'Hayat 299'dan sonra başlar" yazmıştı...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin..Asfaltta motosiklet süren insanlar ölüm riskini göze almış cesaretli insanlardır.
-
Dostlar yazık etmeyin kendinize. Hayat 299 da başlamıyor. 299da sevdikleriniz üzülmeye, hayatınız da acı bir şekilde sonlanmaya başlıyor.
Allah sevdiklerine sabır versin.
Mekanı cennet olsun.
-
Hayat 299'dan sonra biter...
Allah rahmet eylesin.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
-
arabadaki keko çok yaşasın bir adam öldürdü ama vicdan temizz miss
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
Olayın nasıl olduğunu biliyor musunuz da araç sürücüsünü katil yaptınız hemen.
-
kaskn boynu kesmesi nasıl bişey
-
-
Romedon adlı üyeden alıntı
kaskn boynu kesmesi nasıl bişey
Motosikletin tokası kesmiş olabilir.
-
öncelikle sevenlerinin başı sağolsun.
bu sene önüme çıkan kaza haberlerinin çoğu SS motosikletlerle oluyor. hatta youtubeda kavga edenlerin çoğuda SS motosiklet kullanıcılarından oluyor. (tamamı değil, çoğu) bu tarz bir analiz ile bu duruma artık çözüm getirilmesi gerekiyor.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
öncelikle sevenlerinin başı sağolsun.
bu sene önüme çıkan kaza haberlerinin çoğu SS motosikletlerle oluyor. hatta youtubeda kavga edenlerin çoğuda SS motosiklet kullanıcılarından oluyor. (tamamı değil, çoğu) bu tarz bir analiz ile bu duruma artık çözüm getirilmesi gerekiyor.
Öneriniz nedir bu konuda ?
-
Bir genç ölüm daha :( Allah rahmet eylesin.
Hız faciadır ki hele de bizim trafiğimizde, yollarımızda ölümdür. Sosyal medyada bi nesil var, nmax yada pcx tarzı scooter almış ilk sorduğu bu motor kaç yapıyor. Bir de buna ciddi ciddi cevap verenler var. Sırf bunlar nedeniyle o gruplardan ayrılmayı düşünüyorum.
Yazık giden canlara...
Lütfen ama lütfen hız yapmayın. Şu racing denilen aletler zaten satışı ve trafiğe çıkışı yasak olmalı. Bunların yeri pistlerdir arkadaşlar... Hiç bir ekipman sizi 150'den sonra kurtarmaz, hele ki giyotin gibi bariyerler varken ...
-
Refüj kesmiştir boynunu, birkaç kafası, kolu, bacağı kopan insan gördüm hepsi refüjler yüzünden oluyor.
Allah rahmet eylesin görüldüğü gibi hayat 299dan sonra başlamaz; biter. Gece kör karanlıkta ne gerek var bu hıza saniyede 150 metre katediyorsun artık saniyelik değil saliselik dikkat eksikliği yüzünden ruhunu teslim edersin.
-
Allah rahmet eylesin.
Motor üstündeki en büyük korkum: olur da ölmezsem felç falan kalır birilerine muhtaç şekilde yaşarım. Aileme hayatı zehir ederim. Bu hep aklımda. Aldım alalı daha 300 km bile olmadı ama her binişte bildiğim tüm duaları okuyup öyle basıyorum marşa. Bu normal mi yoksa ben mi korkağım bilmiyorum.
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
arabadakini bilmem de, burdaki en keko yorumu yazmışsın zaten.
-
awesomee adlı üyeden alıntı
ne motor o r25 mi?
R6 olması gerek
-
Allah rahmet eylesin, olan geride kalanlara oluyor. Allah hepsine sabır versin.
Aşık olacaksanız motosiklete olmayın. Karşı cinse aşık olun. Kul yapımı cihazlara aşık olmayın. Sakat kalırsınız aşkınıza sonra habire başkaları biner...
-
Moderatör
awesomee adlı üyeden alıntı
ne motor o r25 mi?
299 yapan R25 mi var ?
Allah rahmet eylesin, toy zamanlarda hepimiz denedik böyle atraksiyonları maalesef. Şanslıyız ki hala hayattayız.
Yapmayın etmeyin desekte, hayatın olağan akışına mantıkla bakamayabildiğimiz zaman dilimleri oluyor.
Ailesine sabırlar.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Allah rahmet eylesin.
Hayat 299 dan sonra başlamaz.
Hani derler ya o an hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.
Bırakın film şeridini the and yazısını bile göremezsiniz.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
299 yapan R25 mi var ?
Allah rahmet eylesin, toy zamanlarda hepimiz denedik böyle atraksiyonları maalesef. Şanslıyız ki hala hayattayız.
Yapmayın etmeyin desekte, hayatın olağan akışına mantıkla bakamayabildiğimiz zaman dilimleri oluyor.
Ailesine sabırlar.
onu diorum işte r25 ise 299 yapamaz..
ah bir beni anlasan, ne guzel gecincez
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)