pay Aldınsa
Seni Hiç Irgalamaz
Kdv
Ortadirek Düşünsün
Ömür Boyu Sürünsün
Umrunda Mı Senin
Kdv
Ey Deve Oğlu Deve
Bir Geçersen Elime
Selam Tüm Sülalene
Kdv
Boşverin Aldırmayın
Kafanızı Yormayın
Tempo Tutup Zıplayın
Kdv
-
-
derince kazın kuyusun
inim inim inilenilesin
kefenin diken iğnesin
verenin de
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
yapıştır şuraya bir kanalıma hoşgeldiniz.
yeter sıkıldım. ama gerekli.
-
Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin;
Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin!
-
Piyasada kendi işini yapan biri olarak söylüyorum.
Son iki hatta üç senedir ekonomik kriz var ve bu kriz son bir senedir iyice derinleşmiş durumda.
Kriz varda medyada neden konuşulmuyor diyecek olanlara da şimdiden cevabı vereyim.
Demokrasi ve Özgürlükler ülkesi(!) olduğumuz için..
-
Ülke arkadaşın dediği gibi krizde, herşeye vergi yükleyerek döndürmeye çalısıyorlar. Ama koyun sürüsü sorgulamaz. Sizde sesinizi çıkarmayın sakın
-
Noldu lan referandumda evet atanları öne alalım. Adamlar yol yaptı değil mi. Hastane sıra derdi yok, eğitim müthiş, terör bitti değil mi. İlla bir tarafınız yanacak ki aklınız başınıza gelecek. Acımasız dünya da kurunun yanında yaşta yanıyor.
Ulan şuan da bindiğim aracın vergisiz fiyatı 26.500 vergi yi koydun mu 46.500. Plaka ruhsat sigorta ıvır zıvırı etti mi sana 50.000 TL. 3 sene geçtikçe aracın mtv si düşer. Bizde tam tersi zamlanır. Daha geçen sene sıfır aracın mtv sini 900 küsürden 1035 TL yaptınız şimdiki zam ile 1449 TL mi olacak. Ulan paranın değeri bile kalmadı. 100 TL yi bozdurdun mu hemen bitiyor
-
ülke arkadaşların dediği gibi krizde, önce ülkenin sorunları masaya yatırılacak ve sonra bunların çözümü için çalışılacak. fakat artık ben bu adamların ülkeyi batırmak istediğine inanmaya başladığım için bir an evvel dahada kötüye gidilmesi için bekliyorum.
çalıştım şantiyede bloklar 33 katlı ve bugün 32. katta ses yalıtım yaptım, bir an düşündüm "hemen şu pencereden atlayayım da bitsin bu çile" dedim kendi kendime ama işte bu canı biz vermedik kendimize ve bizde alamayız.
edit: @bursagsli araya girdin bak! @macit250'nin yorumunu taklit etmeye çalıştım onun hemen altına yorum atacaktım sırayı bozdun.
acele yorum atacam diye saçmaladık bir de boşu boşuna
-
Yaşasın..Gotuyun gılıyık.... Hülooooooğğğğğggghhh..
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Yaşasın..Gotuyun gılıyık.... Hülooooooğğğğğggghhh..
öyle şeyler düşünme. genç adamsın daha önünde yıllar var.
-
Semsiye içerde açılacak galiba ha gayret.
-
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
Noldu lan referandumda evet atanları öne alalım. Adamlar yol yaptı değil mi. Hastane sıra derdi yok, eğitim müthiş, terör bitti değil mi. İlla bir tarafınız yanacak ki aklınız başınıza gelecek. Acımasız dünya da kurunun yanında yaşta yanıyor.
Ulan şuan da bindiğim aracın vergisiz fiyatı 26.500 vergi yi koydun mu 46.500. Plaka ruhsat sigorta ıvır zıvırı etti mi sana 50.000 TL. 3 sene geçtikçe aracın mtv si düşer. Bizde tam tersi zamlanır. Daha geçen sene sıfır aracın mtv sini 900 küsürden 1035 TL yaptınız şimdiki zam ile 1449 TL mi olacak. Ulan paranın değeri bile kalmadı. 100 TL yi bozdurdun mu hemen bitiyor
Merak etme hacım, 1000 lirayı veren 400 u de verir diyen hirtolar da var. Da yi bitişik yazmadım siz birlestirirsiniz uy
-
Kendinizi en alttaki kedi gibi hissetmiyormusunuz? ortadaki Suriyeliler,en arkadaki Hökümet..
Vur yüreğim dağılsın
Vur feleğim şaşırsın
Sensizlik hükümse
Kalemim kırılsın
Vur…Vur…
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
Bence kuru insan yok denecek kadar az...
Din ve dindarlar bu kadar dislanmamaliydi. Simdiki yonetimin ilk basta bir cok kesimden aldigi destegin altinda, simdi ici fos cikmis olan, ozgurluk ve yasaklarin kalkmasi soylemi var...
-
mu ha haaaa zu haaaaaa pu haaaaa.Ekmek 10 tl olsun üzülürsem . ............ umrumda bile değil... Azzz Azzz bilemmm. sözün bittiģi yer. Ha bu arada dahasi var. bölüm bölüm.Deniz bitttii. olan yine maznuma olucak. Bal tutanlar zaten parmaklarini yaladi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)